Acasa Magazin Cele mai bune cursuri de dezvoltare personala pentru copii sunt la un click distanta!

Cele mai bune cursuri de dezvoltare personala pentru copii sunt la un click distanta!

scris de Misu Andrei
163 afisari

Cineva a spus odata ca o tara care vrea sa investeasca in viitorul sau trebuie sa investeasca in educatie. Regula aceasta ramane valabila si in ziua de astazi, chiar daca vremurile s-au schimbat si, din pacate, sistemul clasic de invatamant nu a gasit inca solutia ideala pentru a tine pasul cu noile timpuri.

In momentul de fata, a cunoaste date istorice, matematica si alte detalii de cultura generala este la fel de important ca a te cunoaste pe tine insuti, a sti care sunt punctele tale forte si slabe si cum sa comunici eficient cu cei din jur.

Success Academy este o „scoala altfel” care vine in intampinarea nevoilor concrete pe care tinerii le au in societatea de astazi si care ofera cursuri dezvoltare personala copii si adolescenti. Academia este un program menit sa completeze programa scoalara actuala si sa le ofere tinerilor informatii practice, pe care acestia sa le poata folosi in viata reala.

Cu o experienta de 20 de ani in domeniul dezvoltarii personale si al educatiei, trainerii de la Success Academy sunt, la randul lor, parinti si isi doresc sa investeasca in tinerii care vor deveni adultii de maine.

Prin intermediul unor cursuri de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti, participantii descopera cine sunt cu adevarat, ce isi doresc de la viata si cum trebuie sa procedeze pentru a obtine tot ce isi propun.

 

Inscrie-te la cel mai bun program de dezvoltare personala!

Cursurile Success Academy se desfasoara atat online, cat si in sala. Academia reprezinta un program complet si coerent de dezvoltare, menit sa ii ajute pe tinerii cursanti sa isi atinga adevaratul potential. Pentru a te inscrie la cursuri de dezvoltare personala pentru copii, este nevoie sa accesezi platforma successacademy.ro si sa completezi un formular.

In scurt timp, vei fi contactat de unul dintre reprezentantii Academiei si vei fi invitat la o sesiune Demo. Participarea este complet gratuita atat pentru tineri, cat si pentru parintii acestora. In timp ce elevii vor participa la o sedinta de curs demonstrativa, parintii se vor afla in alta camera, unde vor purta o discutie libera cu Ovidiu Atanasiu, co-fondatorul Success Academy.

Inscrierea propriu-zisa la cursuri se face de acasa. Desi echipa Success Academy se afla la dispozitia ta pentru a-ti raspunde la orice intrebare, decizia de inscriere apartine in exclusivitate tinerilor si parintilor.

 

Iata care este structura anului de studiu!

Anul de studiu Success Academy dureaza 34 de saptamani, indiferent de momentul inceperii cursurilor. De asemenea, este respectata structura anului scolar in ceea ce priveste perioada vacantelor si a zilelor libere. Saptamanal, elevii vor participa la doua sesiuni de cursuri de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti, una in romana si una in engleza.

Unul dintre obiectivele scolii este ca, pana la incheierea anului de studiu, fiecare cursant sa stapaneasca limba engleza. Astfel, elevii sunt impartiti in grupuri de cate 10-12 persoane in functie de doua criterii: varsta si nivelul de engleza (incepator, intermediar sau avansat).

La incheierea anului, cursantii sustin un examen si primesc o diploma care atesta participarea la cursuri de dezvoltare personala pentru copii sau adolescenti oferite de singura scoala din Romania creata in concordanta cu cerintele mediului business. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa accesezi platforma online Success Academy!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS