Acasa InternationalGeopolitica Germania aşteaptă 1,5 milioane de azilanţi în 2015

Germania aşteaptă 1,5 milioane de azilanţi în 2015

scris de A.P.
4 afisari

Autorităţile germane aşteaptă ca până la 1,5 milioane de solicitanţi de azil să sosească în Germania anul acesta – aproape dublu faţă de estimările oficiale actuale, scrie cotidianul Bild în ediţia de luni, citat de DPA în pagina electronică.
azilant„Presiunile migrării vor creşte şi mai mult. Acum aşteptăm şapte până la zece mii de treceri ilegale ale frontierei zilnic în al patrulea trimestru”, scrie Bild citând proiecţii confidenţiale interne de la Guvern.

Până acum, Guvernul german a anunţat că aşteaptă ca în ţară să sosească, până la sfârşitul anului, aproximativ 800.000 de azilanţi.

„Numărul mare de solicitanţi de azil riscă să devină o povară enormă pentru landuri şi municipalităţi”, potrivit acestui raport intern citat de ziar.
Dezvăluirea Bild este susceptibilă să sporească tensiunile din ţară atât pe tema valului de refugiaţi care traversează frontiera, în contextul în care Guvernul federal şi cele regionale au anunţat deja că sunt suprasolicitate de numărul mare de solicitanţi de azil, cât şi fricţiunle din cadrul coaliţiei cancelarului Angela Merkel.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult