Acasa InternationalGeopolitica Creierul atentatelor de la Paris, ucis la Saint-Denis

Creierul atentatelor de la Paris, ucis la Saint-Denis

scris de D.S.S.
7 afisari

Jihadistul belgian Abdelhamid Abaaoud, presupusul organizator al atentatelor de vinerea trecută de la Paris, a murit în asaltul de miercuri al forțelor de poliție de la Saint-Denis, la periferia nordică a Parisului, în care au fost ucise mai multe persoane, a precizat într-un comunicat Procuratura din Paris, informează AFP și Reuters.

Abdelhamid Abaaoud

Abdelhamid Abaaoud

Abdelhamid Abaaoud a fost identificat în mod oficial, după compararea amprentelor, ca fiind ucis în timpul asaltului (…) Este vorba de un cadavru descoperit în imobil, ciuruit de gloanțe„, se arată într-un comunicat al procurorului François Molins, însărcinat cu ancheta în cazul atacurilor soldate cu 129 de morți și peste 350 de răniți.
Premierul francez Manuel Valls a salutat imediat neutralizarea ‘unuia dintre creierele’ atentatelor.
Poliția a crezut inițial că Abdelhamid Abaaoud se află în Siria, dar investigația a condus forțele de ordine spre o casă din suburbia pariziană Saint-Denis, unde trupe speciale puternic înarmate au luat cu asalt clădirea în zorii zilei de miercuri, declanșând un puternic schimb de focuri și mai multe explozii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS