Acasa Magazin Angelina Jolie renunţă la actorie. Care este motivul

Angelina Jolie renunţă la actorie. Care este motivul

scris de A.A.
1 afisari

Angelina Jolie vrea să renunţe la actorie. Declarația controversată a fost publicată de presa australiană, care scrie că vedeta va mai face doar câteva filme. Care este, însă, motivul?

Angelina Jolie renunţă la actorie.

Angelina Jolie renunţă la actorie.

Actrița ar urma să se concentreze în întregime asupra regiei. „Voi mai face câteva filme în calitate de actriţă, dar aş fi mulţumită dacă aş renunţa la toată această carieră la un moment dat”, a declarat vedeta americană pentru Sydney Morning Herald, într-un interviu care a fost publicat online joi. „Ador regia de film, sunt mult mai fericită ca regizoare”, a adăugat ea.

„Îmi place să pot să urmăresc un proiect de la început la sfârşit. Îmi place să petrec doi ani analizând un proiect şi învăţând lucruri noi în acest timp. Îmi place să fiu provocată de plan mintal şi să fiu nevoită să învăţ multe lucruri noi şi să fac parte din fiecare aspect al procesului de producţie”, a spus Angelina Jolie.

Angelina Jolie a devenit în ultimii ani tot mai interesată de regie şi, după debutul ei regizoral, lungmetrajul „In the Land of Blood and Honey”, care a fost nominalizat la Globul de Aur pentru cel mai bun film străin în 2012, se pregăteşte să lanseze în acest an cea de-a doua peliculă pe care a regizat-o, „Unbroken”, despre viaţa fostului campion olimpic la atletism devenit erou de război Louis Zamperini.

De asemenea, Angelina Jolie filmează în această perioadă cel de-al treilea lungmetraj pe care îl regizează, drama familială „By The Sea”, în care vedeta americană joacă alături de soţul ei, Brad Pitt. Pelicula are la bază un scenariu scris tot de Angelina Jolie.

„Să mă regizez pe mine însămi e foarte greu, să îl regizez pe Brad Pitt a fost o provocare şi să joc alături de el în scene dramatice, dificile, a fost foarte greu”, a adăugat vedeta americană.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult