Acasa Magazin Cine câştigă finala MasterChef din 10 iunie 2014

Cine câştigă finala MasterChef din 10 iunie 2014

scris de L.M.
10 afisari

Marti, 10 iunie, are loc marea finala „MasterChef”, cea mai vizionata competitie culinara din Romania.

Cine câştigă finala MasterChef din 10 iunie 2014

Cine câştigă finala MasterChef din 10 iunie 2014

Rares Calota, Adriana Obrocaru, Anni „Raj Kapoor”, Irina Bucsa si Jesica Zamfir sunt concurentii care se lupta pentru marele premiu in valoare de 50.000 de euro. Ei vor fi provocati sa gatesca pentru propriile familii, iar, dupa aceea, primesc proba decisiva: crearea unui meniu care sa fie semnatura lor de MasterChef.

In editia de diseara, finaliștii vor avea mare surpriza sa afle ca vor pregati masa pentru propriile familii. Insa ceea ce face proba și mai palpitanta este faptul ca, in urma unei trageri la sorti, fiecare concurent va gati pentru una dintre familiile adversarilor sai.

Ultima proba din cel de-al patrulea sezon „MasterChef” ii provoaca pe cei mai buni cinci concurenti sa realizeze propria semnatura de chef. Ei vor crea un meniu cu trei feluri, care prin care sa-și demonstreze talentul culinare și abilitatile dobândite de-a lungul acestei competitii.

La finalul editiei din aceasta seara, telespectatorii PRO TV vor afla cine câștigatorul titlului de MasterChef si al marelui premiu in valoare de 50.000 de euro.

Cel de-al patrulea sezon al emisiunii „MasterChef” a ajuns aproape de marea finala care va fi difuzata diseara, de la 20.30. In competitia culinara de la ProTV au mai ramas doar cinci finalisti, dupa cele patru eliminari facute de chefi in aceasta seara.

Rares Calota, Adriana Obrocaru, Anni „Raj Kapoor”, Irina Bucsa si Jesica Zamfir sunt cei cinci concurenti care se lupta pentru marele premiu in valoare de 50.000 de euro, in timp ce Sorana Bustea, Alexandra Shine, Gabriel Apostol si Maria Dinu au fost eliminati in urma probelor la care i-au supus chefii.

Daca Sorana a lasat sortul dupa proba cumparaturilor contra timp, la care supa crema in paine nu i-a iesit conform fotografiei dupa care trebuia sa o gateasca, Alexandra Shine a dat gres tot cu o supa crema care i-a facut pe chefi sa o elimine. Urmatoarea proba i-a pus pe concurenti in fata unei misiuni dificile: ei au avut de gatit un meniu a la carte complet pentru un grup de pensionari. Daca preparatele Irinei si ale lui Rares au primit laudele juratilor, Adriana a dat lovitura cu „cel mai bun tiramisu de pana acum”,asa cum l-a numit chef Florin Dumitrescu. Proba a adus si ultimele doua eliminari ale serii: Maria si Gabriel au parasit concursul cu parere de rau, dar mandri ca au reusit sa ajunga pana in aceasta etapa.

In aceasta seara, de la 20.30, concurentii vor fi nevoiti sa dea tot ce au mai bun din ei si sa-si demonstreze din plin pasiunea pentru bucatarie si talentul culinar. Rares, Adriana, Anni, Irina si Jesica pornesc cu sanse egale la titlul de „MasterChef„, insa probele la care ii vor supune cei trei chefi vor fi mai dificile ca oricand.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult