Acasa InternationalExterne Zeci de morti la Bagdad, in urma unui atentat sinucigas impotriva armatei irakiene

Zeci de morti la Bagdad, in urma unui atentat sinucigas impotriva armatei irakiene

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Patruzeci si trei de recruti si soldati au fost ucisi si alti o suta au fost raniti, intr-un atentat sinucigas impotriva unui centru de recrutare al armatei irakiene, comis marti la Bagdad, a declarat un reprezentant al Ministerului Apararii.

Potrivit Mediafax, in jurul orei 7.30 – 7.30, ora Romaniei – un kamikaze a detonat vesta cu explozibile pe care o purta, amestecandu-se printre recrutii care asteptau in exteriorul fostei cladiri a Ministerului Apararii, la Bab al-Muazam, in centrul Bagdadului.

Initial, Ministerul irakian de Interne mentionase 41 de morti.

0 comentariu

elena 16-04-2010 - 16:23

nu stiam de pictorul asta…mi se par stranii picturile lui, stilul asta de a picta nu ma apropie deloc de subiect…ciudat ce importanta are maniera de a picta…oricum multam Cristi…e de tinut minte si de comparat cu alte maniere de a picta .

Caramache 16-04-2010 - 21:01

Deoarece autorul Cristinel tarabagiul a afirmat ca picturile lui Dix au avut drept una din teme ” Femeile fatale, martori putrezi al unui sistem de exploatare fara scrupule. ” doresc sa-l intreb pe domul critic tarabagiu daca curvele din tabloul afisat in capul artisticei tarabe erau femei fatal martori putrezi, sau erau la o sedinta de spiritism la bordel?

Roxana 16-04-2010 - 22:04

Eu gasesc interesanta aceasta maniera de a picta . Picturile lui Dix reflecta o societate afectata de ororile razboiului , o societate bonlava care si-a pierdut identitatea . M-a impresionat mai ales tabloul Veteranul .

maria 17-04-2010 - 05:33

si Otto Dix este un mare artist,dar nu unul din preferatii mei,deoarece in compozitiile sale prezinta foarte des razboiul si consecintele lui tragice.
felicitari autorului

serios 18-04-2010 - 02:21

D.l Caramache ce parere aveti de tabloul „Mutu apara onoarea Consuelei” de ziuaveche.ro ?

maria 18-04-2010 - 07:54

Disperarea este ultima solutie a prostilor

cristi 18-04-2010 - 11:37

huhule, la care din muzeele lumii pe care te tot lauzi ca le-ai vizitat ai invatat sa vorbesti asa elevat? hai cu greselile de ortografie ne-ai convins, traiesti in obscuritate si nu stii ce scrii. dar chiar asa? bine macar ca nu sunt muzee multe si prin africa, cine stie ce canibali dadeau peste tine si mureau saracii otraviti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult