Acasa InternationalGeopolitica Armistițiu umanitar de patru ore, stabilit de armata israeliană

Armistițiu umanitar de patru ore, stabilit de armata israeliană

scris de D.P.
73 Afisari

Armata israeliană a anunțat un armistițiu umanitar de patru ore, programat să dureze de la ora 15:00 locală (12:00 GMT) la ora 19:00 locală (16:00 GMT).

Armistițiu umanitar în Gaza.

Armistițiul de patru ore se referă la loviturile aeriene ale armatei israeliene în Fâșia Gaza împotriva mișcării islamiste palestiniene Hamas, a anunțat armata într-un comunicat.

‘Armata a autorizat un armistițiu temporar în Fâșia Gaza. Acest armistițiu se va aplica de la ora 15:00 la ora 19:00 (locală) și nu se va aplica în zonele unde militarii sunt în prezent angajați în operațiuni’, se precizează în comunicat.

Potrivit serviciilor de salvare, cel puțin 67 de palestinieni au fost uciși miercuri în Fâșia Gaza, unde armata israeliană și-a intensificat ofensiva împotriva Hamas, ceea ce face ca bilanțul victimelor să ajungă la 1.296 de palestinieni morți și alți peste 7.200 răniți.

2 comentarii

Titircă Inimăbună 30-07-2014 - 17:36

Nu prea se lupta ca sarg imptriva hamasilor, lasa ca am vazut eu, IDFul s-a lasat pe tanjeala!

tomi 30-07-2014 - 23:49

Cam ai dreptate!, scorul este destul de rau, la 57 de israelieni morti sant doar 1300 de jigodii crapate. Ne condamna lumea de lipsa de proportii in lupta de autoaparare ce o ducem. Orice om cu mintea limpede si fara sange de legionar fascist ar intelege ca daca nu aveam Iron Dome acum erau la noi mii de morti si orase rase. Doi la mana, lumea, adica partea imbecila si putreda a lumii, mascaricii cazuti in mrejele islamului, au uitat sau mai bine-zis s-au facut ca au uitat anii 2000 cand zilnic erau atentate in autobuze, gari, discoteci, doar la Delfinariul din Tel Aviv un imbecil de arab camikaze a ucis 28 de copii. Atunci parul de morti era pe placul lumii fasciste, la fiecare bestie de arab sinucigas mureau 20-30 de nevinovati israelieni, desigur civili, batrani, copii ce mergeau la scoala, femei gravide, etc. pana nu s-a construit zidul de separatie si organele de securitate au intrat adanc in tema si au implantat sute de informatori intre arabi treaba criminala a produs sute de morti si infirmi ca victime ale bestialitatii arabe. Domnule, cu cine vorbim noi aici pe forum? cu jegurile, gunoaiele mahalalelor, crescuti in case de corectie si orfelinate, monstri inveninati de ura si invidie pentru traumele vietii lor in care pun de vina pe toti cei ce au o viata demna si la un nivel corespunzator unei lumi moderne.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult