Acasa Magazin Care e, de fapt, starea de sănătate a lui Alain Delon

Care e, de fapt, starea de sănătate a lui Alain Delon

scris de D.P.
3 afisari

Alain Delon este bine, a declarat sâmbătă fiica lui, Anouchka, pe contul său de Twitter, în urma informațiilor din presă că actorul francez a fost internat în spital și a suferit o intervenție chirurgicală în ultimele zile.

Alain Delon se simte bine.

‘Un mare mulțumesc pentru toate undele pozitive și mesajele voastre de susținere. Vă asigur, este bine’, scrie Anouchka Delon pe Twitter, fără a oferi alte detalii, relatează France Presse.

Conform postului de radio RTL și site-ului Point.fr, starul filmelor Guépard (Ghepardul) și La Piscine (Piscina), în vârstă de 78 de ani, a fost internat duminica trecută în spitalul Lariboisiere din Paris pentru o ‘problemă a nervilor faciali’ pentru care o intervenție chirurgicală a avut loc miercuri.

Potrivit Point.fr, atât internarea, cât și operația fuseseră planificate cu mult timp înainte. Actorul, care a avut și dureri de cap repetate, ar urma să fie externat luni sau marți, adaugă site-ul, citând un membru al familiei.

Actorul a mai avut în ultima perioadă probleme de sănătate. În primăvara lui 2012 și în septembrie 2013, a fost tratat pentru o aritmie cardiacă.

Alain Delon a jucat recent alături de fiica sa Anouchka în piesa de teatru Une journée ordinaire (O zi obișnuită).

2 comentarii

BULA 09-08-2014 - 17:12

Cica i s-ar mai scula, inca. Cocoana ValVerde poate sa spere la o mica atentie din partea lui Delon.

digital 09-08-2014 - 17:41

vaca speră la moaii din Insula Paștelui!
dacă mai cresc și ceva menhiri prin zonă, vaca e lată!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult