Acasa Magazin Cât a costat nunta lui George Clooney

Cât a costat nunta lui George Clooney

scris de M.I.
28 afisari

George Clooney s-a căsătorit weekend-ul acesta, la Veneția. Potrivit presei internaționale, actorul în vârstă de 53 de ani şi logodnica sa, avocata britanică Amal Alamuddin, și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii private, care a costat nu mai puțin de 13 milioane de dolari.

Cât a costat nunta lui George Clooney. (foto: People)

Cât a costat nunta lui George Clooney. (foto: People)

Cele mai importante cheltuieli au fost cele cu transportul şi securitatea – câte 500.000 de dolari. Mirii au invitat la nunta lor din Veneţia, pe propria cheltuială, rudele şi prietenii din Statele Unite şi Liban, la care se adaugă şi plimbările pe canelele din Oraşul-Lagună.

Domnul şi doamna Clooney nu au făcut rabat nici de la cheltuielile cu siguranţa – au angajat pentru nuntă patru sute de gărzi de corp, în timp ce, pentru cazarea invitaţilor la hotelul de şapte stele, au plătit încă 180.000 de dolari. Alţi 100.000 de dolari a costat meniul, dar nu trebuie uitat un alt aspect, poate cel mai important – inelul de logodnă al doamnei Clooney, care a costat 70.000 de dolari.

George Clooney a cunoscut faima mondială ca actor, producator, producator executiv, scenarist si regizor, dar si ca activist dedicat cauzelor umanitare. Actorul a mai fost nominalizat la premiile Academiei americane la diverse categorii, pentru filmele “Noapte buna si noroc”, “Michael Clayton”, “Sus, in aer/ Up in the Air”, “Descendentii/ The Descendants” si “Ziua tradatorilor/ The Ides of March”.

Amal Alamuddin este o avocata britanica specializata in drept international si drepturile omului. Ea a fost votata “cea mai sexy avocata din Londra” in 2013. Printre clientii acesteia s-a numarat si Julian Assange, fondatorul Wikileaks.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult