Acasa Magazin 1 Mai pe litoralul românesc: festivaluri de muzică și regaluri culinare

1 Mai pe litoralul românesc: festivaluri de muzică și regaluri culinare

scris de Misu Andrei
50 Afisari

În minivacanța de 1 Mai, pe litoralul românesc sunt așteptați 75.000 de turiști. Cele mai căutate stațiuni sunt Costinești, Mamaia și Vama Veche.

Litoralul românesc își așteaptă turiștii cu mai multe surprize. La Costinești va avea loc Festivalul „Beach, please”, în perioada 27 aprilie – 1 mai, la care sunt așteptați peste 50.000 de participanți, potrivit organizatorilor.

Și în Mamaia sunt așteptați peste 30.000 de turiști. Aceștia vor petrece la diverse evenimente organizate pe plaje și în cluburi.

Anul acesta, Sunwaves a ajuns la ediția cu numărul 30. Organizatorii anunță că s-au vândut peste 10.000 de bilete. Marea majoritate a turiștilor care vin special pentru acest festival sunt din Marea Britanie, Germania și Italia.

Pe plaja Blue Beach se amenajează patru scene ce vor găzdui aproape 100 de artiști internaționali și români ce vor mixa începând din 27 aprilie fără oprire până în data de 3 mai 2023.

Printre artiștii invitați se numără Marco Carola, Loco Dice, Jamie Jones, Ricardo Villalobos, Luciano, iar România este reprezentată de DJs precum ARPIAR, Dan Andrei, Priku, Arapu, Mahony, Gescu, Cezar și mulți alții.

Grill Fest, cea mai nouă experiență de barbecue și muzică din Români, dar și Festivalul du Bonheur, vor oferi publicului gastronomie savuroasă, spectacole culinare și muzică, pe plajele din Constanța și Mamaia.

Vama Veche se va plasa pe locul al treilea în topul destinațiilor, cu o medie de 7.000 – 8.000 de turiști.

„Așteptăm peste 75.000 de turiști pe litoral în weekendul de 1 Mai, datorită evenimentelor ce se organizează mai ales în Costinești și Mamaia“, anunță Corina Martin, secretar general Federația Patronatelor din Industria Ospitalității din România.

Peste 3.000 de turiști sunt așteptați în Eforie Nord și Eforie Sud. „Deși nu avem mari evenimente, oferim tarifele cele mai scăzute, servicii corecte, liniște și confort, mai ales pentru familiile cu copii și oferte pentru bugete de vacanță diferite“, anunță George Lica, președintele Patronatului Eforia Turistică.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS