Acasa Magazin Celebrul actor american Nicolas Cage a aflat că va deveni bunic

Celebrul actor american Nicolas Cage a aflat că va deveni bunic

scris de C.S.
10 afisari

Celebrul actor american Nicolas Cage a aflat că va deveni bunic, după ce Danielle Cage, soţia fiului său Weston Cage, a declarat că este însărcinată.

Nicolas Cage, bunic pentru prima oară.

Soţia lui Weston Cage, Danielle, a anunţat că este însărcinată în timpul unei strângeri de fonduri, organizată sâmbătă, în Beverly Hills, Los Angeles, de Kasem Cares Foundation.

Este băiat, sunt în culmea fericirii„, a declarat Danielle Cage, care s-a căsătorit cu fiul lui Nicolas Cage pe 11 noiembrie 2013.

„Reacţia lui (Nicolas Cage – n.r.) a fost de bucurie pură şi încântare. Familia este foarte importantă pentru noi. Vorbesc în fiecare zi cu tatăl meu, iar Danielle şi cu mine i-am trimis ecografia care a confirmat, de fapt, ce bănuiam”, a afirmat Weston Cage pentru Closer Weekly.

În februarie anul acesta, Nicolas Cage a revenit în România pentru a lucra la filmul „The Dying of the Light”, în regia lui Paul Schrader, care spune povestea unui agent CIA ce începe să îşi piardă vederea în timpul ultimei sale misiuni. Filmările pentru această producţie au loc în Bucureşti şi la studiourile Castel Film, conform imdb.com.

În 2010, actorul a filmat în România pentru filmul „Ghost Rider – Spirit of Vengeance”, care a fost lansat în 2012.

În cei peste 30 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără „Părăsind Las Vegas” (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi „Suflet sălbatic” (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes.

Actorul Weston Cage, născut în 1990, a jucat în filme precum „Traficantul de arme/ Lord of War”, „Iadul se dezlănţuie 3D/ Drive Angry” şi „Corbul/ Raven” (2010). Este căsătorit cu scenarista Danielle Cage din 11 noiembrie 2013 şi a mai fost căsătorit o scurtă perioadă cu cântăreaţa Nikki Williams.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult