Acasa Magazin Ce trebuie sa stii cand achizitionezi un aer conditionat Gree?

Ce trebuie sa stii cand achizitionezi un aer conditionat Gree?

scris de Misu Andrei
144 afisari

In perioadele calduroase, temperaturile de afara pot crea disconfort si te impiedica sa te bucuri de momentele pe care le petreci impreuna cu cei dragi. Din fericire, poti rezolva aceasta problema achizitionand un sistem de climatizare eficient. Iata de ce sa optezi pentru aparate de aer conditionat Gree si ce trebuie sa stii despre ele!

Care este avantajul principal al acestui brand?

Compania Gree a devenit un producator important pe piata inca din anul 1991. Desi a trecut mult timp de atunci, sistemele lor de climatizare sunt la fel de apreciate in ziua de astazi. Punctul forte este garantia, care nu dureaza doar 2 ani de zile.

In schimb, fiecare dispozitiv este asigurat pentru 5-7 ani. Un alt beneficiu este dat de raportul calitate-pret, care este superior altor branduri. Costul pentru un sistem complet incepe de la 1,000 de lei, fiind disponibile numeroase modele pentru fiecare buget.

Care este eficienta energetica?

Daca vrei sa reduci plata facturii la curent, este obligatoriu sa te orientezi spre aparate de aer conditionat Gree care asigura o eficienta energetica ridicata. Acesta este un domeniu in care brandul exceleaza, avand unele dintre cele mai bune performante dovedite la nivel mondial. Spre exemplu, modelul Sapphire a fost evaluat cu 38 de puncte pe scara SEER, avand un scor deosebit. Alegerea de achizitie se realizeaza insa in functie de preferintele si necesitatile personale. O incapere cu suprafata de pana in 25 mp poate functiona cu un produs care sa aiba 9.000 BTU.

Camerele care au suprafata de 50 mp si 3 metri inaltime necesita modele cu o capacitate de 18.000 BTU sau mai mult. Motivul principal consta in faptul ca debitul trebuie sa fie unul mare. Nu se recomandara folosirea unui singur aparat de aer conditionat Gree pe hol pentru incalzirea unui intreg apartament. Sistemele puternice amplasate in spatii mici nu sunt eficiente si impiedica aerul sa circule in mod corespunzator. In plus, traseul frigorific este suplimentat si acest lucru creste costurile. De aceea, cel mai bine ar fi sa utilizezi mai multe aparate cu puterea mai mica sau un sistem de tip multisplit.

Cat de performante sunt produsele Gree Bora?

Gree Bora este o noua serie de aparate, care prezinta un design modern si vin la pachet cu diverse functii. Acestea dispun de filtru Catechin, senzori de temperatura si debit volumetric.  Agentul frigoric R-32 este usor de reciclat, fiind monocomponent. Acesta reduce impactul asupra mediului inconjurator cu peste 68%, in comparatie cu R-410A.

Poti programa temperatura din casa cu ajutorul unui dispozitiv conectat la internet, fiind asigurata o functionare silentioasa. Aparatul de aer conditionat Gree reporneste pastrand functiile setate anterior, astfel incat exista protectie inclusiv impotriva penelor de curent.

De unde sa achizitionezi aparate de aer conditionat Gree?

Compania Gree este unul dintre cei mai renumiti producatori de sisteme si echipamente de climatizare pentru utilizare casnica. Daca-ti doresti insa sa ai parte de calitate, este esential sa faci aceasta achizitie de la un magazin autorizat in domeniu. La un magazin online ca Vollmax dispui de produse de acest tip cu puterea de pana la 60.000 BTU la preturi accesibile!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult