Acasa Magazin Actorul american Chris Pine, arestat în Noua Zeelandă

Actorul american Chris Pine, arestat în Noua Zeelandă

scris de C.S.
1 afisari

Chris Pine a fost arestat pentru în Noua Zeelandă. Celebrul actor american, cunoscut pentru rolurile din „Star Trek În întuneric 3D” şi „Jack Ryan: Agentul din umbră”, este acuzat de conducerea automobilului în stare de ebrietate.

Chris Pine, arestat în Noua Zeelandă.

Potrivit presei locale, Chris Pine a fost oprit de un echipaj de poliţie în timp ce îşi conducea automobilul în stare de ebrietate, în dimineaţa de 1 martie, după ce participase la o petrecere alături de colegii de distribuţie, organizată în oraşul neozeelandez Methven pentru a marca încheierea filmărilor de la filmul „Z for Zachariah„.

Poliţia din comitatul Canterbury a confimat faptul că un bărbat american în vârstă de 33 de ani a fost oprit de poliţie în timpul unui control de rutină la primele ore ale dimineţii, pe 1 martie, însă nu a dezvăluit identitatea acestuia, având în vedere legislaţia neozeelandeză din domeniul vieţii private.

Surse locale afirmă că starul american trebuie să se prezinte în faţa unui tribunal din districtul Ashburton, luni, 17 martie.

Filmul „Z for Zachariah” este regizat de Craig Zobel şi îi are în distribuţie pe Chiwetel Ejiofor, actorul principal din „12 ani de sclavie”, şi pe Margot Robbie, personajul feminin principal din „Lupul de pe Wall Street”. Această peliculă SF spune povestea unei adolescente de 16 ani care supravieţuieşte unui război nuclear izbucnit într-un orăşel american şi va fi lansat pe marile ecrane în 2015.

Chris Pine, născut pe 26 august 1980, este un actor american de film şi televiziune. După ce a jucat în câteva seriale TV cunoscute, precum „Spitalul de urgenţă/ ER” şi „CSI: Miami”, actorul a devenit cunoscut cu rolul James T. Kirk din filmul SF din 2009 „Star Trek: Un nou început” şi din continuarea acestuia, „Star Trek În întuneric 3D” (2013). Chris Pine a jucat în peste 15 lungmetraje şi s-a remarcat în pelicule precum „Prinţesa îndărătnică 2 – Nunta” (2004), „În căutarea norocului” (2006), „Aşii din mânecă” (2007), „De neoprit” (2010), „Să fie război!” (2012), „Cinci eroi de legendă” (2012) şi „Jack Ryan: Agentul din umbră” (2014).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult