Acasa Magazin Cine e câștigătorul celui mai mare premiu din istoria Joker

Cine e câștigătorul celui mai mare premiu din istoria Joker

scris de D.P.
9 afisari

Cel mai mare premiu din istoria Joker, în valoare de 16,8 milioane de lei, a fost ridicat. Câștigătoarea este o pensionară din Timişoara, pasionată de agricultură și jucatoare fidelă la toate jocurile loto.

Cine e câștigătorul celui mai mare premiu din istoria Joker.

Cine e câștigătorul celui mai mare premiu din istoria Joker.

Femeia, care nu a dorit să-şi facă publică identitatea, şi-a ridicat, joi, banii de la sediul Loteriei Române. Ea a câştigat cel mai mare premiu din istoria Joker, de 16,8 milioane de lei, după ce a completat două variante simple la Joker şi o variantă la Noroc Plus, preţul biletului fiind de doar 7,7 lei.

Marele premiu la categoria I a jocului Joker, în valoare de 16.845.971 lei, a fost câştigat după ce au fost extrase numerele – 1, 12, 31, 6, 24 şi jokerul 5. Numerele au fost ghicite de un singur jucător, care a depus biletul norocos la agenţia 35-049 din Timişoara.

Premiul categoriei I la Joker nu mai fusese câştigat din 31 mai 2013. Un bărbat din Panciu, judeţul Vrancea, a câştigat atunci un milion de euro.

Cel mai mare premiu din istoria Loto 6/49, de aproape 49 de milioane de lei, a fost câştigat la 14 iulie 2013.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult