Acasa Magazin Cât te costă să-ţi cânte Andra sau Antonia în noaptea nunții

Cât te costă să-ţi cânte Andra sau Antonia în noaptea nunții

scris de C.S.
4 afisari

Muzica populară nu mai este la modă, în noaptea nunții. Acum, în vogă sunt Andra, Antonia sau Smiley, vedete pe care o firmă bucureșteană promite să le aducă la nunta oricui, contra unui onorariu de câteva mii de euro, scrie gândul.

Cât te costă să-ţi cânte Andra în noaptea nunții.

Chiar dacă de-a lungul timpului au apărut numeroase zvonuri legate de tarifele percepute de artiştii din România pentru recitalurile susţinute la petrecerile private, niciodată suma exactă nu a fost confirmată. Până acum! Potrivit unul pliant distribuit de compania respectivă în cadrul Târgului de Nunţi „Ghidul Miresei”, desfăşurat în weekend în Bucureşti, dacă vrei ca Antonia să urce pe scenă la petrecerea ta, trebuie să plăteşti 2.300 de euro. Pentru Andra, însă, tariful este mai mult decât dublu: 6.000 de euro.

Este vorba despre un program artistic de 50 de minute”, a explicat un reprezentant al firmei respective. „Tariful respectiv este pentru durata aceasta. Desigur, dacă vreţi un program mai lung, se poate, dar preţul va creşte şi el. Dar trebuie să vă grăbiţi pentru că noi avem deja artişti programaţi chiar şi până la 1 noiembrie. Se semnează un contract, iar atunci trebuie achitat un avans de 15%”, a adaugat aceasta.

Pe de altă parte, dacă eşti fan Connect-R şi vrei ca artistul să cânte la nunta ta toată noaptea trebuie să ai la dispoziţie 4.300 de euro. Pentru Smiley, preţul este şi mai piperat: 7.000 de euro, potrivit informaţiilor prezentate pe respectivul pliant.

1 comentariu

digital 24-02-2014 - 19:30

Pentru Andra, însă, tariful este mai mult decât dublu: 6.000 de euro.

„Este vorba despre un program artistic de 50 de minute”, a explicat un reprezentant al firmei respective. „Tariful respectiv este pentru durata aceasta. Desigur, dacă vreţi un program mai lung, se poate, dar preţul va creşte şi el.

hahaha!
bună reclama la…fete!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult