Acasa Magazin Avantajele pe care le ofera un vestiar metalic pentru o sala de fitness

Avantajele pe care le ofera un vestiar metalic pentru o sala de fitness

scris de Misu Andrei
126 afisari

Un vestiar metalic este necesar, datorita calitatilor sale, in multe locuri, de la scoli si gradinite pana la clinici si cabinete medicale. Rezistenta, siguranta pe care o ofera si spatiul generos de depozitare il transforma intr-o piesa de mobilier foarte utila si intr-o sala de antrenament sportiv sau de fitness.

Un vestiar metalic de inalta calitate iti va oferi multiple avantaje, indiferent daca sala de sport pe care o detii este folosita de sportivi profesionisti sau de amatori care vin sa se relaxeze si sa faca un pic de miscare, pentru una sau doua ore pe saptamana.

Iata cateva motive pentru care aceste produse sunt preferabile altor piese de mobilier.

Spatiul de depozitare bine conceput

Atunci cand isi schimba hainele de strada cu cele in care face exercitii sau practica un anumit sport, orice persoana are nevoie de un dulap care sa ii ofere mai multe facilitati.

Este ideala existenta unor compartimente separate, astfel incat hainele curate, de strada, sa fie separate de articolele sportive. De asemenea, este utila existenta unui spatiu separat pentru incaltaminte.

In plus, trebuie tinut cont de faptul ca, pe durata anotimpului rece, e de asteptat ca vizitatorii salii de fitness sa vina imbracati cu haine groase si voluminoase si cu incaltari de iarna. Prin urmare, au nevoie de un vestiar metalic care sa le ofere spatiu suficient pentru depozitare.

Este utila si existenta unor cuiere, pe care sa poata fi agatate paltoanele sau gecile. Apoi, o simpla bancuta pe care sa te poti aseza atunci cand te incalti si te descalti iti va face viata mult mai usoara.

Printre cele peste 170 de produse disponibile in magazinul online officeclass.ro, cu siguranta vei gasi mai multe modele care sa indeplineasca toate aceste criterii.

Depozitarea in siguranta a oricaror obiecte de valoare

Atunci cand ajungi la o sala de sport, vrei sa stii ca toate obiectele pe care le pui in vestiar, la venire, vor fi acolo si la plecare. Mai ales daca, pe langa haine si incaltaminte, lasi in dulap si portofelul, ceasul sau alte obiecte de valoare.

Un vestiar metalic iti ofera aceasta siguranta, datorita sistemelor sigure de inchidere. De regula, aceste piese de mobilier sunt dotate cu o incuietoare de tipul unui butuc cilindric, insa, la cerere, pot fi prevazute cu orice alte tipuri de inchideri, inclusiv cele cu moneda sau cu cifru mecanic ori electronic.

Posibilitatea de a personaliza vestiarul pe care il cumperi

Orice sala de sport are anumite trasaturi specifice, iar ideal este ca fiecare obiect de mobilier sa se integreze bine in ansamblu. De exemplu, poate ca sala pe care o detii este vopsita in una sau doua culori anume, astfel ca un vestiar metalic gri sau argintiu nu s-ar potrivi deloc.

Tocmai de aceea, magazinul online officeclass.ro iti permite sa alegi culoarea dorita, dintr-o multitudine de nuante: galben, portocaliu, gri, albastru, doua nuante diferite de rosu si alte doua nuante de verde. In fiecare dintre ele poate fi vopsit ori intregul dulap, ori numai usile.

Si asta nu e tot. La cerere, orice vestiar poate fi dotat cu acoperis inclinat, soclu, suporti din plastic sau din metal pentru agatat hainele sau usi cu o grosime superioara.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult