Acasa InternationalGeopolitica Comisia Trilaterală s-a reunit la Haga. Cu cine s-a dus Isărescu în Olanda?

Comisia Trilaterală s-a reunit la Haga. Cu cine s-a dus Isărescu în Olanda?

scris de D.S.S.
4 afisari

Comisia Trilaterală, una dintre cele mai puternice şi influente organizaţii mondiale, s-a reunit la acest sfârşit de săptămână la Haga (Olanda), printre participanţi numărându-se şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

Mugur Isarescu si Răsvan Radu

Pe lângă şeful BNR, care este în prezent membru al Comitetului executiv al Comisiei, România mai este reprezentată în Trilaterală de încă doi români – Mihai Tănăsescu, reprezentantul României la FMI şi Răsvan Radu, care conduce UniCredit Ţiriac Bank, ultimul devenind membru al organizaţiei în toamna acestui an. Radu este unul dintre cei mai tineri români aflaţi la conducerea unei bănci de top 10, anunţă Mediafax.

Grupul european al Comisiei Trilaterale, care cuprinde 170 de personalităţi, îl are ca preşedinte pe Mario Monti de numele căruia se leagă două dintre cele mai importante evenimente din Europa, în ultimele zile. Este vorba, în primul rând, despre demisia premierului italian Silvio Berlusconi, al cărui succesor va fi fostul comisar european Mario Monti.

Comisia Trilaterală este o asociaţie particulară înfiinţată în 1973, la iniţiativa afaceristului american David Rockefeller. Comisia nu şi-a ascuns niciodată intenţiile de propagare a globalizării, dar susţine că o face exclusiv spre binele general. Comisia este formată din industriaşi, şefi de bănci, actuali şi foşti prim-miniştri, membri în diverse guverne ale lumii.

Scopul organizaţiei este, conform site-ului oficial, să asigure comunicarea şi cooperarea între statele reprezentante. Totuşi, unii consideră că membrii asociaţiei reprezintă „un guvern din umbră„, care determină deciziile politice luate la nivel global. Astfel, Comisia Trilaterală este considerată „cel mai influent grup de lobby din lume„, fiind pusă pe aceeaşi treaptă cu faimosul grup Bilderberg.

5 comentarii

Ciu Huhu 14-11-2011 - 09:45

Concluzia: Comisia Trilaterala, ”cel mai influent lobby din lume” este evreiasca, doreste sa conduca lumea daca nu o conduce deja.

IMGB 15-11-2011 - 07:58

Cineva trebuie s-o conduca, nu-i asa Huhule ?

nimeni 14-11-2011 - 11:38

cu cine sau de ce? o oarecum surpriza razvan radu. in fine, tot om serios si credibil, adica bancher.

pai se fac repartitiile guvernamentale.adica se repartizeaza prim ministrii . sper sa nu se incurce astia, sa ne dea fun ungur sau mai stiu eu ce.
vrem unul de-al nostru, suntem patrioti ce dracu! tanasescu e perfect.

si uite asa guvernul mondial din umbra , iese la lumina! era timpul, nu se mai pot ascunde sub nici un mod, de nimeni.

Salut 14-11-2011 - 16:22

Pai la noi nu mai e nevoie de perdea. Conduce direct si nemijlocit FMI. Spre dezastrul final.

vasile 14-11-2011 - 23:51

” comunicarea şi cooperarea între statele reprezentante.” hahaha .Suna ca in vremurile comuniste : „colaborare si stima reciproca” . Nimic nou pe pamant .

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult