Acasa Magazin Celebrii actori americani Ashton Kutcher și Mila Kunis s-au logodit

Celebrii actori americani Ashton Kutcher și Mila Kunis s-au logodit

scris de C.S.
36 afisari

Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood face pasul decisiv. Ashton Kutcher şi Mila Kunis s-au logodit, actriţa fiind zărită, joi, cu un inel cu diamante pe inelarul mâinii stângi.

Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood s-a logodit!

Starul de comedie de 36 de ani a făcut marele pas, după aproape doi ani de relaţie cu Mila. Cei doi au început o relaţie în 2012, aproape la un an după ce Ashton Kutcher s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie. După un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divorţat oficial de Demi Moore, în noiembrie 2013.

“Ei vorbesc despre căsătorie de foarte mult timp. Sunt foarte fericiţi împreună şi au o mulţime de lucruri în comun, fapt ce le întăreşte relaţia”, spun apropiaţii.

Milena „Mila” Kunis este o actriţă americană născută în Ucraina, care a debutat în televiziune cu un rol în serialul „That ’70 Show”. După ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animaţie „Family Guy”, Mila Kunis a apărut în câteva lungmetraje cu succes de casă – „Forgetting Sarah Marshall”, „Max Payne” şi „The Book of Eli” -, însă rolul care i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din „Lebăda neagră/ Black Swan”, pentru care a fost recompensată cu premiul Marcello Mastroianni la categoria „cel mai bun tânăr actor” la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, din 2010.

Popularitatea actriţei Mila Kunis, în vârstă de 30 de ani, a crescut considerabil după lansarea pe marile ecrane a filmelor „Ted”, „Grozavul şi puternicul Oz/ Oz: The Great and Powerful” şi „Prietenie cu folos/ Friends With Benefits”.

Ashton Kutcher a putut fi văzut pe marile ecrane în filmele „Mariaj de Vegas/ What Happens in Vegas” (2008), „Ziua îndrăgostiţilor/ Valentine’s Day” (2010) şi „Fără obligaţii/ No Strings Attached” (2011). În 2013, Ashton Kutcher a putut fi văzut pe marile ecrane în „Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea”, de Joshua Michael Stern, unde a jucat rolul cofondatorului companiei Apple. De asemenea, actorul a fost desemnat în acelaşi an cel mai bine plătit actor de televiziune, pentru rolul lui Walden Schmidt, un milionar excentric, în serialul „Doi bărbaţi şi jumătate”, pentru care este plătit cu 750.000 de dolari pe episod.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult