Acasa InternationalGeopolitica Ce au discutat secretarul general al NATO și premierul Ucrainei

Ce au discutat secretarul general al NATO și premierul Ucrainei

scris de C.P.
1 afisari

Secretarul general al NATO Anders Fogh Rasmussen, prezent la Kiev, a discutat cu premierul Arseni Iațeniuk despre un posibil sprijin pentru capacitățile de apărare ale Ucrainei în fața Rusiei.

Secretarul general al NATO și premierul Ucrainei.

Cei doi oficiali au discutat despre modalitățile în care un fond de economii propus de NATO ar putea fi folosit pentru a sprijini capacitatea de apărare a Kievului în sectoare precum comandă și controlul, comunicații și apărare cibernetică, se menționează în comunicat.

Furnizarea de armament Ucrainei de către NATO nu a fost, se pare, discutată în timpul reuniunii celor doi oficiali.

Secretarul general al NATO a sosit la Kiev pentru discuții cu conducerea ucraineană după ce Alianța Nord-Atlantică a anunțat miercuri că Rusia a desfășurat 20.000 de militari la granița cu Ucraina, avertizând totodată că Moscova ar putea plănui o invazie terestră în sprijinul separatiștilor proruși.

4 comentarii

digital 07-08-2014 - 18:39

schimbați măcar poza aia mă boilor!
Arseni Iațeniuk?!hahaha!

ancuta 07-08-2014 - 19:00

mori,
scarno, mai ai paleative?

BULA 07-08-2014 - 19:44

Ucrainenii vor face foamea si vor sta in frig la iarna si americanii le dau sa manance armament depasit. Vom trai si vom vedea ce se va alege de Ucraina. Normal ar fi sa dispara acest stat creat artificial din teritorii luate cu japca de la tarile vecine.

UnUL 07-08-2014 - 19:47

Deocamdată cei ce au văzut scăzându-le drastic nivelul de trai sunt rușii și locuitorii Crimeii „eliberate”.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult