Acasa InternationalGeopolitica UPDATE – Rusia va interzice survolul pentru avioane între Europa şi Asia

UPDATE – Rusia va interzice survolul pentru avioane între Europa şi Asia

scris de M.A.B.
22 afisari

UPDATE – Rusia a decis joi interzicerea survolării spațiului său aerian de către companiile ucrainene și a amenințat cu măsuri similare operatorii din UE și SUA, informează Interfax.

”Guvernul a decis interzicerea curselor de tranzit ale companiilor ucrainene care operează zboruri prin spațiul aerian al Rusiei către o serie de țări, precum Azerbaidjan, Armenia, Georgia, Turcia”, a precizat șeful guvernului de la Moscova.

El a adăugat că măsuri similare pot fi luate față de companiile aeriene din UE și SUA.

Rusia a decretat o „interdicţie totală” pentru majoritatea produselor alimentare provenind din ţările europene şi din Statele Unite, ca răspuns la sancţiunile occidentale împotriva Moscovei, a anunţat joi premierul rus Dmitri Medvedev. Medvedev a ameninţat că va interzice survolarea teritoriului rus de către avioanele companiilor aeriene care efectuează curse între Europa şi Asia via Siberia, cea mai scurtă rută.

Rusia va interzice survolul pentru avioane între Europa şi Asia

Rusia va interzice survolul pentru avioane între Europa şi Asia

Interdicţia pentru produsele alimentare se referă vită, porc, pasăre, peşte, brânză, lapte, legume şi fructe provenind din Statele Unite, Uniunea Europeană, Australia, Canada şi Norvegia.

Dmitri Medvedev ameninţă că va interzice survolarea Rusiei pentru curse între Europa şi Asia

Medvedev a precizat că închiderea spaţiului aerian rus pentru aceste curse, care ar provoca importante costuri cu carburantul pentru companiile aeriene, este o „măsură gravă”, considerată un răspuns la încetarea activităţilor principalului transportator aerian low-cost al Rusiei, Dobrolet, provocată de sancţiunile occidentale. Uniunea Europeană şi Statele Unite au dispus o serie de sancţiuni economice împotriva Rusiei, pe fondul crizei din Ucraina.

Marţi, Vladimir Putin ordonase Guvernului rus să elaboreze o serie de măsuri simetrice faţă de aceste sancţiuni.

121 comentarii

Mircea 07-08-2014 - 12:48

Paguba in ciuperci. Daca nu ma insel avionul prezidential polonez a picat tocmai in spatiul aerian rusesc asa ca ma simt mai in siguranta cind plec la asiatice daca nu trec deasupra bautorilor de vodka.

pathfinder 07-08-2014 - 13:05

Nu te inseli.
A fost o aterizare ratata pe un aeroport rusesc in conditii de ceata densa.
Polonezii au acuzat (si inca acuza) controlorii de trafic rusi pentru cele intamplate.
Cica ar fi dat indicatii gresite pilotului.
Iar noi stim ca Polonia si Rusia sunt de multa vreme cele mai bune prietene…
Ca sa vezi!

Ionel 07-08-2014 - 14:15

Nu te mai lauda ! La anii tai nici viagra nu te mai salveaza!

Cioxe 07-08-2014 - 21:52

Laswa ba, nu fii suparat…iei trenu’ !

Mircea 07-08-2014 - 12:51

….Marţi, Vladimir Putin ordonase Guvernului rus….

Asta imi place. La noi prapaditul ala de dictator nu-si permite sa dea ordine guvernului ca se supara Tonta si una doua rupe pactul.

ancuta 07-08-2014 - 14:00

„ba da ordine peste tot parchetu’, ca deabia am luat doi s-unsfertu la mine ca nu se mai satura de il intrece pe dl Putin.Ca nu mai pot nenorocitu dracu ma face neom firaral dracu ca se ia de tata socru care mie ca s-iun tata nenorocitu si nebunu si betivu anagramt si alfabet de cultura.
Cami vine so bat pe sarmizsecetuza cu tot cu plozi ei ca nu a luat viraju une trebuia si cat pe ce sa nu fie THE CHAMP, futul in cur de bleg.
Da am promis poporului si tre sa ma tin de cuvint ca curtea costutionala nu ma lasa ca leam dat la toti functi si salari mari da tot cu nenorocitu de betiv tine toti.
Of doamne ca tata socru nu mai ia postu ala de arhanghel ca sta unu dea lu basescu pe post. cre cai gabriel , oprea ca tot timpu sare in barca care merge mai repede futul in cooiur si peasta.
Da las ca trece timpu si-l dau jos pe nenorocitu asta si cand o sa ma aleg io o sal fut in toate puscariile deo sa ma roage sal iert ca mam saturat”

„PeSe: deseara am s-a vorbesc cu tata socru sa faca festanii si leturghii casa nu mai poata bea nimica nenorocitu ca cand e beat e greu de inteles cu engleza lui.”

pathfinder 07-08-2014 - 14:26

Merci!
Iar am ras cu lacrimi!
A fugit un coleg de birou la tigara nervos…

Halebardaaaaaaa!
Sa nu te puna necuratu’ sa stergi ca-i umor de calitate!!!

ancuta 07-08-2014 - 15:24

multumesc!
Pai da’ nu mai poci, domne!

Cioxe 07-08-2014 - 21:58

Ok,ok, da din cind in cind mai su ge o si tu !

jan dinu 08-08-2014 - 04:09

Lasa vrajeala – Harachiri – TU citesti o
istorie falsa cea adevarata shi officiala e ca
a murit 6milioabe plus un milion in Romania fazscizta ! Inteaba-l pe Antibasistu ca el e cu cifrele !
JD-USA

tomi 08-08-2014 - 04:33

Ma bey greorge w. bush, ba loaza tu esti cel ce se posta acum un an cu Napoleon si Cezar iar in uma cu doua luni erai Decebal ? Ma vita slaba psihiatria in Romania, cand dupa o internare la ospiciu si 50 de socuri electrice reusesc sa te convinga ca nu esti Decebal uite imbrcilii te-au convins ca esti W.Bush. Ma bestie te trimit astia la Haga ca si criminal de razboi pentru masacrele din Afganistan si Irak. Fugi ma loaza in pi7da mattii sa nu te prinda ONU de te gace coteranul cel idiot client la scaunul electric ma si aceea nu-i delectare ce luai la ospiciu ci ditamai curent la 2000 de volti si amperaj ridicat de va iesi fum din tine. Ma tataie dar hai fa-mi tu o declaratie ca eu sant foarte rau si tai beregata legionarilor, deci sullica cine este taticul tau de ti+a dat voie sa postezi pe forum desigur ca ce vrra el si dupa dictatre ? Este urbos ori figital? Ma varza sa nu zici ca nu-i cunosti ca te impusc .

George W. Bush 08-08-2014 - 07:34

auzi bre nea jenica,yo te-am respectat pe matale si nu cred ca vreodata sa te fi jignit.da’ te rog yo frumos,daca intr-adevar,ai macar o bruma de sange de ROMAN in vezica,nu-ti cupla senilitatea la minciunile jidovesti.numai un jidov mancator de rahat,poate sustine ca au mierlit sase milioane de ovrei plus un milion in Romania.pai dupa socoteala ta,ar fi vorba de vreo 7 milioane.auzi tataie,ma dezamagesti.vino la LA si ai sa vezi ca nici la muzeul lor,jidovii nu pun la socoteala cifra decat cam la 400-500 de mii de suflete,dar care miraculos,au aparut bine merci,vii si nevatamati si gata sa haleasca pensii de la sasalai,ba in israhell,ba in Florida sau LA,sau aiurea.este treba ta daca esti ovrei sau te-ai dat lovit doar de conjunctura.iar daca-l vezi pe tomi sau pe antibaceria de basist,trage-le cate o clantza,ca ti -le dau yo inapoi,next time.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 08-08-2014 - 09:00

@…bhusuleandro muggy skarbavnickul
medularr ,
…de Fantele de Ferentari , sa nu te …iei
…ca’h borracu-i neam cu …minni !
…iar de …papagalul perush sabios ,
…nici pe atatica !
..
Pina akuu , ia a TAYAT tot bhorsul din
….spatele haizlei din Sag si Maderat
…unde a FOST ; IMPARAT !

Cioxe 09-08-2014 - 01:06

W… n-ai ce sa respecti la buldogu’ asta batrin !
Ce naiba, tu pari baiat istetz…. asta-i un papagal ordinar, nici macar nu mai are pene …da-l d’a dura pa sclerozat !

tomi 09-08-2014 - 01:54

Cioxe
09-08-2014 at 01:06

W… n-ai ce sa respecti la buldogu’ asta batrin !
Ce naiba, tu pari baiat istetz…. asta-i un papagal ordinar, nici macar nu mai are pene …da-l d’a dura pa sclerozat !
=====================
Auzi ba sulla, nici sa-mi lingi talpa cizmelor nu ti-asi da voie. Puti ba latrina, stai toata ziua in grajd cu vitele acolo in colhozul cum ii zici tu Zeenlandia, s-a lipit balegarul de tine, idiot.

Mircea 07-08-2014 - 14:32

🙂

ancuta 07-08-2014 - 15:30

Multumesc!
Da’ e peste poate domne!
ca nenorocitu si amaritu dracu ma faultat tot timpul si de fiecare data.
Da, gata.
Pun fecebucul, linkedinu, netu si googlele cu baeti miei de la doisun sfert si il termin pana in noiembrie!
Nu mai pot sal suport!
Ca acuma se ia si de doamna angele nicolae care e o sfanta!
Adica ce vrea nenorocitu? Sa se bage si peste alimentatia poporului, nui destul ca la ezecutat pe dl mecinicicocopsky?
nu mai pot!
deseara cu tata socru, gata!

Cioxe 07-08-2014 - 22:00

Ia un spermalax…. s-ar putea sa-ti revii !

UnUL 07-08-2014 - 22:48

Ceea ce e sigur, Noxe, e că tu n-o să-ți revii niciodată.

Cioxe 09-08-2014 - 01:07

ia si tu unul !

urbos 07-08-2014 - 14:24

Stim ca-ti place parazitule, asta ti-ai dori, numai ca naparca ta comunista de la Cotroceni trebuie sa mimeze ca cica e cu statu de drept, caca-m-as pe izdraielu tau.

ancuta 07-08-2014 - 14:45

3,147detuleee,
metastaziatoooooooooo!
“ba da ordine peste tot parchetu’, ca deabia am luat doi s-unsfertu la mine ca nu se mai satura de il intrece pe dl Putin.Ca nu mai pot nenorocitu dracu ma face neom firaral dracu ca se ia de tata socru care mie ca s-iun tata nenorocitu si nebunu si betivu anagramt si alfabet de cultura.
Cami vine so bat pe sarmizsecetuza cu tot cu plozi ei ca nu a luat viraju une trebuia si cat pe ce sa nu fie THE CHAMP, futul in cur de bleg.
Da am promis poporului si tre sa ma tin de cuvint ca curtea costutionala nu ma lasa ca leam dat la toti functi si salari mari da tot cu nenorocitu de betiv tine toti.
Of doamne ca tata socru nu mai ia postu ala de arhanghel ca sta unu dea lu basescu pe post. cre cai gabriel , oprea ca tot timpu sare in barca care merge mai repede futul in cooiur si peasta.
Da las ca trece timpu si-l dau jos pe nenorocitu asta si cand o sa ma aleg io o sal fut in toate puscariile deo sa ma roage sal iert ca mam saturat”

“PeSe: deseara am s-a vorbesc cu tata socru sa faca festanii si leturghii casa nu mai poata bea nimica nenorocitu ca cand e beat e greu de inteles cu engleza lui.”

salut 07-08-2014 - 18:02

Laba trista, si Obama da ordine guvernului. E si ala dictator?

pathfinder 07-08-2014 - 18:10

Umor zero => inteligenta zero.
ZERO!

Mircea 07-08-2014 - 18:32

Laba in sus, laba in jos…trebuie si ei sa aiba o minima satisfactie.

Mircea 07-08-2014 - 13:38

Si in sfirsit apare cea mai mare lovitura economica impotriva americanilor:

„Rusia i-a acordat lui Edward Snowden permis de rezidenta pentru trei ani”

America e pe marginea prapastiei.

ancuta 07-08-2014 - 14:07

Vai de mineeee!
Neaparat sa sarim cu totii sa-i ajutam.
Uite io pun 10 lei, da’ vorbesc cu socra-miu sa mai lase vodka si sa puna si el 2-3 lei ca ajutor!

Mircea 07-08-2014 - 14:35

A mai vrut si tov. Ceausescu prin anii 80 sa-i ajute pe somerii americani da dictatorul lor n-a vrut si pace. Ii faceam de rusine da nici acuma nu-i tirziu.

ancuta 07-08-2014 - 15:40

sa punem o 3,147deta sa faca lista, centralizat!
😉

Cioxe 09-08-2014 - 01:08

Ancutzo, tu ai lindic ?

briel 07-08-2014 - 15:47

Va amuzati degeaba. Daca isi va pune mintea Rusia cu Romania, Nato va flutura declaratia aia engleza ca nu au o buna acoperire pentru toti aliatii.
Nu pot sa-nteleg, dar deloc, cum de sunt romanii atat de orbi.

Regulile „jocului” de razboi sunt schimbate in ziua de azi. Daca o tara ca Israelul, care a fost in stare sa dea la schimb sute de prizonieri palestinieni contra unui singur evreu (Gilad Shalit) a adoptat directiva Hannibal, imaginati-va in the big picture ce loc ocupa Romania si ce importanta i se acorda. Un ajutor venit prea tarziu inseamna niciun ajutor.

Supraestimati implicarea Nato (si in special US) in cazul unei Romanii atacate si subestimati pericolul unei Rusii dezlantuite, care nu are o alta iesire. La fel ca americanii, rusii nu sunt un neam care lasa calcati in picioare.

ancuta 07-08-2014 - 15:50

esti subrelevant si suficient!
De data asta!

pathfinder 07-08-2014 - 15:56

Maria Ta, iar freci menta poate iese ciunga.

Uite, ca sa nu spui ca te iau la misto degeaba…
//——————————————————————————————
1. Cum mama Huhulu’ ajunge Rusia aia razboinica in Romania?
La propriu.
Pe unde?

2. De unde stii, in avans, cum va reactiona NATO in ipoteza absolut dementa in care se apuca rusii sa atace un stat NATO?
Vocile?!?

3. Ce mama si tata pastilelor are „directiva Hannibal” cu ” ce loc ocupa Romania si ce importanta i se acorda”?
Big or small picture, explica ce tip de legatura sau forta fundamentala exista intre cele doua…

4. Americanii sunt neam?
Neam cu cine?
//——————————————————————————————

Sanatate!
Stii matale de care…

urbos 07-08-2014 - 16:10

Muistule, briel stie din ISTORIE. Dar daca scarba de ma-ta si viermele ala de tac-tu nu te-au invatat nimic pe lumea asta, ramai sa te minunezi ca prostu.

ancuta 07-08-2014 - 16:16

canceru di koaie te va stinge pana cand hemoroiDAN va intra la puscarie!

pathfinder 07-08-2014 - 16:16

Taci mai filozofule…
Uita-te pe gaura cheii, poate inveti ceva…

neacsum 07-08-2014 - 17:38

Americanii sunt neam cu evreii. America o tara fara popor, Israel , un popor fara tara. Impreuna fac un neam, e adevarat intra in categoria neamurilor proaste, dar tot neam sunt.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 07-08-2014 - 17:40

?

ancuta 07-08-2014 - 17:42

iar ai baut!

pathfinder 07-08-2014 - 18:01

Asertiune falsa:
„Americanii sunt neam cu evreii.”

Adevar fara de tagada:
Neacsu-i muci!

Ereticul 07-08-2014 - 15:58

@ Briel: Ma tem ca aveti dreptate. Ceea ce vedeti pe forum drept comentarii la tema Rusia se poate rezuma cu expresia „fanfaronada intelectualitatii poloneze in fata germanilor, cu putin inainte de septembrie 1939”. Cine uita istoria este condamnat sa o repete. Iar in cazul nostru, ne-au vandut si rusii turcilor, si americanii rusilor.

pathfinder 07-08-2014 - 16:08

1. Care este legatura dintre situatia Poloniei din 1939 si cea a Romaniei din 2014?

2. Care este asemanarea dintre situatia postbelica si realitatea zilelor noastre?
Ma refer la impartirea zonelor de influenta…

2. In cele din urma, care sunt asemanarile dintre Imperiul Tarist, Imperiul Otoman si US?

Comentariile rautacioase la adresa Rusiei sunt absolut normale tinand cont de realitatile istorice. Macar din 1939 incoace.
E simplu…

Ereticul 07-08-2014 - 20:01

1. Polonia avea promisiuni ferme din partea UK si Fr. ca va fi protejata in caz de razboi. Propaganda care li s-a bagat in cap i-a determinat pe polonezi sa fie mai mult decat obraznici cu nemtii, iar rezultatul final a fost sarja „eroica” a cavaleriei poloneze impotriva tancurilor germane. Credeau ca panzerele sunt de carton …
Sa nu mai vorbim de faptul ca daca macar formal aliatii Poloniei au declarat razboi Reichului, cand i-au atacat rusii n-au mai zis nici pas, iar Polonia a disparut de pe harta.

2. In prezent rusii au pierdut multe zone de influenta. Este evident ca o sa incerce la un moment dat sa le refaca.

3. Imperiul Tarist a gasit de cuviinta sa cedeze Imperiului Otoman o provincie care nu-i apartinea (Basarabia, o minge de ping-pong intre rusi si turci pentru mai bine de 100 de ani). Asemanarile intre Rusia Tarista, devenita URSS, Imperiul Otoman si USA sunt evidente: toate sunt (sau au fost) imperii si au negociat sfere de influenta pe teritorii care nu le apartineau. Cand le-a fost lor bine ne-a fost noua rau. Iar biruri au perceput toate, sub o forma sau alta.

Comentariile rautacioase ar fi normale daca am avea acoperire militara proprie, suficient de puternica sa faca fata atacurilor rusesti. Altfel, seamana a latratul unui soricar (adapostit in bratele stapanului) la un doberman. Dar ce te faci daca stapanul isi pierde brusc interesul, si te lasa din brate?

UnUL 07-08-2014 - 20:04

Lasă istoria, Ereticului, pe vremea aceea nu exista NATO și nici UE.

digital 07-08-2014 - 20:09

UnUL
07-08-2014 at 20:04
da nici proști ca tine care să-i pupe-n ..llă!

Ereticul 07-08-2014 - 20:12

@ UnUL: existau in schimb toate tarile care sunt astazi membri ai aliantelor. Si le cunoastem caracterul, care este neschimbat de secole …

UnUL 07-08-2014 - 20:21

Deci trăim într-o imobilitate totală.

pathfinder 07-08-2014 - 20:58

@Ereticul

1. Din ce observ raspunsul dumneavoastra se leaga de doua aspecte: promisiunile „ferme” si pozitia elitei poloneze a timpului.

Intrebarea era oarecum retorica.
Din punctul meu de vedere nu exista nici o legatura intre cele doua situatii fiindca Romania anului 2014 nu are doi vecini beligeranti cu pretentii teritoriale asupra teritoriilor ei.
Cum era cazul Poloniei in 1939 (si nu numai).

2. Zonele de influenta vizate de Rusia in momentul de fata se rezuma la Novorusia estica, daca pot sa ma exprim asa.
Si, dupa cate se vede, nici acolo nu-i usor.

Alte zone de influenta: de incercat pot sa incerce dar cand ai PIB-ul cat UK, Franta sau Germania si te dai mare putere militara, ciuciu sanse…

Si la punctul al doilea ma refeream la altceva.
Dupa WW2 URSS-ul era pe cai mari.
Ca doar au ajuns primii la Berlin.
Si „meritau” sa imparta influenta cu US.
Acu-s vai de capul lor si nu „merita” absolut nimic.

3. US nu negociaza teritorii care nu le apartin in Europa. Dupa WW2 au fost nevoiti sa o faca.
Nu au facut-o ca rusii doar ca sa distruga tari.
Uita-te cum au ajutat americanii vestul si cum au „ajutat” rusii estul.
Deci sa compari US cu cele doua imperii si sa spui ca „toate face la fel sefu’ ” nu e in regula.

4. Soricarul si Dobermanul.
Nu neg.
Dar cam asta-i si pozitia Rusiei fata de NATO sau UE.
Soricar atat din punct de vedere militar cat si economic.
Da’ latra!

Sa auzim numai de bine!

Ereticul 07-08-2014 - 22:43

@ pathfinder: Desi nu va impartasesc optimismul, sper si eu sa aveti dreptate si in final sa auzim de bine. Am dubii puternice ca Rusia ar fi chiar asa de „vai de capul ei” si, chiar daca ar fi asa, nu uitati ca ei au ajuns primii la Berlin, in conditia in care germanii din vara anului 1941 spuneau ca de Craciun o sa bea un Schnapps la Moscova din caciula lui stalin …

pathfinder 08-08-2014 - 09:40

🙂
Sa auzim numai de bine! = Sanatate!

Antibasistul 07-08-2014 - 16:01

TATARII i-au calcat pe rusi multe sute de ani in picioare, cind rusii erau divizați in cnezate!!!!!!!
Asa ca rușii-s bine antrenați în a fi calcați în picioare, Putin îi calca zilnic in picioaare!!!!!!

ancuta 07-08-2014 - 16:03

tradu!

pathfinder 07-08-2014 - 16:10

Kabaeva…

Antibasistul 07-08-2014 - 16:19

Pentru boii basisi, keine ubersetzung, nema traducere!!!

Rusia înainte de a ajunge imperiu era divizata in mai multe cnezate, terorizate de tatari!!!!

Cioxe 09-08-2014 - 01:11

Mushc-o ! hahahaha…. ce proasta esti !

Antibasistul 07-08-2014 - 16:11

Stalin, Lenin si evreii bolsevici i-au calcat asa tare pe rusi in picioare ca au ucis ZECI DE MILIOANE DE RUSI, IN TIMPUL COMUNISMULUI!!!!

Antibasistul 07-08-2014 - 16:13

STALIN SI POPORUL RUS LIBERTATE NE-AU ADUS!!!!!!!!!
HAZ DE NECAZ, PTIUUU!!!!!!HUUUUOOOOO!!!!!

Cioxe 09-08-2014 - 01:14

Anti, sorry, dar te cam contrazici cu ce-ai zis mai sus . Aia nu erau rushi .
Cam ca la noi Ana pauker.

jan dinu 07-08-2014 - 20:08

Bah ,sa stii ca TU esti filozof – istoric – !
Bineinteles dupa cea de pshihiatrie – psihologie – prostologie!
JD-USA

Cioxe 09-08-2014 - 01:16

Hai sa m-apuci de karici , bey belengherule !

urbos 07-08-2014 - 16:08

Briele te inseli. In afara de gunoaiele alea pe post de slugi, din politica romaneasca si de retardatii basisti, romanii is dau seama care e situatia.

ancuta 07-08-2014 - 16:09

Briele nu te inseli. In afara de gunoaiele alea pe post de slugi, din politica romaneasca si de sugacii hemoroiDANi, romanii is dau seama care e situatia.

Cioxe 09-08-2014 - 01:17

Iata o papagalitza fara floci !

briel 07-08-2014 - 16:10

Celor doi de mai sus,

Realmente nu ma simt dator sa detaliez, sa scriu un articol paralel cu cel prezent. Am scris un comentariu, o parere a mea, formata pe ce citesc, pe ce vad, dincolo de Ziua Veche sau alte link-uri care le-am mai pus pe forum.

Luatul la misto este o arma slaba, a celor neinteligenti, nu impresioneaza. Mai ales in situatia ca se adreseaza unui nick.

briel 07-08-2014 - 16:11

Era @ancuta si @nissanul

ancuta 07-08-2014 - 16:18

hai ma prostule, ‘te darcu’!

pathfinder 07-08-2014 - 16:32

@ancuta
Asta seamana cu Euro…

pathfinder 07-08-2014 - 16:15

Cu alte cuvinte recunosti ca esti tampit, Maria Ta.
Nu se poate sa afirmi toate tampeniile de pe lume si dupa aia sa spui: stii ce, asa-s io tampit, luati-ma ca atare…
Am si io o parere.
S-ar putea sa nu fiu de acord cu ea intotdeauna ca-s doar un nick…
Va rog frumos sa nu ma bagati in seama…
Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha!

Uite intrebarile, din nou:
(am scos-o pe aia neserioasa…)
//——————————————————————
1. Cum mama Huhulu’ ajunge Rusia aia razboinica in Romania?
La propriu.
Pe unde?

2. De unde stii, in avans, cum va reactiona NATO in ipoteza absolut dementa in care se apuca rusii sa atace un stat NATO?
Vocile?!?

3. Ce mama si tata pastilelor are “directiva Hannibal” cu ” ce loc ocupa Romania si ce importanta i se acorda”?
Big or small picture, explica ce tip de legatura sau forta fundamentala exista intre cele doua…
//——————————————————————

briel 07-08-2014 - 16:18

Dobitoc incaltat, Rusia nu trebuie sa intre pedestru in Romania ca s-o atace. De rachete ai auzit ?

briel 07-08-2014 - 16:19

Vita, la 2. raspunsul este din Istorie; Romania NU este o tara importanta.

urbos 07-08-2014 - 16:19

Pederast sfrijit, nu profita de faptul ca briel e linistit si politicos. Intelegi scrusura? Iti versi cacatii din curul ala largit cu sticla pe omu asta, ca sa-ti domolesti frustrarile de handicapat. Te-ai luat dupa animalul ala de lindic zis valverde, te dai rotund cu cei care nu-ti ard botu ala rujat.
Piei ma cacatule, stai in banca ta.

briel 07-08-2014 - 16:20

Cretin patentat la 3. mai intai citeste ce-i aia directiva Hannibal si pe urma intreaba.

pathfinder 07-08-2014 - 16:29

@briel
Eu mi-am propus sa fiu civilizat cu tine.
Dar cand vad ce enormitati poti sa „spui” imi sare tandara.
OK…. am sa incerc.

Pe puncte:
1. Da, am auzit de rachete.
Tu ai auzit de scut?
Aici ar fi de discutat ce i-ar impinge pe rusi la o asemenea atitudine.
Poate stii tu mai multe si ne explici si noua de ce ar araca Rusia … Romania?!? 🙂
Ha?

2. Romania nu este o tara importanta spui tu.
E mult mai importanta decat Ucraina.
Si vezi ce eforturi face US sa-i sprijine pe bananierii aia…

3. Stiu ce-i aia.
Nu asta era „misterul”.
Ci contextul absolut halucinant in care aparea in paragraful al doilea al postarii tale.
Dar daca tu spui ca te-ai gandit inainte de a concepe respectiva fraza… eu nu ma opun!

neacsum 07-08-2014 - 17:32

Numai tampitii nu inteleg ca scutul de la Deveselu nu ajuta Romania cu absolut nimic.

ancuta 07-08-2014 - 17:37

esti un mare prost. ca meleyar!
alupigus

ancuta 07-08-2014 - 17:37

meletar

pathfinder 07-08-2014 - 18:03

meletian

Unitatea de masura a inteligentei: tianul!
deci-tian
centi-tian
mili-tian

ancuta 07-08-2014 - 17:41

bai p00lete golonel, daca nu eram in NATO/OTAN, acum beleam poola!

neacsum 07-08-2014 - 17:48

Asa e ca esti proasta? Cine a vorbit de NATO aici? Tu cand te doare ficatl. mergi la un doctor in drept, pentru ca ficatul e pe dreapta nu?

ancuta 07-08-2014 - 18:55

colonel poolet,
daca nu eram in NATO nu trebuia facut scutul!

Cioxe 07-08-2014 - 23:26

Pai tu Ancutzo ce te sperii asa, ca doar esti obisnuita ?

pathfinder 07-08-2014 - 18:00

Aha maresale!
Saracii americani l-au facut degeaba.
Au dat si o gramada de bani pe el!
Mamaaaa da ce prosti-s americanii astia!!!
Vezi daca n-au maresali ca tine?!?
Ptiu!

Da’, daca tot ai afirmat ca nu ajuta Romania, pe cine ajuta maresale?
Si de ce?
Ptiu!

urbos 07-08-2014 - 18:05

Labagiule, nu pricepi ce-a spus omu? A spus ca scutul ala nu ajuta Romania ma cap de poola.

pathfinder 07-08-2014 - 18:11

Bai filozof ratat, pai nu vezi ca-l intreb?
„Da’, daca tot ai afirmat ca nu ajuta Romania, pe cine ajuta maresale?”

Vezi incrucisat sau asa esti matale chiomb?!? 😉

salut 07-08-2014 - 18:11

Pe americani, pederastule.

pathfinder 07-08-2014 - 18:12

P.S. Lasa maresalu’ sa se face de cacao.
Tu te-ai facut indeajuns si peste!

pathfinder 07-08-2014 - 18:13

Ia uite ca se facu tovarasu’ de cacao primul.
Cum asa rusnacule?
Apara scutul ala Vasingtonul sau San Fransiscu Bey?
Le cam bei, tavarase…

pathfinder 07-08-2014 - 18:16

Mda.
Pe astia tre’ sa-i las in intimitatea lor.
Sugubetilor!

urbos 07-08-2014 - 18:51

Labagiule, tu nu intelegi nici ce spui, spui ca americanii platesc, dupa care te intrebi ca proasta pe cine ajuta. Cat esti de tamp ma tampule? Tamp IT, bineinteles.

ancuta 07-08-2014 - 18:56

poolete,
ii ajuta pe americani, care ajuta RO

pathfinder 08-08-2014 - 09:45

Filozofii nu inteleg diferenta dintre a adresa o intrebare unuia care afirma prostiute si „a te intreba”.
Asta din cauza, probail, ca ei se intreaba tot timpul: eu exist sau e parere?
Si cum filozofii ZV nu par a gandi, nu prea ar fi motive sa afirmam ca exista…

Cioxe 09-08-2014 - 01:23

Absolut dejaba !
daca rushii vin peste noi … nimeni… dar nuimeni nu va interveni !
Sferele de influentza sint la fel ca dup’al doilea …. a-ncercat Gorby, marele spion dar totul va reveni la normal… ceea ce si este normal .
Cum sa te aperte America de la un million de km. cind rushii-ti dau gaze si alimente si femei frumoase ?
Ba … voi sinteti timpitzi ?

Mircea 07-08-2014 - 18:26

Asa da colonele. Acuma se vede ce profesor bun ai fost. Ai argumente inteligente, imbatabile iar logica ta e stralucitoare.

Mircea 07-08-2014 - 18:30

Stii care e ghinionul tau ? Esti inconjurat doar de timpiti si numai vreo citiva olteni te inteleg. Daca aia din NATO care te-au ejaculat erau olteni alta era soarta Romaniei.

digital 07-08-2014 - 18:34

hahaha!
am înțeles cum ejaculau ofițerii pe tine când le scriai caietele!

Cioxe 07-08-2014 - 23:32

Te-nseli Neacsule, cind Aliosha n-o mai da gazu’ sa sa-ncalzeasca ruminu’ , Deveselii aia shukarii baga o scinteie si sa vezi ce caldurica sa face !
Cred c-o s-o-ncalzeasca si pa baba lu NULu’ ala din Napoca !

UnUL 08-08-2014 - 07:31

Noxe, în Ardeal „fotoghin” se spune la petrol, dar ești prea tâmpit să ai habar.

Vorba bancului:
Ion şi Gheorghe au casele faţă în faţă, pe două dealuri. La un moment dat Gheorghe iese din casă şi strigă:
– Ioaneee!
– D-apă’ ce-i, mă ? îi răspunde Ion de pe celălat deal.
– Ce i-ai dat la vaca ta când o fo’ bolnavă ?
– Fotoghin !
După o săptămână:
– Ioaneee!
– D-apă’ ce-i, mă ?
– I-am dat la vaca me fotoghin ş-o murit!
– D-apă’ că ş-a me !

MI-5 07-08-2014 - 19:22

Medvedu a uitat de taxa de survol.
Taxa de survol se deconteaza intre state in functie de numarul de survoluri efectuate.
Cand va constata ca n-are nimic de incasat ci numai de platit, va mai trage o vodki sa-i treaca necazu’ …

Hei Tache unde ai disparut? Cumva „voluntar” in Donetskaya?

Cioxe 07-08-2014 - 23:03

MI- 5 ???
Poate la % !!… mai lasa circumvolutziunile alea sa sa dezvolte.

MI-5 08-08-2014 - 08:07

ce bine ca la tine ca nu are ce sa se dezvolte!!!…

Pribeagul 07-08-2014 - 22:15

SUA nu cedeaza, Rusia nu cedeaza.Pe zi ce trece situatia se complica in loc sa se limpezeasca. Si nu-i bine deloc, pentru ca continuind asa ne apropiem de momentul in care ceva trebuie sa crape, iar:

„…zeii sunt departe, sus,
Duşmanii lângă noi!”

Ofranda luata de WWII a fost de 60 – 100 mil de victime.

Ce ne asteapata acum daca cel mai destept nu cedeaza?

Cioxe 07-08-2014 - 23:01

Dupa NOM tre sa mai raminem aproape un milliard….tu ce zici ?

Cioxe 09-08-2014 - 01:25

OK, mi-a raspuns prin telepatie…. e de accord cu mine .

Cioxe 07-08-2014 - 22:59

Rusia zice va va interzice ….inca nu a facut-o… va lasa inca pa unii sa va bagati mintile-n capatzini !

tomi 09-08-2014 - 02:03

Ma cioxe, in colhozul tau din rusia mama nu au ce sa-ti dea de lucru de postezi 24/24? Zeenlandia este colhozul unde esti mulgator fruntas? Auzi bey sulla, hai canta-ne un kazacioc sa ne inveselesti nitel. Apoi esti liber, poti merge in pi7da matti.

tomi 09-08-2014 - 02:05

rusia zice ca merge in pi7da mattii-inca nu a facut-o…dar o va face… te lasa inca un pic sa-ti bagi mintile-n capatzini ( tu ai asa ceva?)

Antibasistul 08-08-2014 - 00:37

Mda, daca judecam cinstit Rusia-i cea mai mare țara din lume, avioanele vor face mare risipa de combustibil, $, OCOLIND-O!!!!!!!!!!!!!!!

pathfinder 08-08-2014 - 10:11

Mai da’ de ce ati sters treaba aia a lui Tomita cu:
„Vesnicul duet-kabaret, urbos+pathfinder, satira si umor -nu pierdeti …”

Am vazut-o dimineata pe telefon si acuma nu-i…
Cum sa-i raspund dragului Tomita daca voi ii taiati si postarile aparent inofensive?!?

tomi 09-08-2014 - 01:40

pathfinder
08-08-2014 at 10:11

Mai da’ de ce ati sters treaba aia a lui Tomita cu:
========================================
Imi place ca esti surprins,,,culmea,,,nu aveai habar de eveniment??!?@?/
Pai vezi, asta ziceam si eu tataie, a doua oara mi se taie postarea cu duelul utopic teoretic disimulat, hai alege tu termenul potrivit dintre tine si urbos. Interesant nu-i asa? culmea ca nu este nici o ofensa este pur si simplu dezvaluirea unei colaborari magaresti intre doi forumisti spre a creea imagine falsa unui personaj negativ ce prin a combate o bestie devine Fat Frumos sau Superman. Ciudat ca imi dispare postarea a doua oara.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-08-2014 - 02:04

Nu e ciudat ma’h papagal acefal !
Se apropie de normalitate, iar RED . Z V a solicitat sa incerci sa te mentzii in parametrii de normalitate /bun simtz!
Imposibil pt. tine schizoidule , gayule!

tomi 09-08-2014 - 01:42

CADOU PT. PATHFINDER…………
tomi
08-08-2014 at 00:52

Vesnicul duet-kabaret, urbos+pathfinder, satira si umor -nu pierdeti ocazia- bilete vandute pana la ultimul (din primul rand)-restul se dau cu reducere si in final intrare libera.
Ma ciupercute, acum doua trei zile v-am postat o nota asemanatoare dar s-a sters, nu era nimic ofensiv sau vulgar, pur si simplu sustineam ca jocul dea bunul si raul este de asa prosta calitate ca pana si tache nu va mai crede balivernele. Poate stiti cumva motivul ca am fost sters? Ma saltimbacilor voi va sunati inainte de a posta vezi eu zic alba tu zici neagra, apoi inversam, desigur cand nu stati cot la cot in fata monitorului. Fptul ca am fost sters intareste “colaborarea frateasca” sa se vada imaginea”democratica” in care urbos este combatut dar siret(nu de la bocanci) asa sa prindeti “pestii” in plasa.
pathfinder, lasa actoria nu ai talent = cum cineva il ataca direct pe urbos ai si sarit sa-l desfiintezi, te credeam mai destept dar era clar ca cine este frate cu bestia de urbos nu poate fi alfel decat el, aceeasi marfa acelasi gunoi aceeasi mahala, derbedeii cu capete rase.

tomi 09-08-2014 - 01:47

CONTINUAREA CE TOT LA CANALIZARE S-A DUS, VEDETI CARE COLEG DE REDACTIE VA POARTA SAMBETELE.
============
tomi
08-08-2014 at 00:57

Alloo cabaretul era sa uit, acum este momentul sa bagati cascadorul cioxe, el apare intotdeauna in a rezolva momentele dificile, ma da mare idiot v-ati gasit ca triplet, este proaspat iesit de la ospiciu?

tomi 09-08-2014 - 01:48

Paty, citeste repede pana nu dispare postarea, digital sta cu mana pe buton.

tomi 09-08-2014 - 22:05

Ce-ai patit futhinger, ai raposat? Declarai dorinta ta mordiba de a-mi arde una pentru nesimtirea mea de a va dezvalui jocul miselesc de colaborare, duetul, cabaretul tau cu urbos sau digital, tot acelasi cacat. Ce-i loaza?, ai inteles ca jocul s-a terminat? duhoarea ta de legionar a iesit de sub blana de oaie? Hai mars in morttii mattii bestie si pe viitor sa ameninti crucea mattii currva colhozului, ea te va ierta, eu nu.

pathfinder 09-08-2014 - 22:09

Esti un dobitoc.

Ionel 09-08-2014 - 22:15

,,curva colhozului”- din somer cu camila in Hamas , Tomi se viseaza colhoznic in chibuturile israeliene si pentru asta a intrat in Mosad (urmareste traficul de capre din Gaza) si e dat in urmare locala de Hamas.

ancuta 09-08-2014 - 22:46

tomi,
ai baut, ori te-a lovit cineva, ocolo unde trebuia sa fii atent?

Ionel 09-08-2014 - 22:50

Nu a baut . La ora asta doarme ca un elefant.

tomi 10-08-2014 - 00:39

ancuta, taci si un pic de rabdare, nu sti despre ce este vorba sau in cazul grav te prefaci ca nu intelegi. Sper totusi ca esti corecta cel putin cum te stiu, deci vezi cu rabdare cum cade masca lui futhinger, camaradul lui urbos, colegi de celula legionara. Ma mir ca nu ti-a cazut fisa pana acum.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult