Acasa International Google a cumpărat o companie specializată în roboți militari

Google a cumpărat o companie specializată în roboți militari

scris de G. D.
9 afisari

Google a cumpărat Boston Dynamics, companie specializată în producerea de roboți militari. Știrea a fost considerată o mare surpriză, deși este cea de-a opta companie din domeniul roboticii vizată de Google anul acesta.

Robot Boston Dynamics

Robot Boston Dynamics

Boston Dynamics este specializată în ingineria roboților, fiind cunocută pentru Cheetah, cel mai rapid robot din lume, și pentru cercetările sale în segmentul simulării de animale cu ajutorul roboților.

Cele mai importante contracte ale Boston Dynamics sunt cele din domeniul militar, cu armata SUA. Analiștii vorbesc despre un semnal dat despre o potențială creștere a interesului domestic pentru device-uri robotizate. Un semnal similat a fost dat și de compania Amazon, care a anunțat că dorește să introducă o flotă de drone (mici elicoptere telecomandate) în livrarea de pachete ușoare clienților din SUA.

Google a anunțat că de proiect de va ocupa Andy Rubin, cel care a condus proiectul Android.  Larry Page, fondator și șef al Google a postat despre acest subiect pe pagina de socializare Google Plus.

2 comentarii

Tache 17-12-2013 - 02:44

Se intensifica ZVONURILE din China, ca Kim Jong Un a fost LICHIDAT de catre serviciile speciale din China. Daca exista romani pe acolo este timpul sa fuga cu materialele…….

Titircă Inimăbună 17-12-2013 - 06:53

asta se chema pe vremuri complexul militar-industrial, acum se cheama Google. Pai astia au si satelitii lor, ce mai vrei!
De cate ori dai clic pe google, le bagi 1 dolar in buzunar.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult