Acasa InternationalGeopolitica Ameninţarea luiTrump

Ameninţarea luiTrump

scris de P.C.R.
8 afisari

Dacă va fi ales preşedinte, Donald Trump promite să deporteze milioane de oameni în primele ore de la preluarea funcţiei. Într-un discurs despre imigraţie, candidatul republican şi-a reafirmat planurile radicale, inclusiv controversata idee a construirii unui zid de-a lungul graniţei cu Mexicul.
Donald TrumpDacă mai spera cineva că Trump şi-a nuanţat poziţia în ce priveşte imigraţia, discursul de miercuri seară, ţinut în oraşul Phoenix, a spulberat orice aşteptări.

Voi crea o nouă divizie specială care să-i identifice şi să-i expulzeze rapid pe cei mai periculoşi imigranţi ilegali criminali din SUA care au reuşit să scape de justiţie, la fel cum şi Hillary Clinton a scăpat de justiţie.

2 milioane de oameni vor fi deportaţi în prima oră de la preluarea mandatului, a promis Trump. Nici cei care speră la o şansă la visul american nu vor avea viaţă uşoară cu Trump. Acesta a reiterat ideea introducerii unei verificări la sânge a tuturor aplicanţilor pentru a determina cine aderă la valorile americane.

Donald Trump: Este extrem. Şi cui nu-i place… Trebuie să avem ţară noastră, trebuie să o avem. Printre ţările de unde vom interzice imigraţia se numără locuri precum Siria şi Libia.

Trump le-a vorbit susţinătorilor din Arizona la doar câteva ore după o vizită fulger în Mexic, unde a avut o întrevedere cu preşedintele Nieto. Triumfător, a reluat unul dintre cele mai controversate proiecte.

Vom construi un zid imens de-a lungul graniţei de sud. Şi Mexicul va plăti pentru acest zid. 100%. Ei încă nu ştiu asta, dar ei vor plăti.

Mexicanii se pare însă că ştiu foarte bine. Într-un mesaj pe Twitter, preşedintele Pena Nieto a fost tranşant: Încă de la începutul întâlnirii cu Donald Trump, i-am fost foarte clar că Mexicul nu va plăti pentru acel zid.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult