Acasa InternationalGeopolitica Netanyahu: Un Iran cu arme nucleare ar amenința întreaga lume

Netanyahu: Un Iran cu arme nucleare ar amenința întreaga lume

scris de Doru Dragomir
1 afisari

Israelul este îngrijorată de continuarea programului nuclear iranian. Șeful guvernului israelian a transmis ONU că singura soluție este oprirea autorităților de la Teheran.

Netanyahu Prim-ministrul statului Israel, Benjamin Netanyahu, a atras atenția asupra pericolului pe care îl prezintă pentru pacea mondială programul nuclear al Republicii Islamice Iran. Potrivit oficialului israelian, un stat iranian înarmat cu bombe nucleare ar reprezenta o amenințare pentru întreaga lume.

„A învinge grupul terorist Stat Islamic şi a lăsa Iranul să fabrice arme nucleare ar fi ca şi cum am câştiga o bătălie dar am pierde un război”, a explicat Netanyahu în fața Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite (ONU). Premierul din Israel a subliniat că este dispus să colaboreze țările arabe pentru a combate terorismul și chiar și cu palestinienii, informează Mediafax. În același timp, oficialul israelian a subliniat că organizațiile teroriste Statul Islamic și Hamas sunt „ramuri ale aceluiași copac otrăvitor” care amenință întreaga regiune.

„Capacităţile nucleare ale Iranului trebuie demontate în totalitate”, a concluzionat Benjamin Netanyahu în intervenția sa de la tribuna Adunării Generale a ONU.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS