Acasa InternationalGeopolitica De ce agită Iranul acum apele din lumea islamică?

De ce agită Iranul acum apele din lumea islamică?

scris de Ion Petrescu
0 afisari

Pe 7 iunie 2011, preşedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad a ţinut o conferinţă de presă la Teheran, la care au participat 350 de jurnalişti din presa naţională şi cea străină. În acest context, el a declarat că Statele Unite vor să saboteze facilităţile nucleare ale Pakistanului, cu scopul de a slăbi puterea guvernului şi poporului acestei ţări. 

AHMADINEJAD

Ahmadinejad a mai afirmat că americanii au folosit pretextul atentatelor teroriste, din 11 septembrie 2001, pentru a declanşa cea mai mare invazie a SUA în regiunea Orientului Mijlociu, cu scopul de a „salva de la distrugere economia lor suferindă şi a regimului sionist (din Israel), ca bază principală a colonialismului ultramodern.

Când nu ai soluţii pentru prosperitatea internă, identifici inamici externi, evident diabolici, şi amplifici propaganda oficială, pentru a menţine atenţia opiniei publice naţionale pe pericolele  militare străine.

            O asemenea campanie este continuă la Teheran, care presimte că oricât de mult amână Statele Unite o reacţie militară, aceasta se va produce, într-un final, dovadă fiind şi întărirea, de    către Federaţia Rusă, a dispozitivului sudic al propriei apărări antirachetă.

            Anterior conferinţei menţionate a ieşit în faţa presei Ali Ardashir Larijani, preşedintele parlamentului iranian/Majlis. El a declarat, în acest weekend, că ţara sa va contracara orice act de agresiune cu puterea rachetelor proprii, remarcând, în acelaşi timp: „Iranul a apărut ca o ţară independentă, influentă şi inspiratoare în regiune…Ostilitatea inamicilor nu este din cauza unor probleme precum programul nuclear.”

            În viziunea lui, adversitatea duşmanilor este generată de rolul şi influenţa Iranului în regiunea strategică a musulmanilor.

            Agenţia iraniană de ştiri Fars reproduce şi un alt citat, semnificativ, din luarea de poziţie a liderului Majlis-ului:

Duşmanii, cu agenţii lor infiltraţi, au încercat să îşi atingă obiectivele lor, cum ar fi crearea de disensiuni…Dar şi-au dat seama că nu pot învinge revoluţia prin lovituri de stat sau alte măsuri similare. Inamicii revoluţiei…au eşuat (să preia puterea în stat) din cauza conducerii exercitate de suprema jurisprudenţă.” Ultima sintagmă fiind o trimitere străvezie spre omnipotentul lider spiritual – ayatolahul Seyyed Ali Khamenei.

            Ali Ardashir Larijani  a precizat că oficiali israelieni, în colaborare cu unele puteri occidentale, au profitat de fiecare nouă ocazie pentru a susţine teza că Iranul este o ameninţare pentru regiunea limitrofă şi pentru întreaga lume.

            De pildă, ministrul israelian pentru afaceri strategice, Moshe Ya’alon, a declarat, pe 6 iunie a.c., că întreaga lume trebuie să ia măsuri comune pentru a opri activităţile nucleare iraniene, inclusiv prin recurgerea la un atac aerian preventiv, dacă va fi necesar.

            Ironia sorţii face ca de fiecare dată, când apare o nouă acuzaţie occidentală, vizând tentativa iraniană de a fabrica bombe atomice, sub acoperirea programului nuclear civil, guvernul de la Teheran neagă o astfel de intenţie.

            Mai mult, Iranul reaminteşte că fiind parte semnatară a tratatului de neproliferare a armelor nucleare şi membru al Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică, are dreptul de a deţine şi utiliza o tehnologie nucleară paşnică.

CELE PATRU SUBMARINE IRANIENE

Teheranul mai observă că deşi Israelul este singurul posesor de arme nucleare, la ora actuală, din Orientul Mijlociu, având în depozite subterane secrete nu mai puţin de 200 rachete atomice, nu este deloc transparent în privinţa intenţiilor sale reale în acest domeniu.

            Tot luni, 6 iunie a.c., comandantul Forţelor Terestre Iraniene, generalul de brigadă Ahmad Reza Pourdastan, a declarat agenţiei IRNA că armata Iranului este pregătită să extindă prezenţa sa în „spaţiul cibernetic, pentru a contracara atacurile cibernetice.”

            Instrumentele necesare acţiunii eficiente în spaţiul cibernetic sunt pregătite de industria naţională de apărare, a mai precizat generalul Pourdastan.

            El a constatat că:”problemele legate de domeniul cibernetic domină discursul internaţional şi preocupă armatele de pe toate continentele, care utilizează instrumente şi echipamente moderne.”

            După cum se cunoaşte, în luna octombrie 2010, Iranul a anunţat că a detectat şi a dejucat un atac cibernetic cu viermele electronic Stuxnet, despre care se presupune că a fost special creat pentru a infecta industria şi centralele nucleare iraniene.

            Declaraţia generalului de brigadă Ahmad Reza Pourdastan a fost provocată de publicarea parţială recentă, de către Pentagon, a documentului prin care se propune Casei Albe ca oricărui atac cibernetic, care afectează principalele căi de comunicaţie, la nivel înalt, din Statele Unite, să fie considerat aidoma unei declaraţii de război şi să i se răspundă printr-o reacţie militară, aeriană, navală şi terestră – după caz.

            O reacţie navală a existat, dar nu din partea americană, ci din aceea iraniană.

            Exact în ziua când preşedintele Mahmoud Ahmadinejad a ţinut conferinţa de presă la Teheran, agenţia de presă Associated Press a difuzat fotografii şi detalii privind trimiterea de către Iran a unor submarine în Marea Roşie.

            Este pentru prima oară când aceste submersibile execută o deplasare la distanţă mare de Iran.           

Mahmoud Ahmadinejad, inspectând unul din submarinele din clasa Ghadir

Din punctul de vedere al Pentagonului, o asemenea  demonstraţie de forţă confirmă eforturile Iranului de a prezenta lumii – prin intermediul presei internaţionale – puterea sa navală.

            Teheranul a devenit deja celebru pentru frecvenţa cu care anunţă modernizări diferite ale sistemelor de apărare antiaeriană şi ale marinei militare.

            Aceste două atuuri ar fi suficiente pentru consolidarea imaginii de cea mai temută putere militară regională. În acelaşi timp  indică şi convingerea regimului de la Teheran că orice atac inamic va surveni, cel mai probabil, fie din aer, fie de pe mare.

            O concluzie receptată cu surâsuri ironice, la Statul Major al Forţelor Terestre Americane…

            Agenţia iraniană de ştiri Fars a precizat că submarinele au misiunea de a identifica navele de război – amice şi inamice – din apele internaţionale şi de  a culege date relevante pentru Forţele Navale Iraniene.

            Aceeaşi sursă afirmă că, anterior, submarinele au însoţit nave de război iraniene, pe ruta afectată de acţiunile de piraterie din Golful Aden.

            Iranul are în dotare trei submarine fabricate în Rusia şi patru construite în porturile iraniene, de dimensiuni mai mici.

            Ultimele patru sunt din clasa Ghadir, utilizează atât rachete, cât şi torpile, fiind extrem de utile pentru acţiuni subacvatice în Golful Persic.

            Cert este că misiunea submarinelor iraniene a declanşat alarmarea navelor americane şi israeliene aflate în zonele limitrofe Mării Roşii.

De ce agită Iranul acum apele din lumea islamică?…

75 comentarii

YAAKOV 08-06-2011 - 06:27

Asa este, cum zice nenea asta care conduce Iramul. Anglo-americanii, condusi indirect de marii bancheri si comercianti evrei, duc o politica neocolonialista.

Cu noi ce au facut, dupa asasinarea lui Ceausescu si instalarea la putere a unui regim marioneta ? Mai are Romania industrie si agricultura care sa-i asigure independenta di dezvoltarea ? Mai are Romania armata si fabrici de armament ? Mai dispun romanii de bogatiile din subsolul tarii lor ? Mai au romanii locuri de munca sigure si bine platite ? Mai au romanii un viitor in tara lor, sau vor pleca incotro vad cu ochii ca sa lucreze pe undeva si sa nu moara de foame ?

rebenciuc 08-06-2011 - 09:32

Mai berbecule de YAAKOV,cine e vinovat ca noi romanii suntem prosti.
Evreii au ost sunt si vor fi poporul cel mai inteligent din lume.
Vezi tu ,mai ciuca dece suntem antisemiti si invidiosi de asta…….!
Evreii au scris Biblia si toti credem in ea,,evreii au avut si au rolul cel mai vital in noutatile stintelor reale,industrie,tehnologie cultura.religie.
Isuss,Hristos,Einstein si lista e mare………………..

meridor 08-06-2011 - 09:36

Mai rebenciuc!
Noi il aven pe urbos,pe Hu Ciun si alte mari celebritati,……..
heheheeeeeeeeeeeeee

YAAKOV 08-06-2011 - 09:40

Pleaca ma de aci, ca tu nu esti evreu ci turkoid khazar. Aveti genele ca cei din nordul Turciei, dar tineti secret acest adevar. Eu ma trag partial din adevaratii evrei si sunt intr-adevar mai inteligent ca altii. Cand ii critic pe evrei ma refer la pseudoevreii khazari, care se tin de bisnitareli si nu au produs nimic important in stiinta. Aia cu stiinta sunt altii, nu cei ca tine.

Ciu Huhu 08-06-2011 - 10:28

Baaa, tu esti evreul ala necinstit cu multe nick-uri, sictir!

Liviu 08-06-2011 - 14:13

Da bre … Numai ca la capitolul „vital” viata stau mai rau ! Viata lor si mai ales viata noastra pe care ne-o distruge incetul cu incetul … Ca d’aia au si venit cei doi din lista LU matale: Isus si Hristos, ambii evrei, ca sa ne aline chinul si ca sa ne ofere o cale de scapare ! Tot ei ne chinuie, tot ei ne scapa … Pai sa nu fim multumiti ?!

urbos 08-06-2011 - 14:38

Sobolane circumcis „meridor” locul tau e langa animalele tale, nu ma pune pe mine langa tine ma parazitule.

meridor 08-06-2011 - 09:39

Realitatea este ca Iranul azi este un pericol mondial atat pentru vest cat si pentru lumea Islamica moderata.
Islamul siit este extremist si absurd,ca in gemeral tot Islamul,religia frumusetii si Pacii……hahahahahaha…….

YAAKOV 08-06-2011 - 09:44

Ba prostovane, Romania a fost distrusa economic de Iran sau de colonialistii din Vest ? Care sunt dusmanii nostri, aia care deja ne-au facut un mare rau, sau aia care n-au treaba cu noi si incearca sa se apere de cei care au tzapit toata Europa de Est ?

Bumerang 08-06-2011 - 16:26

Bai YAAKOV,

daca nu ma insel inca nu ti-am adresat niciun mesaj, pt ca esti prea redus mintal ca sa merite, pe de alta parte nici macar nu esti un pic hazliu, ca sa compensezi. Insa astazi iti dau un flit, pt ca este la mintea cocosului, deci, vei intzelege si tu!

Citez din YAAKOV

„Care sunt dusmanii nostri, aia care deja ne-au facut un mare rau, sau aia care n-au treaba cu noi si incearca sa se apere de cei care au tzapit toata Europa de Est ?”

Intrebarea este perfecta.
Raspunsul este: aia care ne-au facut deja mare raus, si au si tzepuit Europa de Est, caci sunt aceasi – URSS/Rusia!

Na hai, ca pricepi si tu daca te chinui un pic!

YAAKOV 08-06-2011 - 17:27

Ungurule, cu rusii a fost cum a fost, ca am reusit sa dezvoltam tara (electrificare, industrii, invatamant gratuit pentru toti, etc), dar cu colonistii din Vest nu e de glumit. Astia ne-au dat cu un secol in urma, au distrus toata economia si au dat peste cap si sistemul de invatamant. Dar de la un ungur ca tine nu ma astept sa recunosti treburile astea. Cu cat este mai rau pentru noi, cu atat va bucurati voi mai tare. Trageti nadejde sa faceti Ungaria Mare si sa traiti iar prin exploatarea popoarelor de la care vreti sa luati teritorii. Dar n-o sa fie asa. Mortul nu se mai intoarce de la groapa. Nici Imperiul Austro-Ungar nu va mai exista vreodata. Astea sunt iluzii create de mintea schizofrenicilor bozgori.

Liviu 08-06-2011 - 13:45

Daaa … ca religia voastra este mai pacifista ! Realitatea este ca de cand s-a luat decizia de a infiinta statul Israel, acolo au fost numai razboaie si nenorociri … V-ati reintors artificial intr-o lume in care erau mai multi arabi. Adica realitatea de atunci (MOTIVUL CARE-L TOT INVOCATI ACUM !) era net in defavoarea voastra dar ati fost implantati artificial si smechereste … Sigur ca in timp inteligenta voastra ipocrita v-a determinat prin tot felul de plansete, jeliri si ajutoare amerecanesti la greu, sa schimbati cumva raportul de forte si acum sa invocati tocmai acest argument care initial va desfiinta !!! V-ati bagat cozile inca de la inceput mai mult decat ati primit si incet-inect ati ajuns in patul celui care v-a primit in casa … Macar daca ati fi fost negustorii aceia care-i stim si care sa fi cumparat cinstit (sic !) o bucata de pamant de pe Pamantul asta ! Sau sa va fi multumit cu realitatea din acel moment si sa fi stat pe o bucata de pamant pe care o (mai) stapaneati corect in acea zona … Dar voi nu: pana nu radeti tot ca lacustele nu va lasati ! Ati construit in mod evident si verificabil cu acte in regula (dar ce inseamna actul cand va este potrivnic voua ?!) in locuri in care nu ar fi trebuit sa construiti, intr-un teritoriu care nu era al vostru si care stiati ca nu este al vostru … V-au dat nas si v-ati bagat in paturile (si in mintile) tuturor !

Iranienii v-au mirosit si nu uitati ca au o civilizatie poate mai veche si mai mare decat a voastra si cu siguranta decat a amerecano-IngleJilor … Totul este numai tehnologie si uite ca au avut puterea si determinarea sa tina pasul ! Vreti sa mergeti si peste ei ca sa radeti si de acolo … Nu va mai incape pamantul asta … „Promised land” ajunge pana la urma intreg pamantul pentru voi si natia voastra, cu religia voastra „pacifista” ! Ce este atat de frumos la voi ?! Imaginea cu handralaii aia cu puscoacele, sutele de militieni si militauri care te intampina peste tot ?! Viata aia plina de incertitudini, politieneasca, pe care ati ajuns sa o traiti si cu care v-ati obisnuit ? Coruptia cu care va confruntati continuu ? Ce mai este frumos acolo la voi ?! Ati facut din tot un teren al fricilor de tot felul, al suspiciunilor, al ipocriziei … Degeaba faceti floricele si verde daca in adancuri aveti ingropate toate mizeriile si armale posibile ! Vorbiti voi de PACE ?!!! Sa va fie rusine !

urbos 08-06-2011 - 16:51

Liviule stai ca nu pricep ce civilizatie au ji danii.

Liviu 08-06-2011 - 17:01

Era un fel a spune … M-a luat valul … Evident ca nu sunt o civilizatie !

george 08-06-2011 - 19:59

Au o civilizatie de tip tziganesc cum avem si noi romanii………
Diferentele sunt evidente azi,un Israel modern puternic,o Romanie in prabusire ……

urbos 09-06-2011 - 20:03

Sobolane circumcis, Romania cum necum scapa, caci tot parazitii tai usturoiati ii dau tarcoale, iar deratizarea globala e inevitabila, nu o sa scapati unul!

Pribeagul 08-06-2011 - 17:50

Asia Mica, Orientul Apropiat, Orientul Mijlociu – o regiune care uneste trei continente, o regiune situata la intesectia principalelor drumuri comerciale ale lumii vechi, parte a Semilunii fertile, legan a celor mai vechi civilizatii cunoscute. In acest tinut binecuvintat de Dumnezeu si-a construit tara si poporul evreu, o tara relativ mica, as putea spune neinsemnata fata de imensitatea teritoriului, pentru o perioada relativ scurta la scara civilizatiei umane, mai putin de 1500 de ani. Aportul insemnat la istoria civilizatiei din zona l-au avut alte popoare. In ultimele doua milenii stapinii teritoriului si fauritorii civilizatiei in zona au fost arabii.

In contextul afirmarii natiunilor, este normal ca si poprul evreu sa-si puna bazele natiunii si sa constituie unui stat. In lumea moderna bazele unui stat nu se pun de un singur popor, ci cu participarea „formatorilor de opinie”. Formatorii garanti puteau sa stabileasca un alt loc, dar au hotarit: noul stat se va intemeia pe locul vechiului stat Israel.

Daca tota lumea intelegea aceasta necesitate, fiindca era o necesitate si normalitate, poulatia zonei ar fi fost scutita de multe suferinte. Din pacate problema este grea, necesita multa si grea activitate, multe cunostinte pentru a o rezolva. Suntem martori la nasterea unui stat, vedem cu totii cit de greu se naste un stat.

Si atunci cind prin suferintele si eforturile inaintasilor il ai, cum poti sa-ti bati joc de el?

Civilizatia faurita de poporul evreu este… Biblia.

YAAKOV 08-06-2011 - 17:58

Biblia este „Pacaleala Universala” cu care ovreii si-au propus sa-i duca de nas pe fraierii carora le vindeau marfuri la suprapret. Dumnezeu este forta suprema care a creat lumea materiala si legile ei. Persoanele inteligente, cu gandire abstracta, nu au nevoie de reprezentari naive ale lui Dumnezeu, cum sunt in Biblie.

Pribeagul 08-06-2011 - 18:24

De acord cu teoria cosmogonica.

Biblia ramine… Biblie.

urbos 08-06-2011 - 19:25

Textele biblice sint o insailare de mituri si mesaje esoterice codate furate de la egipteni, rezultand o „cunoastere” distorsionata dupa chipul si asemanarea celor ce-au furat-o.

Si ca sa nu mai scriu in alta parte pribeagule, poti sa incepi sa i-o sugi lu Basescu, si-o sa te simti la fel ca pe vremea lu Ceausescu, ca vad ca ti-a placut.
Adevarul e ca animalele n-au nevoie de libertate(desi unele chiar fac exceptie), nu le trebuie decat troaca plina.

Pribeagul 08-06-2011 - 19:35

Neconvingator. N-ai substanta.

Mai sapa!

urbos 08-06-2011 - 19:36

Pai suge-i-o, te convingi mintenas.

Pribeagul 08-06-2011 - 19:44

Oricine poate spune prostii.

Nu baiete, multumesc.

Pofta buna!

urbos 08-06-2011 - 19:49

Ti se pare ca rahatul de marinar e mai prost decat ala de cizmar? Chiar ca nu te inteleg.

Pribeagul 08-06-2011 - 19:57

Prefer partea frumoasa a lumii.

Nu caut frumusetea in haznale.

urbos 08-06-2011 - 19:59

Pai atunci nu-ti placea epoca Ceausescu tovarasu…

Pribeagul 09-06-2011 - 18:38

Maca, maca…

Jumatatea vietii mele s-a petrecut in anii socialismului.

N-am spus ca mi-a placut. Asta reiese doar din „rationamentul” tau.

Mai sapa, asa poate iti vine vreo idee, cum ar fi… Conducatorii vechii orinduiri, in frunte cu taranistii si liberali – dupa cum corect sustinea-i daunazi, conducatorii au rolul important – nu i-au oferit Pribeagului si celorlati 22 mil de romani decit varianta libertatii de a trai in socialism. Pentru aceasta fapta au fost crunt pedepsiti. Lamurit?

Pentru „troaca plina” am muncit si-n socialism, si-n anarhocapitalism.

Iarta-mi Doamne blasfemia!

urbos 09-06-2011 - 18:50

Acuma zi-mi si mie ce rationament sa folosesc ca sa pricep aia cu „libertatea de a trai in socialism”. Daca esti ironic, esti prea subtil. Vrei sa fii ironic?

Pribeagul 09-06-2011 - 19:54

Noapte buna, copii!

Ciu Huhu 08-06-2011 - 10:21

De ce?
Pai pentru ca Iranul vrea sa preia conducerea in lupta impotriva stapinilor lumii, evreii !

CZC 08-06-2011 - 10:26

Un exemplu de politica in slujba interesului national: Turcia. ” Iranul a fost scos din lista amenintarilor pentru securitatea nationala a Turciei, iar Ankara s-a opus anul trecut în CS/ONU cu privire la impunerea de noi sanctiuni din considerente politice si economice nationale. Se remarca lejeritatea fata de Iran, desi un vecin cu capabilitati nucleare ar constitui o amenintare pentru Ankara. Unii oficiali turci sunt mai degraba preocupati de actiunile SUA si NATO in lumea araba decât de programul nuclear iranian.”http://www.newspad.ro/Turcia-pe-cale-de-a-redeveni-o-mare-putere,418253.html Alt exemplu. Germania. Una zice cancelarul si alta fac oamenii de afaceri. “Cancelarul Angela Merkel poate atentiona companiile sa inceteze relatiile comerciale cu Iranul oricat de mult doreste. Schimburile comerciale dintre companiile germane si Iran continua sa se dezvolte. In primele patru luni din 2010 totalul schimburilor a a fost de 1,8 miliarde de dolari, cu 20% mai mult decat aceeasi perioada a anului 2009, conform Camerei de Comert Germano-Iraniene din Hamburg.”

CZC 08-06-2011 - 10:32

Ce zice Stefan Zweig despre evreii din Galiţia, veniţi masiv în România după 1877. “Familia tatălui meu era originară din Moravia. Acolo, în mici localităţi rurale, comunităţile evreieşti trăiau în cea mai bună înţelegere cu ţărănimea şi mica burghezie; …nu erau cuprinse de nerăbdarea evreilor din Galiţia de a se strecura, pe furiş, în rândurile din faţă.” Cred că aşa a fost şi în România până la afluxul masiv din Galiţia. Referitor la Biblie, ar fi bine să vedeţi de unde vin cele “zece porunci”. La fel şi ce zicea persanul Zarathustra referitor la “gând bun, vorbă bună, faptă bună”. Parcă se aseamană cu ceva din Biblie. Nu credeţi? Prin ce am scris nu neg aportul evreilor la dezvoltarea culturii şi civilizaţiei universale. Cred doar că s-au inspirat şi de la alţii, ceea ce e normal.

neacsum 08-06-2011 - 10:45

Iranul este o reala amenintare la adresa democratiei universale, asa cum a fost si Romania, si Iugoslavia, si Irakul, cu ale sale arme chimice negasite, si Panama si Nicaragua, si toate tarile care nu vor sa respire prin SUA si nu vor sa le aprovizioneze economia.Romania devenise cea mai mare amenintare la adresa democratiei universale pentru ca nu mai depindea economic si energetuic de nimeni, nici de rusi nici de americani nici de bancile evreilor. Si atunci, ne-au ajutat cu totii, sa intram in randul tarilor democrate.Cat de dus cu presul sau mintea trebuie sa fii ca sa nu vezi aceste realitati ?

Ciu Huhu 08-06-2011 - 10:51

Foarte corect!

urbos 08-06-2011 - 14:43

Iugoslavia era pe mana unui scelarat, un nationalist comunist, care s-a apucat sa ucida populatiile din propria tara. Occidentul a intervenit just, alarturi de victimele care se afalu in legitima aparare. Si interventia din Irak1 a fost perfect legitima, in favoarea Kuweitului. Doar Irak2 a fost o ticalosie.
Romania sub Basescu are acum toate sansele sa ajunga precum Iugoslavia, cand maghiarii vor pretinde pe buna dreptate, independenta fata de un stat antidemocratic condus de catre un nemenic.

urbos 08-06-2011 - 14:49

Iugoslavia era pe mana unui scelarat, un nationalist comunist, care s-a apucat sa ucida popu latiile din propria tara. Occidentul a intervenit just, alarturi de victimele care se afalu in legitima aparare. Si interventia din Irak1 a fost perfect legitima, in favoarea Kuweitului. Doar Irak2 a fost o ticalosie.
Romania sub Basescu are acum toate sansele sa ajunga precum Iugoslavia, cand maghiarii vor pretinde pe buna dreptate, independenta fata de un stat antidemocratic condus de catre un nemenic.

urbos 08-06-2011 - 14:55

Iar Romania lui Ceausescu era o mizerie, in care oamenii stateau ca porcii in cocina, si carora nici mancare nu li se mai dadea. Cine lauda epoca aia e nebun. Iar nenorocirea acum esta ca Romania se intoarce in timp.

Ciu Huhu 08-06-2011 - 15:16

Sint de acord cu rezervele enuntate de tine aici, la fel privitor cu Romania fosta cocina de porci flaminzi a lui Ceausescu, dar in rest dl. Neacsu are perfecta dreptate!

Bumerang 08-06-2011 - 17:25

OT – Pt Sobru – la tema cu impozitul pe mostenire.

Comunistii au fost in primul rand intoleranti si badarani.
Daca ne uitam la raspunsurile pe care mi le dai, observam exact aceste doua trasaturi si la tine! Jignesti, eviti sa argumentezi, si, se pare, nu pricepi nici in ruptul capului ce vre sa spun (nu am pretentia sa fi de acrod, dar macar sa pricepi). Te credeam ceva mai destept.

Inca ceva. Se pare ca ai mari probleme cu transparenta. Ti-am mai spus de ce conteza ce esti, atunci cand dai lectii!

urbos 08-06-2011 - 18:57

Esti prost de mori. Tocmai pentru ca aia de care zici, asa cum esti si matale, erau intoleranti si ticalosi (badarani e nesemnificativ) n-am nici un motiv sa evit cuvintele care ti se potrivesc.
Eu ti-am explicat idiotule in primul raspuns, apoi ai luat-o razna cu atacuri la persoana despre cine as fi, ce as gandi si cu ce m-as ocupa. Asa ca hai sictir dobitocule si nu te mai da victima. Eu miros prostia de la distanta, asa ca n-am de ce sa mai pierd vremea pana sa-mi dai argumentul final.
Nu conteaza cretinule cine esti, unu si cu unu fac doi in orice situatie. Se pare ca esti la fel de imbecil ca valverde, nici p-ala nu-l interesa realitatea obiectiva. Las la o parte ca poti sa ai orice titluri si sa spui cretinisme, ce relevanta are? Are doar pentru prostii care nu pot sa gandeasca singuri si sa sustina o discutie.
In alta ordine de idei, bineinteles ca am spus si cu ce ma ocup, cand a fost cazul, nu ca sa raspund unui handicapat ca tine care sta ca javra la colt ca sa te pandeasca cu replica „potrivita”. Si macar din bun simt, daca tot bati campii, incepi cu propria ta prezentare pana sa le ceri altora sa-ti spuna despre ei. Nu mie, ca nu ma intereseaza. De exemplu tu m-ai lamurit, poti fi si academician ca tot prost esti. Asta e un adevar care nu tine cont de cum te cheama si cu ce te ocupi.

urbos 08-06-2011 - 19:06

Cum dracu evit sa argumentez ma tampitule? Nu ti-am zis? TU N-AI DREPTUL ASUPRA PROPRIETATII ALTUIA. Daca vrei asta esti doar un hot ordinar. Cel care a facut averea ARE DREPTUL S-O LASE CUI VREA! Pana aici imbecilule, ti-e clar? Apoi ti-am spus ca daca nu a specificat cui lasa, atunci, ceea ce e in posesia lui se transfera catre cei apropiati lui. De ce? Pentru ca EI SINT ACOLO, LANGA EL! Pentru ca TU, jegule si hotule si talharule care vrei sa te infrupti tu si cu progeniturile tale din munca aluia, N-AI NICI UN DREPT, fiind la mama dracului, in treaba ta! Acu ai inteles?
Nu tu acorzi drepturi ma nenorocitule bolsevic ce esti. Dupa capu tau tuguiat, hotarasti tu si ai tai ce drept are altul asupra unui bun ce-i apartine?
Daca bogatul ala iti lasa tie averea lui, atunci e a ta! Si eu voi recunoaste dreptul tau, caci nu e treaba mea daca meriti sau nu ceva. Pana atunci, invata sa fii civilizat, acceptand dreptul altuia, invata sa nu mai ravnesti la bunul altuia ca un hot si-un talhar ordinar. Acu fa pasi.

Bumerang 08-06-2011 - 20:02

Mda,

am fost prost, intr-adevar, crezand ca ai macar ceva urme de educatie in tine, jignirile fiind doar un fel de a te da smecher. M-am inselat. Tu chiat esti un badarn necrescut. Te crezi mare destept numai pt ca sustii ca esti anti-comunist (de parca eu n-as fii!).

Inca ceva. Si manelistii (pun pariu ca si tie iti plac) folosesc acelasi limbaj suburban, ca si tine, si sunt si ei anti-comunisti convinsi.

O ultima incercare, fara pretentia sa-mi raspunzi.
Impozitul pe venit nu tot furt ar fi dupa teoria ta? Si inca de la proprietar, direct, nu de la mostenitor!

Eu iti doresc toate cele bune, si o viata fericita. Poti sa-mi ignori comentariile de azi inainte.

urbos 08-06-2011 - 20:09

Evident ca e furt, bravo, ai dat o dovada de inteligenta.
Evident, e vorba de obligativitatea impozitului, caci altfel, este normal sa platesti de buna voie niste bani statului, ca sa TI SE INTOARCA sub forma de servicii, ca nu-i dai de pomana, ca si cum ar avea tovarasu statu vreun drept la banii tai.

urbos 08-06-2011 - 20:12

Birul e o reminiscenta a organizarii primitive. De fapt societatea omeneasca e inca in primitiv.

Pribeagul 08-06-2011 - 18:16

Maghiarii n-au ce „pretinde pe buna dreptate” nimic. In schimb „un nemernic” este in stare sa imparteasca un stat in 7-8 voievodate „autonome si independente”.

Cit despre Ceauseascu si epoca lui glorioasa, eu, om care am trait, muncit si iubit in perioada respectiva, nu ma pot nega si declara ticalos. Daca altii vor, n-au decit!

S-a stabilit sau nimerit ca oammenii sa traiesca in comuna primitiva, sclavagism, feudalism…

Atunci, in Epoca Ceausescu deabia, romanii, beneficiind de stradaniile inaintasilor, au inceput sa iasa din cocina si sa beneficieze de cuceririle civilizatiei. Invatamint, sanatate, economie, toate spre bunastarea… omului.

Ca Sir Ceausescu a mai si gresit, ce sa faci, a fost si el doar… om.

Bumerang 08-06-2011 - 20:22

Pribeagule,

tu vorbesti de cuceririle civilizatiei in Epoca de Aur, de parca restul Europei statea atunci pe loc si in intuneric, si insinuezi ca fara comunism, ramanea lume fara electrificare?
Tu nu trebuie sa te declari ticalos pt ca ai trait atunci (in cazul in care n-ai facut parte din sistem!)
Invatamantul a fost OK, cel putin cel de baza, recunosc dar despre bunastare am o cu totul alta parere. Iar ceeace se intampla azi in Romania nu este din cauza „democratiei”, ci este urmarea comunismului! Asta nu vrei tu sa pricepi. Caci „democratizarea” a fost facuta de comunisti. Daca o firma care a dat faliment, nici cel mai bun economist nu o mai poate salva. Trebuie recladit totul de la zero. Inprimul rand societatea.

Ceausescu a fost un dictator cu patru clase. Nu avea cum sa nu faca greseli. Ce vorbesc, el insusi a fost o greseala.

Pribeagul 09-06-2011 - 19:02

Voi, astia care hamaiti la Ceausescu, faceti asta ca sa loviti in Romania. Inacceptabil.

Pribeagul 09-06-2011 - 19:03

…hamaiti la umbra lui Ceausescu.

urbos 09-06-2011 - 19:05

Pana la urma tot cum am zis ramane, gunoiule. Nu-i asa ca aia care au murit in 89 au fost dupa mintea ta de vierme infect niste dusmani ai Romaniei? Mars ma imputitule la spanzuratoare!

Pribeagul 10-06-2011 - 23:31

Nu stiu tu pe unde ai fost, dar eu, in orasul meu, am participat la Revolutie, nu in primele rinduri, ci in primul rind.

In cele spuse, m-am referit la altceva. Sigur ai inteles, dar ai preferat sa rastalmacesti spusele mele. Ciudat, dar balacareala in medii infecte pare a fi starea ta naturala.

urbos 10-06-2011 - 23:55

Dupa imbecilitatile despre „maretili realizari” ale Cizmarului, cand dupa capu tau de handicapat, abia atunci romanii au inceput sa cunoasca civilizatia, ce mai e de inteles ma gunoiule?
Nu vezi cat esti de tampit?
Ai stat la revolutie in primul rand ca sa ce?

Pribeagul 11-06-2011 - 00:20

Ca unor …………….. ca tine sa le fie permisa sa jefuiasca si denigreze tara. Mare greseala!

urbos 11-06-2011 - 00:25

Hahahaha!

Bumerang 08-06-2011 - 17:08

Neacsule iar te faci de ras.

Romania devenise un muribund legat la o sticla de perfuzie goala, in 89! Si asta datorita „intelepciunii conducatorului iubit”, de care nu te poti debarasa nici macar dupa 20 de ani! Ea nu mai reprezenta un pericol nici macar pt o musca, dara-mi-te pt USA. Caci de democratie nici nu are sens sa vorbim.
In loc sa zici merci, ca macar (si asta este singurul repros care poate fi adus americanilor) dupa 45 de ani de la „eliberarea” Romaniei de catre Armata Rosie, ale carei stele le mai ai si acum in dulap pe vreo uniforma veche, plangi dupa Iepoca de Aur. Si ca sa fie mai plauzibila pozitia ta „patriotica”, ii bagi si pe Rusi in gramada dusmanilor, da asa cu juma’ de gura.

Pricepe o data ca nu USA a amenintat lumea cu arme nucleare, ci URSS!
Iar statele pe care le amintesti au fost de buna voie sau silite aliatele rusilor, care odata cu revolutia din octombrie, au inceput sa exporte ciuma comunista in intraga lume! Astea sunt datele problemei.

Liviu 08-06-2011 - 17:26

Daaaa, USA numai s-a aparat … Si in Coreea, si in Vietnam, si in Irak … peste tot ! Si mai ales in America latina !!! Iar armele nucleare le-au dezvoltat imediat dupa cel de-al 2-lea razboi mondial numai asa, ca stiau ei ca si rusii le vor face … Preventiv ! Asa cum ataca ei „preventiv, in aparare” !!!

Mai Bumerange, mai ai frati pe acasa ?! Si ei tot analisti militari ?! Este o ocupatie care vin din vechime ? De familie ?! De neam ?

Te-ai gandit la episodul din Cuba ? Cu ce a amenintat URSS-ul LUMEA ?! Aaaaa, USA da … Si, de ce ? Degeaba ?!

Bumerang 08-06-2011 - 17:58

Ma Liviule,

ca sa merita sa purtam o conversatie, trebuie sa clarificam niste chestii elementare, ca altfel nu are sens sa discutam.

1 – Comunistii au fost pacifisti sau razboinici?
Daca raspunsul tau este pacifisti, nu are sens sa continuam discutia!

2 – Au vrut comunistii sa comunizeze lumea, sau nu?
Daca raspunzi cu nu, atunci inseamna ca ai dormit la sedintele de partid :-).

Cuba este un exemplu perfect. Daca mai retin eu bine, datorita incercarii rusilor de a amplasarachete nuclare in Cuba, era s-o mierlim toti. Corecteaza-ma daca gresesc.

Am mai spus-o pe forum de 100 de aori. Accept sa-i criticam pe americani, atunci cnd fac invarteli. INSA NICIODATA in comparatie cu Rusii(comunistii), pt ca este pur si simplu ridicol!

urbos 11-06-2011 - 00:04

Bumerange iar esti prost de mori. SUA nu doar ca au amenintat cu armele nucleare, americanii AU FOST SINGURII CARE LE-AU SI FOLOSIT! Doare prostia? Americanii aveau planuri de folosire a armelor nucleare inaintea rusilor. Au vrut sa le foloseasca si in Coreea.
Una-i una si-alta-i alta, de cate ori sa-ti repet?

urbos 11-06-2011 - 00:07

Si din nou, ce are sula cu prefectura? Daca americanii aveau foarte aproape de blocul comunist rachetele nucleare, ce era anormal in incercarea rusilor da a amplasa aceleasi arme in coasta Americii, adica in Cuba?

neacsum 08-06-2011 - 10:48

S-A PLANS CINEVA , IN AFARA DE SUA SI ISRAEL, DE MAREA AMENINTARE IRANIANA ? S-AU PLANS STATELE DIN GOLF DE CIZMA IRANIANA ?ALARME FALSE, TINTE FALSE, INVENTATE, PENTRU A JUSTIFICA O NOUA INTERVENTIE. PETROLUL IRANIAN REPREZINTA PERICOLUL.

meridor 08-06-2011 - 13:03

Da !!se plange Saudia si multe alte tari arabe sunite de pericolul imperial si fanatic al siitilor persani Iranieni.Urati evreii domnilor e mai bine o sa va lingeti pe bot cu fericirea Islamului,ei vor fi epoca noua a lumii,epoca de platina domnilor inconstienti…….
Cu evreii a-ti trait,a-ti fost colegi,pieteni si vecini,ei nu v-au omorat si nici nu si-au pus centuri explozive la brau sa ucida copii,batrani,femei si alti oameni nevinovati.
Domnilor super inteligenti,arncati privirea in tarile arabe vecine cum se ucid intre ei populatile arabe,uitati-va la mutrele lor ,nu au nicio ideologie decat acea a Mulahilor din Moscheei,Va aruncati in fraze pe simplul motiv ca urati oun popor…poporul evreu.
Nu am auzit dela niciun evreu ca ne urasc pe noi romanii,ca sunte Tzigani sau cum zic nemtii si austriecii „Rumanischer Zigouner”.
Absurditatea si acest microp al antisemitismului este cel mai infipt din Europa inca m numai in Romania.
O sa vie vremea cand veti plange cu regret dupa USA,Europa are cea mai mare sansa de faliment,vezi Grecia,Portugalia si altele.USA nu vor mai veni sa va trimita grau si ajutoare materiale.
Sa nu uitam nici pe evrei,evreii de azi numai sunt cei de ieri sa se lase ucisi de niste fiare care nu au in suflet decat simplul fapt ca sunt evrei.
Daaaaar azi aceasta ura a unora poate sa fie un bumerang si sa apara un capitol trist in istoria omenirii.

Bumerang 08-06-2011 - 17:11

Ba Neacsule,

io nu stiu de ce nu pricepi tu un lucru simplu. Tarile unde s-au bagat americanii au fost toate conduse de dictatori. Ce te face pe tine sa tii cu dictatorii? (intrebare retorica).

Parpanghel ..ahmadinJadul 08-06-2011 - 12:26

Nu au sprijinit nici o actiune belicoasa imptriva nimanui! Aia cu tolahcul lor sant intruchiparea ingerilor de pe /sub pamant!

tanase marian 08-06-2011 - 12:53

EXCELENTELE VOASTRE, CU RESPECT, NOI CA SI EUROPENI TREBUIE SA ANTELEGEM PROFUND CA LUMEA ARABA ESTE TOTAL DEOSEBITA DE NOI ESTE O ALTA CULTURA,. ASTFEL FATA DE SCHIMBARILE ASA ZIS DEMOCRATICE AFLATE AN CURS DE DESFASURARE AN EUROPA SI AN GENERAL AN LUME ACOLO NU SE POATE SA VEDEM FEMEI CU FUNDUL GOL PE STRADA SAU BETIVI PANA SI AN CABINETELE MEDICALE,,. DE ACEIA S A DESCHIS ACEASTA OPOZITIE AN FATA NOASTRA CA EUROPENI SA ANTELEGEM BINE CA LA EI NU SE POATE,,CU CEVA EXCEPTII ACESTI DERBEDEI FARA MINTE CE PERTURBA MEDIUL SI ACOLO CA ORIUNDE DECI LA EI NU SE POATE,,.FORTAM ASADAR PERICULOS DE MULT LUCRURILE DEALTFEL VINE ANUL 2012 SA NU UITAM ASTA,,…ESTE UN AN RAR ANTALNIT ODATA LA 26. 000 DE ANI SA FIM ATENTI NE VA COSTA TOATA ACEASTA LUPTA HAOTICA DE AMESTECAN TREBURILE ALTORA,,…………..NIHIL SINE DEO,,……..MARIAN,,…………..

meridor 08-06-2011 - 17:36

Pt.Liviu si alti confrati inteligenti si rationali pe acest forum.
Pe scurt:
Cand traiau cu noi evreii in Romania si numai puteam de ei le spuneam de inima buna de romani”Jidani plecati in Palestina”
Azi un psihopat antisemit convins scrie ca evreii au ajuns in Palestina ca o masa artificiala……..cu shmekerii si ipocrizie……
Ma uimeste acasta gandire…..domnilor din Romania si lume,hai sa facem si noi la fel ca jidanii……….Multi din romanii nostri din diaspora le este chiar rusine sa spuna ca sunt romani.
Pe evreii pe care ii cunosc si intalnesc..cei de origine romana zic cu mandrie ca sunt ROMANI dupa suflet si EVREI dupa religie.
A-ti fost careva din voi astia mancatori de rahat in Israel?Duceti-va sa vedeti ce au realizat din nisip si stanca,veniti sa-i vedeti cum a primesc,veniti sa vedeti cum muncesc.Intrebati pe miile de turisti din Romania care au fost si vin in Israel.O tara mica si frumoasa,o economie model mondial,fara criza…..din munca fratilor.Asta va spun nu nmai eu roman din Germania,este o realitate.Lepadati-va de ura si murdarie sufleteasca,fiti romani adevarati nu niste haite de caini turbati!!!!!

jan dinu 08-06-2011 - 20:17

IRANUL cu liderii lui actuali risca enorm o
declanshare a unui razboi catastrofal in zona .
ce ar puteaca statul lor s-a fie fi adus la – epoca de piatra .!
„Aparator „din oficiu a palestinienilor shi isteric
ofensiv impotriva „micutului Israel „…folosind
pervers solidaritatea cu „fratii lor mahomedani „…
ei se fac ca nu stiu cit de URITI sunt shiiti de catre
majoritarea sunii ! INteresant de vazut cit mai dureaza
– domnia aiatolahilor – cu intreaga lor propaganda
extrema contra vestului .
JD-USA

Spartacus 08-06-2011 - 21:35

Oricine nu este pe placul unchului SAm , risca un razboi catastrofal indiferent cum se numeste tara sau cine o conduce Dinule .

george 08-06-2011 - 21:49

Ma da prost mai esti balegarule!
Parca nu ai fi roman,mai degraba rusnac imputit!

urbos 08-06-2011 - 22:59

Cine nu place ji danimii. Americani sint doar niste fazani penibili in ecuatia asta.

CZC 09-06-2011 - 08:40

Un venetic vorbeste de comunism in Romania. Ar trebui sa taca, sau sa-si puna cenusa in cap. Cine a adus comunismul in Romania? La Congresul de la Viena, al Partidului Comunist din Romania (deci NU ROMAN) a fost aleasa urmatoarea conducere: Elek Koblos (tamplar ungur, secretar general), Marcel Pauker, David Fabian, H. Sternberg, M. Kohane, I. Fonagy, Al. Dobrogeanu-Gherea, B. Stefanov, S. Margulies, H. Gherstein. Dupa 1944, in Biroul Politic al CC al PCR, cel mai autoritar organism politic la acea vreme, erau: Gheorghe Gheorghiu-Dej, Ana Robinsohn Puker, Teohai Georgescu (alias Burach Tescovici) şi Vasile Luca (alias Luka Laszlo), respectiv un român şi trei alogeni.
În cartea sa, Primejdii, încercări, miracole, rabinul-şef din România, Moses Rosen, scria: Dej şi Luca erau socotiţi formal, primii, însă toată lumea ştia că ea (Ana Pauker n.a.) era numărul unu… Toate secţiile Comitetului Central erau conduse de evrei. Cine domina Cominternul? Rusii si ungurii. Unde s-a instalat un stat bolsevic dupa modelul rusesc? In Ungaria. Cine a salvat Ungaria de bandele lui Bela Kuhn. Armata romana. Imre Nagy a facut parte din grupa de ASASINI ai familiei Imperiale Ruse. Si urmasii acestora ne dau lectii de democratie, URLAND doar impotriva lui Ceausescu. Multe i se pot imputa lui Ceausescu, dar istoria ii da dreptate referitor la ce a zis pe timpul simulacrului de proces de la Targoviste: “mare tradare s-a produs in tara asta”.

CZC 09-06-2011 - 19:54

Regimul comunist trebuia inlaturat. Partea proasta e ‘ce am pus in loc”. Este interesant este de vazut cine blameaza vehement comunismul. Tot urmasii celor care l-au adus in Romania. De ce “urla’ numai impotriva lui Ceausescu? Pentru ca le-a luat “ciolanul”. Ce zice Larry Watts in Asalt asupra Romaniei?
In 1924, cand Moscova a anuntat crearea Republicii Socialiste Sovietice Autonome a Moldovei centrele sovietice de informatii din Odesa si Tiraspol au condus o „revolta”, cu centrul in orasul basarabean Tatar Bunar, care a fost rapid inabusita de Siguranta si de militarii romani. Müntzenberg si Gibarti au montat apoi o campanie „umanitara” internationala, impotriva autoritatilor romane pentru eliberarea „taranilor si muncitorilor nevinovati” adusi in fata tribunalului. Intelectualii Romain Rolland si Henri Barbusse au fost foarte usor de inrolat in aceasta campanie, din moment ce colegul lor, secretar la asociatia Amsterdam-Peyler, Alex Kellerman (Sandor Nogradi) era tot agent OMS. Gibarti si seful lui au activat apoi in SUA, creand nenumarate organizatii umanitare, producand filme la Hollywood si adunand semnaturi ale senatorilor si congresmanilor SUA pe petitiile lor.
J.Peters (Joszef Peter), veteran al Armatei Rosii maghiare, a condus Departamentul pentru Minoritati Nationale al Partidului Comunist din Statele Unite ale Americii (CPUSA). John Pepper (fostul comandant in Armata Rosie maghiara, Joszef Pogany), a lucrat in principal pentru spionajul Cominternului si, deci, cu GRU si NKVD INO. Penetrand Departamentul de Stat al SUA, serviciile armate, Departamentul de Interne etc., Peters a creat reteaua de spioni care ii includea pe Whittaker Chambers si Alger Hiss si a pus bazele masivei infiltrari a primei agentii de spionaj americane: Biroul pentru Servicii Strategice (Office of Strategic Services – OSS) din perioada razboiului. Penetrarea extensiva a sectiilor balcanica si maghiara din departamentul de analiza si cercetare al OSS, au permis Moscovei nu numai sa capete o imagine interna inestimabila asupra perceptiilor si intentiilor SUA, dar sa si influenteze analizele intr-o directie favorabila.
Romanii – inferiori in Comintern.
Conducerea Cominternului, …ii avertizasera public pe comunistii unguri „sa scoata la iveala telurile nationaliste” si „sa spuna in fata opiniei publice ca doresc o Ungarie mare”, in loc sa compromita idealurile comunismului „prin intentiile nationaliste „ascunse in spatele ideilor socialiste”. … Sloganuri similare au fost adoptate pentru separarea Basarabiei si „a Bucovinei si a Dobrogei de Romania.” Pentru a se asigura ca PCR va trece la considerarea dezmembrarii statului roman ca fiind prioritara celei a schimbarii de regim, la conducerea partidului au fost impusi, in urmatorii 20 de ani, cetateni straini, incepand cu 1924…In 1933, de exemplu, PCR avea 440 de membri maghiari, 380 de membri din aripa basarabeana (bulgari, rusi, ucraineni si moldoveni) si „numai” 375 de romani. Procentul era practic mult mai slab, date fiind categoriile suplimentare cu 300 de membri evrei si 70 – „altii” care ascundeau faptul ca acestia reprezentau in mare masura agendele aripilor transilvaneana (maghiara) si basarabeana (sovietica).
Alianta ruso-maghiara. Chestiunea teritoriala si revizionismul asociat acestora au aliniat Rusia sovietica si interesele maghiare vis-a-vis de Romania atat la nivel de partid, cat si de stat si s-au dovedit capabile sa motiveze chiar si elitele extrem de conservatoare din Ungaria sa coopereze cu comunistii si sa devina ei insisi comunisti. … Nepotul lui Racovschi, Boris Stefanov, un secesionist dobrogean, a detinut functia de sef al PCR intre 1936-1940, cu toate ca diferiti membri ai aripii transilvanene (Bela Brainer, Jenö Iakobovicz si Miklos Goldberger) au condus practic activitatile in Romania, in anii 1938-1940 cand Stefanov a lucrat la Moscova. Transilvaneanul Stefan Foris, un alt veteran al Armatei Rosii Maghiare, a preluat conducerea in 1940, pana in aprilie 1944 cand a fost eliminat prin forta.
Larry Watts http://www.ziua.net/display.php?id=244552&data=2008-10-25

urbos 09-06-2011 - 20:10

Pai cum ce-ai pus in loc? Nu vezi ca-s tot ei? Nu toate scursurile fostului regim, sint la putere? Nu aceleasi javre cu progeniturile lor analfabete fac acum ce fac?
Vad ca totii cretinii latra la Basescu si incep sa-l laude pe Ceausescu, de parca scarnavia securista de la Cotroceni nu e cel mai demn produs al regimului comunist nationalist. Toti cretinii ceausisti ar trebui acuma sa fie fericiti, Securitatea lui Ceausescu e la putere.

YAAKOV 10-06-2011 - 07:23

Domnule CZC, aceste planuri diabolice contra Romaniei erau clocite de rusi, sau de evreii care subjugasera Rusia ? Nu zi ca rusii ne-ar vrea binele, dar din ce ati scris rezulta ca era mai mult mana masoneriei evreiesti.

george 10-06-2011 - 15:06

Ma uit la tine si te vad plin de ………………………tai sa ti-l stearga inteligentule!

YAAKOV 10-06-2011 - 15:38

Geogica, baiatule, eu nu sunt tigan, ba chiar am si ceva gene evreiesti, autentice. Chestia este ca nu fac parte din gasca voastra si evident ca suntem in conflict de interese. Nu ma identific nici cu romanii, ca sunt diferit de ei, desi tin la Romania si la romani. Aici m-am nascut si aici am sa mor.

Am o cunostinta (prof. de mate), evreu, care tot asa este intr-o criza de identitate. Ma pufea rasul cand zicea ca este „fiu de razes”. Dupa ’90 a divortat de nevasta din Romania (n-au avut copii), a plecat in Germania si s-a insurat cu o evreica poloneza. Asta avea copiii mari, din casatoriile anterioare. Tipul (proful) se dadea mare cu „copiii lui” despre care zicea ca sunt „adevarati prusaci”.
Am auzit ca evreica i-a dat papucii si ca individul ar vrea sa se intoarca in Romania. Dar nu mai are unde sa stea si se interesa cat costa o locuinta.

Ciu Huhu 10-06-2011 - 15:27

Foarte rar am avut ”onoarea” sa cunosc un asa imens ……………….Bumerangul!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult