Acasa InternationalGeopolitica Vladimir Putin l-a ameninţat pe Poroşenko la telefon

Vladimir Putin l-a ameninţat pe Poroşenko la telefon

scris de D.P.
7 afisari

Vladimir Putin l-ar fi ameninţat pe Poroşenko la telefon. Știrea apărută în presa ucraineană a fost dezmințită, însă, de un oficial de la Kremlin.

Vladimir Putin l-a ameninţat pe Poroşenko la telefon.

Vladimir Putin l-a ameninţat pe Poroşenko la telefon.

„La iniţiativa părţii ucrainene, ieri a avut loc o convorbire telefonică între Poroşenko şi Putin. În ceea ce priveşte relatările din presă potrivit cărora anumite ameninţări ar fi fost formulate în cadrul acestei conversaţii, aceste informaţii nu sunt adevărate şi nu corespund realităţii”, a declarat Dmitri Peskov, secretarul de presă al preşedintelui rus.

În timpul conversaţiei telefonice, cei doi lideri au discutat despre relaţiile bilaterale şi despre situaţia din regiunile situate în sud-estul Ucrainei, a precizat Peskov.

La rândul său, Irina Friz, fosta şefă a Departamentului de informare al administraţiei prezidenţiale din Ucraina, a declarat că discuţia telefonică dintre cei doi preşedinţi a fost „constructivă şi a abordat subiecte care necesită convorbiri urgente”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult