Acasa Magazin Cine a îndrăznit să ceară expulzarea fiicei lui Vladimir Putin

Cine a îndrăznit să ceară expulzarea fiicei lui Vladimir Putin

scris de C.S.
3 afisari

Primarul oraşului olandez Hilversum a cerut expulzarea fiicei lui Vladimir Putin, Maria Putin, care locuieşte la Haga alături de partenerul ei olandez, în urma prăbuşirii avionului malaysian în Ucraina.

Fiica lui Vladimir Putin, Maria Putin.

Ulterior, primarul Pieter Broertjes şi-a cerut scuze pentru aceste comentarii, afirmând că cerinţa sa „nu a fost înţeleaptă”, dar a venit „din sentimentul de neputinţă”.

Maria Putin, în vârstă de 28 de ani, ar trăi în Olanda de câţiva ani, alături de partenerul ei olandez, Jorrit Faassen, în vârstă de 34 de ani, care deţine un post de conducere la o firmă de consultanţă rusească. Acesta deţine un penthouse într-o clădire de lux din Voorschoten. Cuplul s-ar fi căsătorit în 2009, dar nu există documente oficiale care să confirme această informaţie.

Activişti anti-Putin din toată lumea au postat adresa Mariei Putin pe Twitter şi au cerut poporului olandez să protesteze în faţa locuinţei sale. „Drag popor olandez! Dacă vreţi să o vizitaţi pe fiica lui Putin, (aceasta este) adresa”, a scris un activist. „Poporul olandez îşi poate exprima sentimentele despre cursa MH17. Întrebaţi de Maria Putin (Faassen)”, a scris un altul.

Printre cele 298 de victime ale cursei MH17 a companiei Malaysia Airlines se numără 193 de olandezi. „Maria Putin ar putea să nu aibă legătură cu asta. Totuşi, tatăl ei este foarte puternic şi cred că ar fi putut să trimită forţe militare ruse la locul prăbuşirii pentru a păzi trupurile victimelor în ultimele zile. Totuşi, a decis să nu o facă”, a declarat tatăl unei adolescente olandeze decedate în urma tragediei aviatice.

„Am motive să cred că Putin sau altă parte implicată este ucigaşul fiicei mele. Poate indirect, poate nu asta a fost intenţia. Dar separatiştii au putut obţine aceste arme şi acesta a fost rezultatul”, a adăugat el.

80 comentarii

Tache 24-07-2014 - 15:37

Cine este interesat să nu aibă loc o anchetă obiectivă a cauzelor prăbuşirii Malaysia Airlines MH-17 ?

Consiliul Securităţii Naţionale din Malaiezia a declarat că anchetatorii internaţionali ai accidentului aviatic, au primit pe 21.07.2014, din mâna premierului Republicii Populare Doneţk, cutiile negre ale aeronavei malaeziene, sigilate şi fără urme ale unei intervenţii din exterior.

În timp ce avea loc predarea-primirea „cutiilor negre” către cei trei aviatori olandezi şi 12 malaiezieni din comisia de anchetă, armata ucraineană a lansat un atac cu tunurile de pe tancuri pe direcţia gării din Doneţk, locul unde se desfăşura întâlnirea între premierul RPDoneţk şi anchetatorii internaţionali, însoţiţi de delegaţia OSCE.

Racheta sol-aer nu funcţionează ca una antitanc care urmăreşte, loveşte ţinta, topeşte blindajul şi explodează în interiorul ei. Racheta sol-aer dispune de un focos de proximitate care cântăreşte 40-70 kg, bazat pe un dispozitiv complex care măsoară viteza unghiulară de defilare a ţintei prin faţa rachetei. Practic focosul de proximitate iniţiază explozia la o anumită distanţă faţă de ţintă, de regulă 50-100 m.

Prin detonare focosul de proximitate eliberează energie împrăştiind schije de mici dimensiuni, cărora le imprimă o viteză mare. Ele pot perfora fuselajul avionului ţintă dar ţinând cont de dimensiunile lui Boeing 777 ( lungime 73 m, anvergură 64 m nu dislocă agregate, părţi din fuselaj şi nu-l poate rupe în bucăţi sau face să explodeze, aşa cum se întâmplă cu avioanele de vânătoare cu dimensiuni de 7-10 ori mai mici. Dacă schijele secţionează conducte de alimentare ale Boeingului 777, combustibilul se scurge în fuselaj şi pe aripi şi se poate aprinde producând un incendiu la bord. La fel, dacă este secţionată o conductă hidraulică, avionul poate fi controlat cu mare greutate sau de loc de către echipaj.

Cu toate acestea, un avion de mari dimensiuni precum Boeingul 777 al Malaysia Airlines dacă ar fi fost lovit de o rachetă sol-aer sau aer-aer, echipajul ar fi avut posibilitatea să raporteze controlorilor de trafic aerian ucraineni situaţia apărută la bord. Cu toate acestea, echipajul n-a raportat nimic. Mai mult decât atât, lovirea avionului malaiezian de către o rachetă nu are cum să dezintegreze total suprafeţele de comandă ( cea verticală numită direcţie şi cele orizontale numite profundor ), astfel încât avionul să părăsească zborul la orizontală şi să intre direct în picaj. Aşadar echipajul ar fi continuat să încerce să controleze avionul utilizând comenzile. Şi cu toate acestea nu există nicio dovadă că ar fi făcut-o.

Un avion nu se dezmembrează în aer, aşa cum pare să se fi petrecut cu Boeingul 777 al Malaysia Airlines, decât dacă a intrat în picaj de la 10.000 m, la un unghi apropiat de verticală şi astfel a depăşit viteza limită maxim admisă. Ori singura posibilitate de a se întâmpla aşa ceva era determinată de incapacitatea echipajului de a acţiona asupra comenzilor, ca urmare a unui eveniment petrecut în cabină, urmat de depresurizare.

Regiunea de control a traficului Dnepropetrovsk dispune de un centru de control zonal ( ACC ) pentru dirijarea aeronavelor în spaţiul aerian din estul Ucrainei, adică în regiunile Dnepropetrovsk, Zaporizhzhia Donetsk, Lugansk, Harkov. În această zonă de control există un sector TMA Donetsk, unde s-a prăbuşit avionul malaiezian. Controlorii de trafic ai ACC Dnepropetrovsk au informat opinia publică că au pierdut de pe ecrane cursa MH17 la orele 14.15 UTC ( 16.15 ora locală ). Pierderea de pe ecran nu se datorează faptului că controlorul de trafic nu vede avionul pe radar, ci pentru că nu mai primeşte de la acesta informaţiile de identificare, de poziţie, precum şi înălţimea, viteza, viteza verticală, etc. Mai precis de la transponderul automat montat pe avion.

Atunci când transponderul nu mai emite, controlorului de la sol îi dispare avionul din fluxul de trafic. Ce anume putea să scoată din funcţiune atât echipajul cât şi transponderul, dar avionul să mai continue evoluţia în aer două minute, până să ia contactul cu solul ? Ţinând cont că toate contactele de alimentare cu electricitate ale avionicii se află pe un tablou aflat în cabină, fiind cuplate la sol de echipaj după pornirea primului motor iar transponderul ca element de avionică este montat tot în cabină, doar o explozie de mici dimensiuni în cabina de pilotaj scoate din capacitate atât transponderul cît şi echipajul.

Ori Joe Biden a menţionat ca presupusă cauză a tragediei, o explozie în aer la bordul avionului malaiezian. Explozie care nu s-ar fi produs în mod neintenţionat chiar deasupra teritoriului controlat de forţele de autoapărare din Doneţk. Reamintesc că vicepreşedintele SUA Joe Biden s-a exprimat că avionul a fost explodat cu intenţie în aer : „Not an accident. Blown out of the sky.” Biden nu spune că a fost lovit sau doborât de o rachetă ( hit, shoot down by missile ) indiferent cine ar fi lansat-o.

Din imaginile luate de reporteri de la locul prăbuşirii Boeingul 777 Malaysia Airlines, acesta pare că s-a rupt în aer în cel puţin trei secţiuni. Secţiunea aripilor şi cea a fuselajului central care conţineau rezervoarele de combustibil pare să fi avut masa cea mai mare. Arzând în întregime după contactul cu solul, în apropierea comunei Gabrove. La Rozsypne, aflată la 5 km sud-vest de Gabrove au căzut mai multe fragmente din secţiunea fuselajului anterior care înglobează cabina de pilotaj.

ttps://pbs.twimg.com/media/Bs6zWxDIIAE2wBW.jpg:large

Potrivit martorilor oculari, în perimetrul comunei Rozsypne s-a auzit întâi un zgomot înfundat, urmat la câteva secunde de căderea de cadavre din cer. Analizând dovezile fotografice publicate, Douglas Barrie, cercetător al Institutului Internaţional pentru Studii Strategice a remarcat că marginile de tablă ale unui fragment de fuselaj din dreptul cabinei de pilotaj sunt îndoite din interior în afară. Fapt ce ar indica o deflagraţie produsă de la interior spre exterior, lucru imposibil în cazul lovirii avionului de către o rachetă, dotată cu focos de proximitate. Aşadar pare tot mai evident că a avut loc o explozie în interiorul avionului.

Cum aceste fragmente din secţiunea fuselajului anterior nu au fost atinse de flăcările care au mistuit secţiunea aripilor şi fuselajul central, dacă nu sunt atacaţi cu artileria de armata ucraineană, experţii aeronautici ai comisiei internaţionale de anchetă, îşi pot face o părere dacă în cabina de pilotaj a explodat sau nu o bombă. Oricum ar sta lucrurile Rusia şi forţele de autoapărare din Doneţk au demonstrat până acum că sunt singurii interesaţi ca ancheta în cazul prăbuşirii cursei aeriene Malaysia Airlines MH-17, să se desfăşoare în condiţii de profesionalism şi obiectivitate.

Valentin Vasilescu

Antibasistul 25-07-2014 - 16:53

Ma asta-i Mandrașesu!!!!!!

Antibasistul 25-07-2014 - 18:13

…Mandrasescu…

Tache 24-07-2014 - 15:38

Cine este interesat să nu aibă loc o anchetă obiectivă a cauzelor prăbuşirii Malaysia Airlines MH-17 ?

http://romanian.ruvr.ru/2014_07_24/Cine-este-interesat-sa-nu-aiba-loc-o-ancheta-obiectiva-a-cauzelor-prabuSirii-Malaysia-Airlines-MH-17-0944/

pathfinder 24-07-2014 - 15:46

Ba rusnac tampit, continutul articolului vostru nu are legatura cu titlul.
Cat de prosti sunt sefii tai si cat de debil esti tu mai rusnacule de-ai postat asa ceva?!?
Carevasazica rusi-s tampiti la absolut orice nivel…

Tache 24-07-2014 - 16:54

Tigane, invata bai limba romana, ca sa poti intelege si tu un text scris in aceasta limba !!!

pathfinder 24-07-2014 - 17:13

🙂
Du-te bai si te spanzura.
Ia-l si pe Mandrasescu cu tine.
Si pe Putin!

Cioxe 24-07-2014 - 22:22

Multa frustrare pa capul tau , este ?

UnUL 24-07-2014 - 22:32

Frustrați sunt doar rahații ca tine sau Salaud care n-au reușit să facă nimic în viață, s-au ratat în România, au dat fuga până la capătul lumii sperând să se realizeze acolo… și s-au ratat din nou. (De fapt la inteligența și pregătirea lor era de așteptat!).

Ionel 24-07-2014 - 22:39

Prin realizati intelegi pe cei pe banii lui Bercea?

UnUL 24-07-2014 - 22:43

Nu, pe cei pe banii lor proprii.

Cioxe 24-07-2014 - 22:49

hehehe… tu esti campionul frustratilor bey NULule !
Ai vrea tu sa stii ce fac, nu-i asa ?
Pai uite, faceam bine si-n Ro dar si aici fac bine daca nu chiar mai bine .
Nu sint bogat , ca sa nu faci Doamne fereste catalepsie, , dar nici sarac nu sint … sint asa cit sa-ti sugi tu ghearele alea jegoase .
Dac-o pui pa baba sa-ti stearga oglinda ca sa-ti vezi mecla , iti mai spun .

UnUL 24-07-2014 - 23:03

Eu n-am de ce să fiu frustrat, puișor. M-am realizat în propria mea țară, fără să fiu obligat să emigrez (Mi s-a oferit posibilitatea nu o dată, dar nu m-a interesat), am avut o carieră universitară onorabilă, am o familie frumoasă, etc. Nu înot în bani, căci un dascăl nu câștigă grozav pe la noi., iar un dascăl pensionar și mai puțin, dar mă mulțumesc cu ce am. Am recuperat și vreo 100 de hectare din pământurile familiei, care îmi mai rotunjesc veniturile, așa că e bine. Și am lăsat și ceva în urma mea (cărți, studii, articole, etc.)

digital 24-07-2014 - 23:13

UnUL
24-07-2014 at 23:03
normal cretinule, pe tine nu te-a obligat ceașcă să emigrezi!
iar când te trimise kiorul la înaintare deveniseși un simplu hodorog!
piei în morții măttii de janghină păduchioasă!

UnUL 24-07-2014 - 23:41

N-a OBLIGAT pe nimeni, cretinache. Am avut și eu problemele mele, ca tot omul, am ezitat la un moment dat foarte serios dacă să rămân în străinătate sau nu și am ajuns la concluzia că sunt mai folositor în țara mea.

Antibasistul 25-07-2014 - 08:11

Doar mort esti folositor in țara ”ta”, jiidane basist un NUL!!!

UnUL 25-07-2014 - 08:37

DE CÂTE MII DE ORI SĂ-ȚI MAI EXPLIC CĂ SUNT ROMÂN 100%, BOULENE?

Antibasistul 25-07-2014 - 08:51

Jiidaneee!!!!

UnUL 25-07-2014 - 09:07

Bășinel e prost ca paiul
Și-i bătut în cap cu maiul
Nu pricepe chiar nimic,
De mii de ori de-i explic.
Și o ține tot pe-a lui
Orișice ai vrea să-i spui.
E mârlan și capsoman,
Mama lui de bădăran!

Antibasistul 25-07-2014 - 12:21

Jiidaneee!!!!!!!!

UnUL 25-07-2014 - 19:15

Capsomanuleeee!

Ionel 25-07-2014 - 20:08

@UnUl:
Romanu’ nu-i prost ca paiul
Si nu-i batut in cap cu maiul
Ca-i ars ca fraierul
De basisti si liberali
De mii de ori de-l prostesti
El te scuipa
Orisicum ai vrea sa-i spui.
Si nu-i marlan si badaran
Ca de era
Vai de mama ta de badaran
Era!

UnUL 25-07-2014 - 20:40

Ionele, poezia nu era „dedicată” românilor în general (deși, doamne, mulți tâmpiți sunt în țara asta: toți inculții, primitivii și asistații social care votează PSD și se uită cu o privire tâmpă la Antene, lăsându-se intoxicați!) ci doar lui Bășinel. Dacă vrei fac și pentru tine una : una adevărată, nu ca rahatul fără ritm și fără rimă cu care ai poluat tu forumul).

UnUL 25-07-2014 - 21:11

Ionele, tu, care-ți încerci „talentul”
Pe forum deversând maculatură
Și deșertând hârdaie-ntregi de ură
Așa, ca să nu-ți pierzi antrenamentul,

Poet n-ai fost și nu vei fi nicicând,
Turnând la versuri strâmbe și schiloade
Cu rime proaste și idei neroade
Și-n creier doar mizerii adunând.

Ești numai o latrină duhnitoare:
Minte puțină, mărlănie multă
Deci, mitocane, taci și mă ascultă
Și nu uita: ades prostia doare!

Nu te cuprinde-o silă infinită
Când în oglindă chipul ți-l zărești?
Gunoi mereu ai fost, vei fi și ești:
Nu te mira că lumea te evită
Căci toți își spun, privindu-te : e vită!

Antibasistul 25-07-2014 - 21:16

…Mandrasescule un NUL tot la vorba lui IONEL ajungi, nu scapi de ea…

UnUL 25-07-2014 - 21:19

Ai vrut să spui ceva, Bășinel?

Antibasistul 25-07-2014 - 21:19

…mandrașescule basist un NUL…!!!

UnUL 25-07-2014 - 21:41

🙂

ionel 25-07-2014 - 22:17

@UnUl: Stii pentru cine urli tu pe forumuri in fiecare zi? Nu stii. Ce a facut seful tau la Rouen e faza tipica de comando si sabotaj GRU in contexul geopoliticii anii ’80 pentru izolarea Romaniei. Numai ca francezii au fost baieti subtiri, au inchis ochii si n-a iesit figura. Asta e seful tau.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 25-07-2014 - 22:25

@ionel
la Rouen si la Anvers , tot felix
La Grivco .
Base -nu ! Base INGE
r!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 25-07-2014 - 22:29

Raspuns , la corbeilleure

Un cocos chilug de pene si demis in plen de oare
Nu se lasa dus din tinda si striga ca-n cur nu-l doare.
Chit ca pasarimea toata nu-l mai vrea de calcator,
Jalnic el cucurigeste pretinzand ca-i jucator.

Ba, mai mult, la ora fixa tine-un spici la audienta
Spici pe care si-l incheie c-o baseasca flatulenta.
In zadar oratanimea-i striga-n cor ca e dement
El refuza sa o creada si nu vrea la tratament.

Din infatuare tampa si sminteala la mansarda
El inlocui belsugul cu dezastru in ograda.
Nu tu oua, nu tu closca sau vesel cotcodacit
Astazi oarele sunt triste si pornite pe bocit.

Morala:

Daca oarele din curte te refuza la calcat
Nu ma insista, badie, c-ai sa calci in f’un cacat!”

MM

UnUL 25-07-2014 - 23:12

Parpanghelaș, poezele mai tâmpe și mai nereușite nu poți găsi? Hai, fă un efort: uite, Ionel a izbutit; un pic de emulație, ce mai !

UnUL 25-07-2014 - 23:15

Parpanghelaș, poate vei explica o dată ce dreak vrei să spui cu imbecilitatea aia : „la corbeilleure” !

urbos 24-07-2014 - 15:47

Un primitiv idiot.

UnUL 24-07-2014 - 16:21

Ți-ai făcut excelent autoportretul.

mircea 24-07-2014 - 16:32

la cati fatalai sunt in lumea politica,economica,juridica care nu sunt in stare sa-si calmeze nevestele care sunt calmate de…. de unde vreti sa aveti barbati de stat,asa aveti faTALAI de stat ca Basescu-MundiaALU,gEORGESCU,OPRESCU,Jygodescu

UnUL 24-07-2014 - 16:45

Ai vrut să spui ceva, mirciulică?

Cioxe 24-07-2014 - 21:58

Copy-paste nr 34546677885 … timpitule !
Enervant de dobitoci sinteti in Napoca aia !

UnUL 24-07-2014 - 22:27

Când cretini ca tine și ca mirciulică bâiguie ceva fără cap și fără coadă, e nevoie de translator, vită!

Cioxe 24-07-2014 - 22:38

OK , ia translatoreste asta … as en ipup ni ruc !!

UnUL 24-07-2014 - 22:42

Mda, văd că ai rămas la nivelul unui copil cam tâmpițel de 10 ani.

Cioxe 24-07-2014 - 22:52

Vrei mai grele ?

digital 24-07-2014 - 23:08

UnUL
24-07-2014 at 23:05
tu nu ai ce să senilizezi mă, că ești prea prost!
senilizează doar ăia cu ceva prin tărtăcuță, la tine e vid!

UnUL 24-07-2014 - 23:42

Degețel, postezi aiurea. Oricum, mai bine senil decât cretin congenital ca tine.

Cioxe 24-07-2014 - 22:18

Bey diciodiledonatule , baba aia a ta , rapciugoasa si puturoasa, nu sterge niciodata oglinda ?

Cioxe 24-07-2014 - 22:20

ma rog..dicodiledonat NUL !

UnUL 24-07-2014 - 22:28

Poate „DICOTILEDONAT”

Cioxe 24-07-2014 - 22:32

Da, tot ce se poate … ai avut un orgasm pa chestia asta ?

Cioxe 24-07-2014 - 22:34

Zi-mi cu oglinda si baba , natarau premiant !

UnUL 24-07-2014 - 22:39

Regret, eu am alte metode pentru asta.
Oglinda și baba? Păi să zicem că tu te-ai uitat în oglindă și ai văzut o mutră de babă senilă.

Antibasistul 24-07-2014 - 19:15

INFECTUL OLANDEZ ARE O SULA MARE, SI BANI MULȚI DE LA PUTIN!!!!!

UnUL 24-07-2014 - 19:24

INFECTUL PUTIN ARE O SULĂ MARE ȘI BANI MULȚI DIN FURT.

Antibasistul 25-07-2014 - 05:06

ESTI 100% NEBUN, CA TOȚI BASIȘTII!!!

UnUL 25-07-2014 - 07:51

…răcni Bășinel și încercă în zadar să se elibereze din cămașa de forță.

Antibasistul 25-07-2014 - 07:56

ESTI 100% NEBUN, CA TOȚI BASIȘTII!!!
Postarile tale te dau de gol!!!!!

UnUL 25-07-2014 - 08:32

Postarile tale te dau de gol – copy-paste nr. 171

UnUL 25-07-2014 - 08:34

ESTI … NEBUN – copy paste nr. 174
„CA TOȚI BASISTII” – copy-paste nr. 2442
„băsist/băsistă” – copy-paste nr.4184

Titircă Inimăbună 24-07-2014 - 19:32

Pai, unde sa stea saraca, daca lotul de casa din Crimeea nu este inca eliberat de hangarale? Si asa-zisii proprietari nici nu au cetatenie rusa!

digital 24-07-2014 - 22:03

sugeți ..lla bă zburătorilor!

Cioxe 24-07-2014 - 22:15

Cred ca Titirca si UnNUL or sa se bucure ….

digital 24-07-2014 - 22:17

daa, o să…zboare și ei nițel!
kkții dreq ce sunt!

UnUL 24-07-2014 - 22:15

Degețel, iar ești obsedat de practica ta sexuală preferată?

Cioxe 24-07-2014 - 22:12

Frumoasa rusoaica si banuiesc ca si isteatza ca ta-su’ .
Ii respect suferinta primarului dar sa nu stie el oare ca avionul a cazut pe teritoriul Ucrainei, unde Putin nu putea sa trimita forte militare ca sa pazeasca trupurile celor decedati.
Probabil un primar semidoct ca si ”universitarul” nostru UnNUL .

digital 24-07-2014 - 22:18

primarul, tot primar!

UnUL 24-07-2014 - 22:21

Boule, așa cum Putin trimite mercenari și arme în regiunile separatiste, cum a trimis trupe în Crimeea (celebrii „oameni în verde”), putea trimite foarte bine și oameni să păzească trupurile.

Cioxe 24-07-2014 - 22:30

Ba Fantomas, oamenii-n verde nu i-a trimis Putin … erau extraterestri adevarati , nu pacalici ca tine !
Sau or fi fost legionari ?
hehe … ce hal de imbicsit poti sa fii !
Cite lovele ai dat ca sa-ti tragi diploma aia de electrician ?

UnUL 24-07-2014 - 22:35

Mda, așa pretinde și Putin. Sau cel puțin așa pretindea, că acum a început să recunoască cu jumătate de gură. (așa cum tu vorbești cu jumătate de coor).

Ionel 24-07-2014 - 22:42

Normal ca trimite, ca e patriot pentru natia lui si e de respectat un om patriot care face orice pentru tara lui. Dar tu nu intelegi asta… e vorba de mentalitatea basist-liberala a lacomiei .

UnUL 24-07-2014 - 22:46

„PATRIOT PENTRU NAȚIA LUI?” N-AM ȘTIUT CĂ POȚI FI PATRIOT ȘI PENTRU NAȚIA ALTUIA.

UnUL 24-07-2014 - 22:48

Deci dacă ungurii ar trimite trupe în Harcov ai considera că sunt „patrioți pentru nația lor:”??

UnUL 24-07-2014 - 22:54

Am spus eu că revii obsedant la practica ta sexuală preferată (și singura de care mai ești în stare!). Eu nu practic acest „sport.

Cioxe 24-07-2014 - 22:55

Poate, ca-i multilateral involuat !

Cioxe 24-07-2014 - 22:58

Ei, hai, nu fii pudic NULule … toti baietzii te cauta pentru asta !
Da’ chiar cu presedintele ?

digital 24-07-2014 - 22:59

Cioxe
24-07-2014 at 22:55

io cred că nu poate decât faza cu băsexu!

UnUL 25-07-2014 - 07:47

Cioxe, iar ești intoxicat de „Antene”, sau suferi de halucinații paranoide.

Antibasistul 25-07-2014 - 04:46

Bou e tac-tu, si vaca e ma-ta, reterdatule un NUL!!!

Antibasistul 25-07-2014 - 04:48

…retardatule un NUL….

UnUL 25-07-2014 - 07:48

„RETERDITULE!””

Antibasistul 25-07-2014 - 07:57

RETARDATULE un NUL!!!

UnUL 25-07-2014 - 07:48

…mugi Bășinel și mai rumegă o gură de fân.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult