Acasa InternationalGeopolitica Băsescu, grivei, se dă la Putin, tigrul

Băsescu, grivei, se dă la Putin, tigrul

scris de Z.V.
3 afisari

Președintele Traian Băsescu a declarat luni că din punctul de vedere al României în estul Ucrainei se desfășoară un război hibrid, punctând că responsabilitatea aparține teroriștilor, dar și Federației Ruse, care a devenit partenerul acestora.

Traian Basescu

Băsescu: Vina pentru avionul doborât în Ucraina aparține grupului terorist și, în egală măsură, Federației Ruse

„În opinia noastră, și este punctul de vedere al României, în estul Ucrainei se desfășoară un război hibrid, greu de găsit termenul în terminologia de război, dar acesta mi se pare termenul potrivit pentru situația din Donețk și Lugansk”, a afirmat șeful statului la Palatul Cotroceni.

El a mai apreciat că în estul Ucrainei este vorba de un război prin interpuși, de gherilă urbană, de insurgență și informațional, dar există și acțiuni teroriste.

„Primii responsabili sunt teroriștii care și acum ocupă Donețk și Lugansk și în mod egal responsabilitatea aparține Federației Ruse, pentru că Federația Rusă, îmi pare rău să o spun, și am responsabilitatea afirmației, a devenit un partener al acestor teroriști prin sprijin politic, cu personal calificat, cu armament de toate categoriile, inclusiv armament greu”, a susținut șeful statului.

Președintele Traian Băsescu a declarat luni că în urma unei analize a constatat că vina pentru moartea pasagerilor din avionul doborât în Ucraina aparține grupului terorist care a executat lovitura asupra aeronavei, dar în mod egal este vinovată și Federația Rusă, care a pus la dispoziția acestuia specialiști și echipamentul necesar.

Băsescu a declarat luni că sancțiuni economice aspre împotriva Federației Ruse trebuiau introduse de multă vreme și a susținut că este timpul ca Europa să pună pe primul plan siguranța cetățenilor ei.

„Problema este: care este responsabilitatea Uniunii Europene? Putea să facă UE mai mult decât a făcut până acum? Iar răspunsul meu categoric este da. Sancțiunile trebuiau introduse de multă vreme, sancțiuni aspre, economice, care să descurajeze lejeritatea cu care Federația Rusă alimentează conflicul generat de teroriști în estul Ucrainei”, a spus șeful statului la Palatul Cotroceni.

El a precizat că întotdeauna au existat argumente de genul o țară are investiții mari, o altă țară are de livrat echipamente sofisticate, altă țară este dependentă de gaze, iar altele au spus că este bine să fii bine și cu UE și cu Federația Rusă și să aibă o poziție moale.

„Cu certitudine argumentele economice sunt destul de importante, dar în UE vorbim despre valori. Orice politician european vă va vorbi despre valori și aș vrea să știu care este cea mai mare valoare a UE? Nu cumva cea mai mare valoare a UE este cetățeanul european? Nu cumva cea mai mare valoare a UE este siguranța cetățeanului european? Sigur că avem și valori economice, sigur că prosperitatea europenilor și bunăstarea se asigură din relații comerciale, dar s-a ajuns la un punct în care am avut de optat între siguranța cetățenilor și interesele economice. Este timpul ca Europa să pună pe primul plan situația cetățenilor ei, siguranța cetățenilor”, a afirmat șeful statului.

Băsescu a subliniat că au murit 192 de cetățeni europeni.

„Eu, personal, nu consider că viața lor este mai prețioasă decât viața amărâților de ucraineni care mor în est, dar acum suntem în fața unei realități, fiindcă nu l-am descurajat la timp pe Putin, pentru că în estul Europei se desfășoară un conflict alimentat de Federația Rusă politic și cu echipamente militare, luni după-amiază au murit 192 de cetățeni olandezi. Oare noi, în Consiliu, dacă eram fermi și vorbind despre valori puneam valoarea omului deasupra la orice, nu am fi putut lua măsurile de descurajare în timp util? Și vin la partea a doua: astăzi este Ucraina, se ajunge la frontiera balticilor, a Poloniei, a României. Nu cumva avem riscul să fie mai importante comandamentele economice decât solidaritatea cu statele din flancul estic? Cred că Europa trebuie să vină în practică la valorile ei reale, plecând de la valoarea cea mai importantă — oamenii, siguranța oamenilor, iar Federația Rusă trebuie tratată prin această prismă, chiar dacă avem pierderi economice consistente. Nu vor fi mai mari decât ale Federației Ruse”, a susținut șeful statului.

În opinia sa, a aplica cu „mănuși” măsurile din etapa a treia de sancțiuni pentru Federația Rusă este o eroare.

„Cu cât întârziem mai mult, cu atât vom plăti mai scump neluarea la vreme a măsurilor de stopare a entuziasmului d-lui Putin de a recuceri imperiul fostei Uniuni Sovietice”, a apreciat președintele Băsescu.

90 comentarii

salut 22-07-2014 - 05:13

Poanta e ca pe Latraul national nu-l baga in seama nici Grivei, cu atat mai puțin Iuropenii si absolut deloc Putin.

pathfinder 22-07-2014 - 11:06

Daca il baga sau nu cineva in seama ramane de stabilit.
Base’ spune care este punctul de vedere al Romaniei.
Si nu e rau ce zice orice ar comenta mancurtii forumului.

Contra 22-07-2014 - 13:33

Nu este punctul de vedere al Romaniei/romanilor asa cum nu a fost in cazul Serbiei!
Sa nu ne bage in cacao cu Rusia ca nu e cazul!
Nu ei au inceput „rebeliunea”.

pathfinder 22-07-2014 - 13:42

Bai Gica Contra, atunci cand si presedintele si premierul Romaniei spun acelasi lucru atunci inseamna ca este intr-adevar punctul de vedere al Romaniei.

Atunci cand se vor schimba astia si vor veni altii care vor afirma exact invers apai ala va fi punctul de vedere al Romaniei.

Nu confunda parerea ta personala cu „punctul de vedere al Romaniei”.

Iti mai explic mult, Gicuta?!?

ancuta 22-07-2014 - 15:12

Tonul pentru despuierea si inderaderea Presedintelui este dat de ZV: „Băsescu, grivei, se dă la Putin, tigrul”.
labagiul care a dat acest titlu, nici macar nu are minimum de curaj sa-si dea initialele, ca sa nu fie tras la oprobiu!
Inca o data in ultimile 10 zile, cand jurnalului ZV ii este frica sa fie „franc”(Scopul nostru este realizarea unui produs jurnalistic de calitate) ceea ce inseaqmna ca la ZV, calitatea = scarna!

pathfinder 22-07-2014 - 15:28

Mda, eu vreau sa vad si comple(c)tarea la articolul asta cu Ponta care se da Azorel.
Ca doar si Ponta a spus fix aceleasi lucruri.

Sa-l vedem autorul Ziorel Vechiut la treaba…!!!
Ce mama Huhului?!?

ancuta 22-07-2014 - 15:37

toate pizdetele si toti labagiii mor de oftica ca base e tare!
E tare, nu ca e el deosebit, nuuu!
E tare ca se comporta ca un barbat!
Bineinteles ca acest lucru place oamenilor corect construiti (barbati adevarati, fremei adevarate) si nu celor prost facuti (pizdete si labagii).
Pai daca „echipa” ” produsului jurnalistic de calitate” este plina de oameni (barbati adevarati, fremei adevarate), avem un produs de calitate!
LOGIC.

pathfinder 22-07-2014 - 15:50

🙂

ancuta 22-07-2014 - 19:42

pathfinder
22-07-2014 at 15:28
Mda, eu vreau sa vad si comple(c)tarea la articolul asta cu Ponta care se da Azorel.

”Eu am văzut foarte clar mesajul preşedintelui Statelor Unite, al liderilor occidentali, şi cred că România trebuie şi are şi eu ca prim-ministru al României susţin exact aceleaşi idei, faptul că atacul împotriva unui avion civil este un atac terorist, care nu poate fi acceptat şi nu poate să rămână fără urmări, că este evident că acei separatişti terorişti au fost şi sunt susţinuţi de Federaţia Rusă şi există o răspundere cel puţin morală şi politică a Rusiei pentru ceea ce se întâmplă acolo şi că România, alături de Statele Unite şi de Uniunea Europeană, trebuie să sprijine Ucraina, implicit Moldova, Georgia, pentru a-şi păstra nu doar independenţa şi suveranitatea, dar pentru a combate aceste fenomene şi că orice măsură pe care o luăm la nivel internaţional în acest sens va fi şi este sprijinită de România”, a declarat Victor Ponta.

Tache 22-07-2014 - 13:39

Nu este rau ce zice ? Jegarica nu-l ataca pe tigrul Putin, este incorect spus. Jegarica ataca Germania, ataca panzerul (pantera in limba germana) german. Sanctiunile economice impotriva Rusiei provoaca contractie economica in ……. Germania…..

Russian Sanctions Leading To Economic Contraction… In Germany?

http://www.zerohedge.com/news/2014-07-21/russian-sanctions-leading-economic-contraction-germany

Singur ca, in viitor, va exista un pret de platit pentru asta, pret care va fi platit de Romania si de poporul roman, caci asa decurg treburile in relatiile dintre state. Cei ca pathfinderica vor sta bosumflati sa se intrebe de ce este viata asa de nedreapta si de rea cu noi romanii.

pathfinder 22-07-2014 - 13:45

Bai tampila, iar ti-au dat aia din Kiseleff ordin sa borasti pe forumuri?

Un rusnac imputit ca tine il face pe presedintele Romaniei: „Jegarica”?!?

Si, spune asa, mancurt scarbos, vezi in viitor?
Ma refer la fraza profetica de la sfarsitul aberatiei de postare…

Ionel 22-07-2014 - 13:53

Un presedinte care lasa in urma o datorie de peste 100 miliarde de euro la final de mandat cu concesionarea Rosiei Montane(100 miliarde euro real) pe trei milioane de euro vorbeste sa ne obisnuim cu falimentul Romaniei si cu pierderile financiare si falimentele produse in urma propriilor declaratii. E tare! Recunoaste ca el insusi creeaza falimente si ne mai si cere sa ne bucuram pentru talentele lui. Incredibil!

Tache 22-07-2014 - 13:55

Ai citit ceva din memoriile lui Henry Kissinger ? Ai citit partea in care spune cat de razbunatoare este Germania ? Chiar si politica SUA tinea cont de capacitatea de razbunare a Germaniei……

pathfinder 22-07-2014 - 14:14

@Ionel cu cap de fier
„Datoria externă a României a crescut de la 15 mld. euro, în 2001, la 101 mld. euro, în martie 2013. În prezent, statul este dator străinilor cu 37 mld. euro, iar băncile şi companiile private cu 64 mld. euro. Față de decembrie 2004, când Traian Băsescu a ajuns președintele țării, datoria externă a crescut cu 80 mld. de euro, de la 21, la 101.”

Adica, mai boule, statul datoreaza 37 de miliarde.
De la 21 de miliarde.

In 2004 PIB-ul Romaniei era de 79,3 miliarde Euro.
Asta inseamna ca datoria statului era ~26.48% din PIB.

In 2014 PIB-ul Romaniei este de ~140 miliarde Euro.
Asta inseamna ca datoria statului era ~26.42% din PIB.

Pe cale de consecinta: esti prost!

P.S. Bai tembele, am sa ma repet:
PIB 2004: 80 miliarde Euro.
PIB 2014: 140 miliarde Euro.

Papagalul…
„Un presedinte care lasa in urma…”
Bleah!

UnUL 22-07-2014 - 15:56

Nu cred că a priceput, cred că acum își caută în pod socotitoarea cu bile ca să verifice calculele.

ancuta 22-07-2014 - 16:27

gaoaza antenizata.

Ionel 22-07-2014 - 07:38

Intodeauna cand o i-a pe tobogan la vale in sondaje incepe cu patriotisme de berarie, isi mai pune buburuzele sa se imbrace in costume populare si mai face o vizita la Chisinau .

Ionel 22-07-2014 - 07:44

Jurnal de stiri 2020
In urma declansarii WW3 de matrozul beat turta umanitatea isi revine cu greu dupa pierderile de 5 miliarde de oameni. Presedintele Matroz Beat Turta s-a refugiat pe Insula Pastelui ca sa scape de valul de radiatii nucleare si mandatul international de arestare de catre Tribunalul de la Numberg.

UnUL 22-07-2014 - 07:52

Grivei-negrivei, dar are perfectă dreptate.

Ionel 22-07-2014 - 07:58

Si Napoleon avea dreptate dar el macar avea o armata inainte de batalia de la Waterloo. Asta nu a scapat de la Palazu Mare?

Ionel 22-07-2014 - 07:59

Acum se crede Napoleon? Ha! Ha! Ha! Ajungee pe injectii.

UnUL 22-07-2014 - 08:12

Nu se crede Napolean (și de altfel, după cum știi bine, Napoleaon a fost învins de Rusia). Pur și simplu se crede ceea ce este : un președinte de stat membru NATO, care e obligat să ia poziție în fața crimelor rusești.

neacsum 22-07-2014 - 08:32

obligat de cine? De ce acest om „obligat” sa ia atitudine impotriva cuiva pentru ceva de care nu a fost gasit vinovat, nu se simte obligat sa ia atitudine fata de genocidul israelian din Fasia Gaza? Ia spune tu care le stii pe toate ca un om mare.

Mircea 22-07-2014 - 09:50

Neacsule,
Faci comparatii de copil mic. Despre avion sunt tot mai multe informatii ca a fost doborit iar Basescu spune ce crede despre acest act.
In legatura cu genocidul din Gaza ai „uitat” ca dreptcredinciosii din Hamas lanseaza sute de rachete spre Israel si cu toate ca au fost avertizati de sute de ori ca o sa suporte consecinte nu dau semne ca au inteles. Israelienii au anuntat si anunta prin toate mijloacele populatia civila sa evacueze zonele de lupta. Hamasul anunta populatia israeliana ? Nu, ei doar ameninta ca o sa deschida „portile iadului” pentru israelieni. Ei bine, le-au deschis dar mai pica si ei prin porti.

UnUL 22-07-2014 - 09:56

Genocidul din fâșia Gaza este o catastrofă umanitară, DAR EL ARE LOC INTEGRAL DIN VINA HAMASULUI.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-07-2014 - 10:59

… @ g u n o i e r u copios / semidoctos ;
NAPOLEON BUONAPARTE a fost invins ca urmare a EFORTULUI CONJUGAT al MARILOR PUTERI ai acelor timpuri ;
ANGLIA , cele 300 de statulete germane cu PRUSIA in frunce , AUSTRO -UNGARIA , RUSIA cu IARNA -RUSEASCA , episodul cu batalia de la Borodino a fost doar un episod,
PAPARA cea mare , ma ‘h semidoctule a fost la Leipzig iar sfarsitul la WATERLOo
Spanzura-te …cu DEXul , alaturi ,
In …cratima—matty!

UnUL 22-07-2014 - 11:43

Parpanghel, boulene, am râs cu toate orificiile că te-ai apucat tu să mă înveți istoria războaielor napoleoniene. Merci, oricum, că ai încercat – fără nicio legătură cu ce spuneam eu, de altfel, căci eu vorbeam de distrugerea „marii armate” în campania din Rusia, nu de cauzele abdicării lui Napoleon.

Tache 22-07-2014 - 13:52

Domnul Neacsu a punctat scurt si la obiect. Eu am explicatia mea, bazata pe intuitie. Eu cred ca este obligat sa reactioneze pentru ca face parte din familie. Evreii basarabeni, care au creat atatea probleme Romaniei interbelice, nu se dezmint si continua sa creeze probleme si astazi.

Iatseniuk este evreu din Chisinau. Walzman/Porosenco este evreu din Bolgrad, din Bugeac. Braunovici/basescu are tata natural originar din Roman. Si fostul presedinte Constantinescu a avut tata evreu-elvetian nascut in Basarabia. Toti acesti evrei ar putea fi chiar rude si trebuie sa se sustina intre ei, in lupta pentru cucerirea puterii totale si stapanirea popoarelor roman si ucrainean. Pentru construirea Bazei este nevoie de solidaritate.

pathfinder 22-07-2014 - 13:55

🙂
Uite-asa se-ntampla cand nu-ti iei medicamentele la timp.
Sau, ma rog, vodca daca esti rusnac…

ValVerde 23-07-2014 - 05:33

Vilvoi,

Recunosc ca aduci o boare de divertisment pe forum. Nu te bucura, nu e nici o magulire.
O faci fara sa vrei. Lumea nu rade cu tine, rade de tine.

Nu-ti dai seama ca realitatea si in general viata te-au lasat in urma?
Nu te-ai plictisit sa fii vesnicul nemultumit, nu pentru ca lumea e rea cu tine, ci pentru ca tu nu mai tii pasul cu lumea ?

Esti un nefericit permanent. Intotdeauna pe la margini, alergind in cercuri si incercind sa musti de glezne…patetic ofiterule !

Nu zici nimic, nu oferi nimic. Esti un bosorog ranchiunos,mult sub media nationala de inteligenta. Bula in devenire (asta e inaintea ta)
Ai sa ai nevoie de medicamente antidepresive. Sa nu zici ca nu ti-am zis !

urbos 23-07-2014 - 06:58

Zise si lindic neintrebat.
Pai ce mortii ma-tii ai fa handicapato cu omu, ca nici macar nu vorbea cu matale. Il urmaresti scroafo peste tot si tot el musca de glezne? Hahaha! Tampo!
Chinuit ai fost porcule cand erai mic. Ciuca bataii de joc.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-07-2014 - 10:42

…..,, UnUL
22-07-2014 at 11:43
Parpanghel, boulene, am râs cu toate orificiile că te-ai apucat tu să mă înveți istoria războaielor napoleoniene…..”

===================================
SI , cu aceasta —p r o s t r a r e— ai dovedit , daca mai era cazul ….ca esti
IMBECILUL BASIST ”COPIOS ” al forumului ! ! !

Pro’stache IMBECILUL ANTERIOR
Consacrat dealtminteri este un fel de
cannis merga in ;
COMPARATIE cu TINE ! ! !

Amandoi , copiatzi articole elaborate de altii , … F A R A sa I N T E L E G E T I , nici macar sensul lor .
de fapt , nici nu le intzelegetzi !

iar … afirmatia ca ai RAS cu TOATE ORIFIICILE/

GAURILE …. te ,, CARACTERIZEAZA ”
ca …telect desigur !

BASISMUL in TOATA SPENDOAREA !
INTELECTUALA !

UnUL 23-07-2014 - 11:27

Parpanghel, știu despre Napoleon de 100 de ori mai mult decât știe orice cretin ca tine. Dacă ți-aș explica și de ce, ai avea prea multe informații.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-07-2014 - 11:46

TU , nu stiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,
nimic despre tine , insutzi !
TU , esti un DEFEKT / INFEKT o greseala a
naturi
!
Cu povestile TALE cu camumflajul …
NU mie ….(Nu ma provoca ….sa-ti public
DATELE &ADRESA …)
La papagalul perush si la 2,3 ratatzi , depeacilea !

UnUL 23-07-2014 - 12:23

„CAM UMFLAJUL?”
Publică ce vrei, vită, securist infect care încearcă să intre cu copitele sale de bivol în viața particulară a oamenilor! NU AM NICIUN SECRET, ți-am mai spus. Tot ce scriu pe forum o spun și în conversațiile curente. Sunt părerile mele personale și mi le susțin în orice context sau anturaj.
În ce privește ce știu și ce nu știu eu, habar n-ai de nimic, cretin patentat!

pathfinder 23-07-2014 - 12:25

🙂
Te provoc eu!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-07-2014 - 12:29

…may mobilizati-va !
homunculilor !
Nu ar fi echilibrat !

@ corbeilleure –schizopatule …asa au crezut si
altii ! ….

UnUL 23-07-2014 - 12:38

E a doua oară că scrii imbecilitatea asta! Ce naiba e aceea „corbeilleure”???

UnUL 23-07-2014 - 12:39

Și ce naiba au crezut și alții?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-07-2014 - 12:43

Într-un interviu, despre Mircea Băsescu și problemele cu justiția
Băsescu: Arestarea preventivă a fratelui meu este o nenorocire pentru mine
Politică • Politicieni • Băsescu vs Bercea Mondial
Traian Băsescu
Traian Băsescu

Președintele Traian Băsescu a vorbit într-un interviu acordat adevarul.ro despre Mircea Băsescu, în contextul scandalului în care acesta este implicat.

„Arestarea preventivă a fratelui este o nenorocire pentru mine”, a spus Băsescu, care a susținut că nu i-a fost uşor să spună că nu va demisiona.

„(…) moral, ai un şoc când se întâmplă asta. Am avut şi această variantă în analiză. Am discutat-o şi cu unele instituţii. Însă, pe de o parte e partea legală că nu poţi fi responsabil pentru un om. Apoi am făcut analiza situaţiei politice. Care ar fi efectele demisiei preşedintelui. O demisie n-ar fi dat nicio şansă candidatului Opoziţiei la prezidenţiale”.

Cel mai uşor, pentru mine, era gestul demisiei, spune Băsescu

“Mă elibera de atacuri. Ar fi fost considerat un lucru demn, apoi mi se reproşa că aş fi sacrificat dreapta. Nu mă derobez de fratele meu. Pentru moment sunt preşedintele României. Campania cu demisia preşedintelui e una incorectă”.

”Am avut şi această variantă în analiză şi nu vă ascund că am discutat-o şi cu unele instituţii ale statului”, a spus Băsescu, întrebat dacă s-a gândit la varianta demisiei după arestarea fratelui său, Mircea Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că ar dori să meargă să îşi viziteze fratele în arest

”Sincer să fiu, aş vrea să îl văd şi mi-aş dori mult ca, după ce a citit dosarul, să îmi dea explicaţii, mie, pentru că eu am ştiut altă poveste de la el, de asta l-am şi îndrumat, şi anul trecut, în 2013, să meargă să informeze instituţiile statului şi a făcut-o, şi anul acesta”, a spus Băsescu.

Preşedintele a spus că s-a încercat această mediatizare a cazului lui Mircea Băsescu, vorbindu-se despre ”corupţia din familia preşedintelui”.

”Nu îmi reneg fratele. Când îmi voi termina mandatul, voi încerca să îmi apăr fratele”, a mai spus Traian Băsescu.

Băsescu spune că își iubește fratele în pofida tuturor necazurilor

”Mă întebam ce se întâmpla dacă aveam 11 fraţi? Aici trebuie să rămânem în Codul familiei, care defineşte clar familia: soţ, soţie, copii. (…) Repet, nu mă derobez de fratele meu, e acelaşi sânge, îl iubesc cu toate necazurile, dar acum sunt preşedinte”.

În legătură cu botezului din familia Bercea, Băsescu a susținut că a aflat din presă despre eveniment

Despre serbarea de la Costeşti, din 2009, Băsescu afirmă că e vorba de un ”incident” pe care nici măcar nu îl reproşează SPP, pentru că nu avea informaţii, la acea vreme, că Bercea Mondial este periculos.

”Pe de altă parte, nici mie nu mi-a plăcut că i s-a pus o salbă ţigănească la gât soţiei mele, nu i-a plăcut nici ei, dar faţă de atmosfera care era în jur nici nu aveam cum să reacţionez. Singurul mod în care am reacţionat a fost că la sosire am predat moneda aceea la patrimoniul statului. Nu pot reproşa cuiva că s-a întâmplat incidentul”, a afirmat Băsescu.

Mircea Băsescu este acuzat că, în perioada 20 februarie 2011 – 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel era judecat pentru tentativă de omor, respectiv că şi-a înjunghiat un nepot.

sursa Coty…

UnUL 23-07-2014 - 12:46

Ce faci, puișor, ăi faci concurență domnului Budescu la Revista presei?

UnUL 23-07-2014 - 12:47

„ÎI…”

UnUL 22-07-2014 - 07:53

Asta trebuia să apară mai jos. Ție, Ionele, trebuia să îți spun că sper că nu te amăgești că ai măcar o urmă de umor.

Ionel 22-07-2014 - 07:56

Asta e la nivelul diplomatiei sovietice din 1920 cu un discurs la nivelul lui Lenin. Daca vrei sa iei bombe in cap pentru ucrainieni du-te in Lugansk, tembelule!

UnUL 22-07-2014 - 08:14

Nu vreau să iau bombe în cap pentru nimeni, cretinule, dar asta nu înseamnă că trebuie să facem sluj în fața rușilor și să închidem ochii la crimele lor

Ionel 22-07-2014 - 11:07

Chiar face sluj in fata rusillor pentru ca un comportament de troglodit le vine bine rusilor pentru ca a fost doborat in Ucraina si nu in Rusia. Aici se vede nivelul lipsei diplomatiei matrozului pentru ca un presedinte trebuie sa stie sa se controleze ca nu e la barul din colt . Hai sa ne aducem aminte de diplomatia lui Ceausescu implicata din Vietnam , conflictul arabo-israelian si pana in Cuba si sa-l comparam cu limbajul si expresiile matrozului care lasa in urma doar falimente, datorii si o armata dezarmata.

neacsum 22-07-2014 - 08:29

Nu face de capul lui ce face. Atacul lui nu este la adresa lui Putin. Basexu face jocul americanilor, el ataca tarile europene care nu uita ca totusi Rusia e aici iar America peste ocean si nu mai accepta de mult hegemonia unchiului Sam. Numai Traianel, vazand ca Germania nu ii mai canta in struna si nu ii sprijina candidatul a luat in serios rolul de Shitt zu si latra cum ii dicteaza cel care de fapt nu il iubeste dar il foloseste. Partea proasta este ca totusi latratul chiar daca nu raneste, poate deveni stressant, enervant si ne-am putea trezi noi, nu el cu un sut in cur. Este posibil ca unele tari europene sa fi mirost ca chioar doborarea avionului sa aiba si alte explicatii, dar in mod cert nu a fost un fapt deliverat din partea Rusiolor in sensul ca nu a fost doborat-daca a fost doborat de rusi sau prorusi- sttiindu-se ca este avion cuvil. Mai vedem.

UnUL 22-07-2014 - 09:54

Cred că orice om normal și democrat ar trebui, în situația asta, să „facă jocul americanilor” (și al UE!) – și nu văd unde ar fi atacul contra țărilor europene, care în mod normal trebuie să fie solidare cu America în această criză.
P.S.1 Ce candidat nu sprijină Germania?
P.S.2 Nimeni nu a afirmat că prorușii arr fi doborât DELIBERAT un avion civil, ȘTIIND CĂ E UN AVION CIVIL; nici chiar ei nu sunt atât de idioți. Și nu asta e problema, ci faptul că avionul a fost doborât cu un armament furnizat de ruși, care nu avea ce căuta în regiunea separatistă.

neacsum 22-07-2014 - 10:12

Si daca era o lovitura americana, erau de vina americanii ? Iti dai seama cat de idioata e asertiunea? Dar daca era o racheta romaneasca ce ne faceam, deveneam teroristii lumii pentru ca un cretin sau un cascat a confundat un avion de linie cu unul militar si a tras cu o racheta fabricata in Romania? In cazul asta e vai de curul nostru, la cat armamet a furnizat Romania tarilor africane si arabe inainte si dupa revolutie, putem fi declarati al 4+lea retorist all over the time . ? Este absurd.

pathfinder 22-07-2014 - 11:10

Vezi ca le incurci?
1. Nu e vorba de cine a fabricat armamantul ci de cine l-a livrat unor „rebeli”. Pe gratis.
2. Nu e vorba de tari africane ci de niste paduchiosi (la propriu) inarmati de Rusia. Iarasi, pe gratis.

Concluzia matale: „Este absurd.” este insa corecta.
Daca facem referire la ce ai postat…

Antibasistul 22-07-2014 - 11:44

Jos Basescu!!!

UnUL 22-07-2014 - 11:45

Se pare că te apucă din ce în ce mai des; consultă un specialist!

remi 22-07-2014 - 12:54

Amr 3 luni si restu” zile !
De ce sunt disperati basistii?Nu stiu la cine sa se inchine cind va iesi marinarul la pensie?La Nuty Vuitton….

pathfinder 22-07-2014 - 13:05

@remi, cap de lemni
1. Cine-i disperat?
2. Ce-i aia basist?
3. Tu la cine te inchini?
4. Mai sunteti multi debili?!?

UnUL 22-07-2014 - 13:17

Unde vezi tu atâta disperare, Remișor? Schimbă-și ochelarii !

Antibasistul 22-07-2014 - 13:26

JOS BASESCU, LA PUSCARIEEE!!!!!!!

nimeni 22-07-2014 - 10:40

Nu ataca, reproduce sau repeta ceea ce s-a spus sub o forma sau alta de americani.

Intrebarea e daca are sau nu are sens, papagaliceasca asta. E posibil sa aibe, Basescu face un joc de glezne specific politicii noastre dintotdeauna . Armata romana , a fost cea mai performanta armata europeana din istoria moderna- a ajuns la Moscova cu germanii si la Berlin cu rusii! E un fapt – nici nu cred ca avut variante.

Basescu , prefera sluga la licuriciul mare decat tampon sau moneda de schimb intre vest si est.Oricum nu suntem respectati nici de unii nici de altii. Cred ca asta e intrebarea , ce facem jucam cartea vest-est care s-a dovedit riscanta , vestul oricand te poate vinde , estul te domina si te fura , sau jucam cartea americana care pe fond e cocacolonizare? Din dilema asta….

BULA 22-07-2014 - 10:57

Suntem „perturbezati” la minte de ce ne zisasi si trebuie sa stam putin cu kurul pe pamant si sa fumezam o tigare canceroasa. Dupa aia facem cum s-a stabilit, mergem in zig-zag.

pathfinder 22-07-2014 - 11:14

Bai Neacsule, daca lasai gargara cu licuricii aproape-aproape ca aveai si mata o postare normala.

De ce spui tu ca Romania nu-i respectata de Vest?
Si aici includ US + UE.

Eu spun ca, in momentul de fata, Romania are parte de mult mai mult respect decat merita de fapt.
Si asta fiindca suntem in NATO si UE.
Si nu in zona gri…

Ionel 22-07-2014 - 11:29

Slugarnicia nu aduce respect si mai ales comportamentul ,,diplomatic” cu un matroz aplecat de la mijloc ca in perioada fanariota cu un zambet de milog si un discurs jalnic. Nu mai avem diplomatie de cand cu asta si rad toti diplomatii lui Ceausescu cand vad faze de genul asta.

pathfinder 22-07-2014 - 11:51

Vorbeam cu Neacsu si te-ai bagat matale.

1. Despre ce slugarnicie vorbesti bai ametitule?

2. Ceausescu n-avea nici o diplomatie bai cioara vopsita. A fost bagat in seama pentru ca a avut el niste opinii diferite de cele oficiale de la Moscova.

3. In rest aia cu zambetul de milog si discursul jalnic nu sunt decat ameteli de mancurt.
Afirmatii fara nici un fel de valoare.
Retorica goala…

ancuta 22-07-2014 - 13:00

ba’, asta, ca ti-am uitat numele!
tu cu coixel si huhu incercati sa faceti o echipa numa’ buna sa luati locul 3,14…lor / scarnelor (salut, urbos. digital) acum, pe perioada verii, cand orice 3,14 ..eta se duce in vacanta pe litoral.
nu mai zaboviti si treceti imediat la suptul hemoroiDANVIORELului ca se bata si se subtiaza!

pathfinder 22-07-2014 - 13:15

In vacanta pe dracu’.
Munca pe centura nu-i vacanta…

ancuta 22-07-2014 - 13:17

„vacanta”

E bine?
😉

ancuta 22-07-2014 - 13:19

ERATA; (vorba UnULui 🙂 )
NU „bata” ci „gata”

Antibasistul 22-07-2014 - 13:31

Sictir, DISPARI porc bețivam moldovean, basist fara creier DXN-Anpuța!!!

ancuta 22-07-2014 - 13:45

debile,
ti-am zis ca sunt BASIST+ SECURIST!
chestia cu PORC+BETIVAN+MOLDOVEAN, nu tine!
da’ tu dai-nainte, cu tupeu!

UnUL 22-07-2014 - 13:52

O nouă criză de isterie, Bășinel, RUDOTELUL!!!!!!

nimeni 22-07-2014 - 14:04

nimeni nu-i Neacsu, si Neacu nu-i un nimeni!

BULA 22-07-2014 - 14:19

„nimeni” e cineva din Ardeal, probabil ungur sau neamt.

nimeni 22-07-2014 - 14:05

nimeni nu-i Neacsu, si Neacsu nu-i un nimeni!

nimeni 22-07-2014 - 14:37

Relevant e ce am spus , adica nimeni nu-i Neacsu
(ca sa nu spun ca Neacsu). In Ardeal si in Banat, mai ales in Banat amestecul de romani, unguri, nemti(sasi sau svabi), sarbi,cehi, era ceva normal in urma cu ceva timp. Puteai fi roman, ungur, neamt etc cate putin din fiecare.

pathfinder 22-07-2014 - 14:48

Adica o mana nemteasca, una ungureasca, un picior sarb, o urece ceheasca si restul romanesc?
Sau cum? 🙂

Antibasistul 23-07-2014 - 02:40

Bula, marea majoritate a ardelenilor SUNT ROMANI!!!!!!!!!!!!!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-07-2014 - 10:45

Sa o luam sistematic , ca pe timpul bancurilor cu …RADIO EREVAN;
Stimata REDACTIE (reactualizata , de data asta) ;
IO fiind un ” a d m i r a t o r ” al P (r) O S T U L U I ….D U M N E A V O A S T R A;
….am o NELAMURIRE -majora :
G R I V E I si AZOREL sant doua NUME des uzitate de romanasi la cel mai credincios , prieten al …OMULUI … C A I N E L E !
Cum se poate ca de data asta in ARTICOLUL dumneavoastra , sa inversati in
mod grosolan ,ORDINEA ! ! !

La o jigodie ordinara sa-i pronuntzatzi cu litere mari . ….simbolul degradari ! ! !
Iar pe GRIVEI sa-l …nedreptatzizi !

PROTESTEZ !
tzagan parpangheL

pathfinder 22-07-2014 - 13:08

Daca Base’-i Grivei atunci Ponta este Azorel?!?

„Victor ​Ponta: Doborarea cursei MH17, un atac terorist. Separatistii teroristi din Ucraina sunt sustinuti de Rusia, care are o raspundere morala si politica pentru ce se intampla acolo.”

Sa vedem ce spun idiotii anti-Base’…

ancuta 22-07-2014 - 13:25

„ponta s-a dat cu base”

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 22-07-2014 - 13:52

Cei care au scris aceasta stire si i-au pus acest titlu absolu imbecil (ca si cei care au scris aceasta stire, de fapt) s-au comportat exact ca niste copilasi de gradinita. Nici nu merita sa le citesti timpeniile. Astfel de articole se inscriu in efortul de a demonstra cit de falimentar este acest ziar electronic citit de un numar „imens” de timpiti care nu trec de trei, eventual patru rataciti care survoleaza netul in cautare de „minuni”.

Stau si imi inchipui cum au stat ei, astia care au scris aceasta stire, la masa la ei acolo, si au plamadit acest titlu idiot. Dupa care, hp!, si nea Neacsu, zis Cutu-Cutu, cu mesajele lui absolut aiuritoare si fara noima.

Ii poti cere lui Neacsu Cutu-Cutu sa faca un exercitiu de imaginatie si sa-si inchipuie cum ar fi aratat astazi Romania neintegrata in NATO si UE ? Da, stiu, ii cerem prea mult d-lui Neacsu, dar, un mic efort nu i-ar strica.Cu astfel de exercitii ar putea, eventual, sa evite alzheimer-ul ! 🙂 Oare, d-le Cutu-Cutu, ce s-ar fi intimplat cu Romania daca „nemernicii” astia de americani nu ne-ar fi acceptat in NATO, si granita NATO-ului ar fi ramas aceeasi de dinainte de 1989 ? Ne-ar fi mincat Rusnacii cu fulgi cu tot dimineata, la breakfast ca desert !

Bah, amaritilor de la Ziua veche, cum credeti ca se capata o demnitate daca nu prin curaj si devotament ? de ce nu va uitati la tari demne, civilizate, democrate cum este Finlanda, sa zicem, care, tot asa, fata de Rusia sunt la nivelul unui grivei, sau, de ce nu, a unei furnici, dar au infruntat barbarul urs de la rasarit si au luptat cu hotarire impotriva acestor barbari imputiti pina la disparitia lor totala ca neam, fiind, deci, gata sa faca sacrificiul suprem dar sa nu accepte cisma ruseasca pe gitul lor. Cine este astazi Finalnda, ba, timpitilor ? De ce nu ar tinde si Romania spre o demnitate de tip Finlandez ? De ce ? Ca exista unii ca voi care maninca seminte si se bese intr-un birou oarecare articole pe care nici macar un elev de-a treia s-ar rusina daca l-ar scrie ? Stati, ba, dracului in putoarea voastra si nu va mai scremeti ca purceaua cind fata !

Basescu a fost unica voce in politica romaneasca, care, din 2004 a cistigat oarece demnitate pentru tara noastra inundata de cacatul mirseviei, prostiei, faradelegii, a hotiei, a mafiotismului, a coruptiei, a depravarii la toate nivelele sociale, da ? Cum-ne-cum i-a tras in sut in oaie lui Putin oridecite ori s-a intilnit cu acesta. faptul ca cei mai inalti reprezentanti ai statului rus l-au criticat pe Basescu, este ce amai buna dovada ca Basescu si-a facut datoria, si a consolidat o oarece demnitate acestei tari macinate de mizerie, atiti morala cit si materiala. Ponta, de cind a ocupat una dintre cele mai inalte functii in stat nu a fost in stare sa rosteasca macar o singura data cuvitnul Rusia, in schimb a jignit parlamentul UE si SUA. Va convine, d-le Cutu-cutu Neascsu ? M ? Va vedeti inapoi intr-o armata romaneasca care sa taie frunze laciini buna numai de parazi si primiri la aeroport ?, spalata pe creieri cu salarii meganesimtite si megapensii la fel de nesimtite ? Pai cum, nu ?

Si voi, astia de la ZV, dar si neica Cutu-cutu Neacsu, ar trebui sa va mai radeti cu priciul pe limba ca va cam crescut parul in gura ! Zarurile pentru Romania afu sot aruncate, si, din noroc, din aiureala, am reusit sa capatam acest loc privilegiat printre tarile oneste si civilizate ale lumii. taceti dracului si spalati-va pe dinti inainte sa spuneti ceva.

pathfinder 22-07-2014 - 13:56

Faptul ca Neacsu a intervenit inseamna ca titlu-i opera sa.
Isi apara teritoriul.
Ca si filozofu’ lu’ mamuca: se caca si dupa aia da rotocoale…

neacsum 22-07-2014 - 13:59

Eu imi public articolele sub numele meu, asa ca mai incearca.

pathfinder 22-07-2014 - 14:02

Domnu’ Neacsu iar ai fost neatent.
Eu am spus de titlu nu de articol…

Ionel 22-07-2014 - 14:00

@Pathingher: Ce faci in dormitor e treaba dumitale.

Ionel 22-07-2014 - 13:59

Ai reusit sa-l intreci pana si pe Emil Bobu. Orice critica e lipsita de sens.

ancuta 22-07-2014 - 19:48

gaoaza I, tot gaoaza!

Cioxe 23-07-2014 - 02:22

lasa-l pa neacsu … gineala la ce mooie ai scris tu !
Citeodata esti citibil dar azi ai dat cu mucii-n-fasole bey limbistule !
Azi te-ai comportat ca un LIMBIST bey שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ .
Un mare limbist de limbist !
Neacsu a scris perfect in cele citeva rinduri .
Tu ai scris mult si prost si mai ales de lemn .
Incearca cu Ancutza sau cu UnNUL ….

urbos 22-07-2014 - 16:47

Dementul a latrat si la tari europene. Dementul se vrea si salvatorul Europei, ca propria tara a terminat-o deja.
Cum spuneam, intrebarea e daca acest cretin a gavarit ca sa arate ca e cel mai mare sugator de licurici, caz in care comicul e urias, tinand cont de ineptiile emanate, sau americanasii au stiut ce-o sa borasca schizofrenicul, caci si astia s-au imbecilizat intr-un mare hal in ultima vreme, situatie in care comicul e absolut.

Culmea e ca exista sifilitici chiar cred ca mesia al lor, imbecilul asta parnaias in devenire, reprezinta ceva pe plan international. Doamne! Hahahaha!

pathfinder 22-07-2014 - 16:51

🙂
Ha! Ha! Ha! Ha! Ha!

Pribeagul 22-07-2014 - 19:45

Este clar, dupa ce s-a facut frate de cruce cu Bercea Mondialu devenind Basescu Mondialu, noua tinta a Sobolanului Jegariaca este sa se afirme pe plan international ca Basescu Mondialu. Marea lui problema este ca se tin fratii lui de cruce, tiganii, de el ca scaiul de oaie. In loc sa clarifice in fata natiunii acea problema jenanta, sa recunoasca cum i-a jefuit pe tigani si i-a bagat si la inchisoare, si s-o ia spasit spre drumul spre Gherla, Sobolanul Jegarica, Basescu Mondialu, ne da noua lectii despre statul de drept, iar natiunilor lumii lectii de conduita internationala.

Basescu Mondialu, dupa ce a ajuns la acest nivel, n-o fi fraier sa scape ocazia de a se a afirma si pe plan intenational. Gindeste ca daca reuseste sa mai prosteasca niste prosti internationali, este posibil sa scape de la inecul in haznaua-i cu propriile mizerii din tara.

Orice ar incerca aceasta rusine nationala este sortit esecului. Nu mai poate prosti pe nimeni. Locul este deja bine stabilit, la… Gherla!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-07-2014 - 19:51

In esentza , despre asta se precizeaza in …propozitie !
Iar la …gherlit, tooooooootzi bhasinitzi !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult