Acasa Magazin Cristina Țopescu a murit. A fost găsită fără suflare în locuința ei

Cristina Țopescu a murit. A fost găsită fără suflare în locuința ei

scris de Misu Andrei
322 afisari

În cursul acestei seri (12 ianuarie), în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei,Cristina Țopescu , nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări,  polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată (Cristina Țopescu ) care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico legală, arată comunicatul oficial al Inspectoratului de Poliție Ilfov. Cristina Țopescu a fost o prezentatoare de televiziune din România, fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu. Ea a murit la vârsta de doar 59 de ani. Trupul ei a fost găsit în casă. Prietenii au sunat la Ambulanță, după ce nu a mai fost văzută de câteva zile, anunță Antena 3.

CRISTINA ȚOPESCU A MURIT. Nascuta pe 4 iulie 1960 la Oradea, Cristina Topescu a fost de mica atrasa de mirajul televiziunii. In perioada 1970-1979 a aparut la numeroase emisiuni de copii si tineret, dupa care i-a fost interzis sa mai intre in TVR, din cauza dosarului familiei Topescu (tatal cazuse in dizgratia regimului comunist, iar mama era plecata in Germania).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult