Acasa Magazin Alexandra Cepraga a căzut de pe scena selecției naționale Eurovision

Alexandra Cepraga a căzut de pe scena selecției naționale Eurovision

scris de C.S.
33 afisari

Alexandra Cepraga, membră a juriului Eurovision, a căzut de pe scena concursului. Regizorul muzical s-a lovit uşor la un omoplat, i-a fost acordat primul ajutor şi starea ei de sănătate este în prezent bună.

Alexandra Cepraga a căzut de pe scena selecției naționale Eurovision.

Cepraga a căzut în timpul transmisiunii în direct, imediat după ce se urcase pe scena selecţiei naţionale a Eurovision, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la Teatrul „Sică Alexandrescu” din Braşov.

„A căzut într-o bucăţică de scenă care era decupată. Nu a văzut că scena era decupată. S-a lovit puţin la spate, la un omoplat. S-a ridicat, am pus-o pe scaun, a venit salvarea, i-a fost dat primul ajutor şi este în regulă. Vorbeşte, zâmbeşte, nu are nicio problemă acută”, a declarat Mădălin Voicu, preşedintele juriului selecţiei naţionale a Eurovision. El a precizat că Alexandra Cepraga a căzut de la o distanţă de aproximativ 70 de centimetri.

Mădălin Voicu a spus că în prezent Alexandra Cepraga se simte bine. „Acum este în regulă, este totul sub control. Vorbeşte, merge, este în regulă”, a mai spus Mădălin Voicu.

Paula Seling şi Ovi vor reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Copenhaga (Danemarca), cu piesa „Miracle”, câştigătoare a finalei selecţiei naţionale a Eurovision, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la Teatrul „Sică Alexandrescu” din Braşov, şi a fost difuzată în direct la TVR.

Melodia „Miracle„, care va reprezenta România la Eurovision, a fost aleasă în urma punctajului primit de la juriul de specialitate (50%) şi prin televoting (50%).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult