Acasa Magazin Avertisment FBI: Aplicația rusească „FaceApp” reprezintă o „potențială amenințare de securitate (contraspionaj)

Avertisment FBI: Aplicația rusească „FaceApp” reprezintă o „potențială amenințare de securitate (contraspionaj)

scris de Misu Andrei
132 afisari

FBI avertizează că aplicația rusească de smartphone „FaceApp” reprezintă o „potențială amenințare de securitate (contraspionaj)”, împreună cu alte aplicații similare dezvoltate în Rusia, informează BBC.

Precizarea a fost făcută în cadrul unui răspuns oficial al FBI, ca urmare a unei interpelări venite din partea senatorului american Chuck Schumer, ce solicitase o investigație legată de această aplicație. „Considerăm orice aplicație mobilă sau produs similar, care e dezvoltat în Rusia, cum este și FaceApp, drept o potențială amenințare de securitate (contraspionaj)”, se arată în răspunsul FBI. Biroul Federal de Investigații al SUA va verifica, de asemenea, dacă această aplicație, extrem de populară, a fost folosită de guvernul rus pentru a se amesteca în alegerile din Statele Unite.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS