Acasa InternationalGeopolitica Kremlin: Ce a discutat Vladimir Putin cu John Kerry

Kremlin: Ce a discutat Vladimir Putin cu John Kerry

scris de C.P.
9 afisari

Președintele rus Vladimir Putin și secretarul de stat american John Kerry au început marți seara, la Kremlin, convorbiri pentru a găsi o soluție la conflictul din Siria.
kerry si putin‘Știți că noi căutăm împreună soluții la crizele celei mai acute‘, în special la cea din Siria, a declarat Vladimir Putin la începutul întâlnirii, după cum relatează AFP.

Anterior, Kerry a avut o întrevedere cu omologul său rus Serghei Lavrov. Înaintea acestei întâlniri, secretarul de stat american și-a manifestat speranța în găsirea ‘unui numitor comun’ cu liderii ruși, într-un efort vizând apropierea pozițiilor celor două țări în problema soluționării conflictului din Siria. La rândul său, Serghei Lavrov și-a exprimat speranța că vizita lui Kerry la Moscova va fi una ‘constructivă’.

Vizita la Moscova a șefului diplomației americane intervine în contextul pregătirilor pentru o posibilă reuniune internațională asupra Siriei, vineri, la New York.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult