Ambasadorul rus insinuează că Deveselu nu e problema noastră | Ziua Veche
Acasa InternationalGeopolitica Ambasadorul Rusiei insinuează că Deveselu nu e problema noastră

Ambasadorul Rusiei insinuează că Deveselu nu e problema noastră

scris de P.C.R.
6 afisari

Preşedintele Băsescu nu a primit nicio invitaţie din partea preşedintelui Putin”, a declarat ambasadorul Rusiei la Bucureşti, Oleg Malghinov, pentru emisiunea “După 20 de ani”, care va fi difuzată, duminică, la ProTV.

Ambasadorul rus, la spital la studenta accidentată

Ambasadorul Rusiei insinuează că Deveselu nu e problema noastră

În privinţă influenţei americane sub care se găseşte acum România, ambasadorul menţionează că românii sunt cei care trebuie să stabilească dacă sunt sub influenţa americană sau rusă. „În legătură cu Deveselu, discuţia este între Rusia şi SUA!”, a declarat Malghinov, potrivit Mediafax.

12 comentarii

briel 10-11-2012 - 15:42

Sper ca toata lumea a inteles cum vine treaba asta.
Daca cei doi cad de acord ca Romania trebuie sa fie totusi sub influenta rusa, vom fi dati la schimb ca de obicei. Este corect din puncul american de vedere sa tine Romania „la cald”, ca nu se stie cand are nevoie sa faca negot si s-o foloseasca.

Paul din ohio 10-11-2012 - 17:03

briel,
Eu am inteles altfel: Negocierile dintre America si Ba’secu sunt de fapt negocieri dintre America si Rusia. Aceasta este interpretarea corecta, dat fiind faptul ca Ba’secu a tinut si tine Romania sub ocupatie ruseasca.

urbos 10-11-2012 - 17:08

Si d-aia americanasii il sustin pe Basescu. Nu vezi ca esti ridicol?

Paul din ohio 10-11-2012 - 17:22

Nu stiu daca il sustin pe Ba’secu, dar ei vor sa negocieze cu cel care sigur va transmite TOATE detaliile, stapanilor lui de la Kremlin. Daca americanii ar fi negociat cu oricine altcineva, detaliile ar fi fost oricum transmise imediat rusilor de (ne)oameni ca Ba’secu care a mai facut acest lucru la Bruxelles in anii ’70. Problema, in cel de al doilea caz mentionat mai sus ar fi fost ca negocierile pentru Deveselu ar fi durat o vesnicie si, posibil ar fi esuat. Ba’secu care conform ultimei diversiuni KGBiste se preface ca si Ceausescu inaintea lui ca este anti-rus si pro-occidental, va fi obligat sa gaseasca o solutie (desigur obligat de catre Rusia).

urbos 10-11-2012 - 18:11

Nu stii cum sa le mai sucesti, pentru ca nu vrei sa accepti realitatea. E jenant.

digital 10-11-2012 - 17:25

nu e vorba nicăieri de vreo negociere între america și băsexu,dacă ai văzut-o pe undeva,aratăne-o și nouă!

Paul din Ohio 10-11-2012 - 17:49

Uite unde:
http://www.ziare.com/articole/negocieri+sua+romania+deveselu
P.S. Cred ca iti dai seama ca Ba’secu in cadrul CSAT precum si ca sef al guvernului Boc a fost instrumental in aceste negocieri.

digital 10-11-2012 - 18:07

bă,Paule,nu apare niciun băsex pe la negocieri,și tare mi-e că s-a cam spălat pe mâini demult,de boc cel prost!
asta una la mână…
titlul declarației spune doar așa:Memorandum privind aprobarea negocierii si semnarii angajamentului de implementare intre autoritatile desemnate ale SUA si Romaniei, privind folosirea spatiului aerian de deasupra si in jurul bazei Deveselu!
așa că de la memorandum,până la negocieri și contractul parafat și semnat,e cale foarte lungă!

Paul din Ohio 10-11-2012 - 18:18

Bine ba digitale. Sa fie ca tine.

kapa 11-11-2012 - 20:54

rusii si-au cam luat-o in cap .noi nu suntem cecenia,inca noi nu am cucerit o palma din soviet ,ci invers,asa ca deveselu e frica de expansiunea rusa .

Salut 12-11-2012 - 00:45

Mai baieti, chiar va certati degeaba. Voi ati vazut textul dat publicitatii depre intelegerea romano-americana privind Deveselu? Aia semnata de Basescu si de gasca lui? Pai, daca cititi chestia respectiva, va dati seama ca rusul are dreptate. Romanii au dreptul sa faca paza imprejurul curtii si sa stranga gunoiul din curte. In rest, teritoriul nici macar nu e sub jurisdictie romaneasca, din moment ce americanii nu pot fi actiunati in justitie, indiferent ce ar face.
Nu cred ca rusii sau americanii ar avea pe agenda situatia resturilor menajere de la Deveselu, ca sa fie chemat si Basescu la discutii.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult