Acasa InternationalExterne Zeci de morţi şi răniţi după ce un tren a lovit un autobuz

Zeci de morţi şi răniţi după ce un tren a lovit un autobuz

scris de B.C.R
5 afisari

Cel puţin 12 oameni au murit, iar alţii au fost răniţi după ce un tren a lovit un autobuz, în nord-estul Ucrainei, anunţă autorităţile locale.

Accidentul a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferată din regiunea Sumi, situată în apropierea frontierei cu Rusia. Un autobuz al unei companii de transport în comun a fost lovit de tren. Cel puţin 12 persoane au murit în accident, alte zece fiind rănite.

În microbuz se aflau 17 pasageri, majoritatea elevi şi profesori care se întorceau de la ore. Şoferul microbuzului a ignorat semnalele semaforului şi a ieşit pe trecerea la nivel cu calea ferată. Trenul a rupt vehiculul în jumătate,ca mai apoi să îl târâie pe o distanţă de 300 de metri. La moment se examinează posibilitatea deschiderii unui dosar penal”, a anunţat serviciul de presă al procuraturii din regiunea Sumî.

Liderul de la Kiev, Victor Ianukovici, a cerut Guvernului să stabilească motivele producerii accidentului şi să ofere ajutorul necesar celor care au avut de suferit şi familiilor victimelor. La faţa locului a sosit o echipă de anchetatori şi vicepremierul ucrainean Oleksandr Vilkul.

1 comentariu

CONGO 05-02-2014 - 01:30

Ce bine pica accidentul asta aparut accidental prin grija FSB, mai aduce noutati altele decat cele nesuferite Kremlinului, ca numai vesti atirusesti vin din Ucraina

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult