Acasa InternationalGeopolitica Un mesaj de la şeful Al Qaida a închis ambasadele SUA

Un mesaj de la şeful Al Qaida a închis ambasadele SUA

scris de A.H.
23 afisari

Doi oficiali americani au afirmat luni că un mesaj secret interceptat între şeful Al Qaida Ayman al-Zawahiri şi adjunctul său din Yemen a condus la închiderea ambasadelor Statelor Unite, informează Associated Press.

Al Qaida Ayman al-Zawahir

Ayman al-Zawahir - Al Qaida

Un oficial din cadrul serviciilor secrete şi un diplomat din Orientul Mijlociu au declarat că mesajul lui al-Zawahiri a fost interceptat cu câteva săptămâni în urmă şi părea să vizeze iniţial interesele Yemenului.

Mesajul a fost trimis lui Nasir Al Wuhayshi, şeful reţelei teroriste cu baza în Yemen, cunoscută sub numele de Al Qaida în Peninsula Arabia. Ambii oficiali s-au exprimat cu condiţia anonimatului întrucât nu au fost autorizaţi să discute public această chestiune sensibilă, notează AP.

12 comentarii

tomi 06-08-2013 - 12:16

===Un mesaj de la şeful Al Qaida a închis ambasadele SUA===
Mesajul a fost transmis direct prin viu grai codificat in limba ciripita de agentii islamisti, urbos, huhu-antibashina, digital, ereticul, salut si tache.

digital 06-08-2013 - 12:24

ai uitat-o pe mătta, dar ea săraca dormea când a fost transmis, că nu mai poate fi și vigilentă și cu retardați ca tine prin preajmă, cărora să le ducă grija!

pathfinder 06-08-2013 - 12:29

Boulene,
„cu retardați ca tine prin preajmă” mi-e si rusine ca citesc si postez pe ZV.

digital 06-08-2013 - 12:42

ei, nu mai fi așa rușinos, bine că nu ți-e rușine cu handykapații amerloci!
măcar ăia au un avantaj: nu te cunosc!
hahaha!

pathfinder 06-08-2013 - 12:53

Boulene, iar te-a refuzat ultima urata si vii sa te descarci pe forumul ZV???

Gisela 06-08-2013 - 14:21

D-le Tomi!!
Hai mai dai im Pz…ms pe astia si nu-i mai provoca………..

tomi 06-08-2013 - 17:28

Gisela, draga, nu ma intelege gresit, acesti handicapati si cu serioase tulburari psihice nu prezinta pentru mine nimic. Am fost in Romania, le-am dat locul de intilnire, si ce crezi Gisela, s-au inchis in pivnita pe trei saptamini si au si zidit usa sa nu dau de ei. Gizela, am acelasi simtamint cind ii terfelesc pe acesti legionari ca si cind am fost acum patru ani in Germania, in landul Eiffel din nord vestul tarii, in cea mai mare baza militara a SS-ului, ce inainte fusese chiar scoala de partid al fascistilor. Ma plimbam printre cladirile bazei, eu cu familia, aveam in git medalionul de aur cu Maghen David si faceam pipi in fiecare colt al cladirilor. Tu nu intelegi satisfactia ca acei imbecili fascisti, ss, sint toti crapati iar noi cei care urmam sa fim exterminati traim si sintem una din cele mai puternice tari din lume, cu o putere militara care ar fi in stare sa neutralizeze orice dusman. Sintem singura tara atacata de toate tarile din jur care a iesit victorioasa in 6 zile de razboi numicind armate de 15 ori mai numeroase decit efectivele militare ale tarii.
Comparativ cu ce ti-am povestit, avem aici o grupa de maniaci imbecili debusolati mintal, derbedei ai mahalalelor, progenituri din familii de betivani si criminali, sau produse ale orfelinatelor, crescuti in violenta si lipsa familiei. Gisela, ma pipi pe ei, si ei trebuie sa stie ca eu un evreu le-am venit de hac, si nu numai atit, vor mai avea si alte surprize. Ei nu pot inghite nodul din git ca un evreu face din ei troaca de porci.

urbos 06-08-2013 - 17:32

Da ma soboale, ai fost in Romania colt cu Marea Moarta. Ai stat sub umbrela si ai mestecat paie din pahare de suc, in timp ce ai asteptat sa intalnesti romani.
N-a venit nimeni, este?

salut 06-08-2013 - 18:03

Sigur ca da, mai tomica, te luasi cu treaba prin bar si uitasi ca ai venit in Romanika „sa le arati tu legionarilor”. Nu ai postat amenintarile astea decat de vreo suta de ori anterior „venirii” in Romanika. Probabil ca nu au facut numarul critic ca sa te mobilizeze mai profund.
Tot calculatorul ala despre care n-au auzit romanii il folosesti? Tot televizorul ala 4D, Nissanul ala galactic, care are chiar sivolan?

salut 06-08-2013 - 17:42

Iata un text numai bun pentru manualele de psihologie. „Gandire deraiata”

digital 06-08-2013 - 17:36

d-na Gisela, nu-l mai băghați în seamă pe acest tomi, care de fapt este un ss-ist travestit, circumcis cu cap fals și poartă plete și urechi clăpăuge, vă rog eu!

urbos 06-08-2013 - 17:37

Americanasii ar trebui dati afara din Europa, leprele si-au facut din ambasade cuiburi de ascultat cetatenii liberi.La gunoi cu jigodiile astea.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult