Acasa Magazin Cui i-a lăsat averea regretatul actor Philip Seymour Hoffman

Cui i-a lăsat averea regretatul actor Philip Seymour Hoffman

scris de C.S.
0 afisari

Philip Seymour Hoffman, decedat pe 2 februarie, aparent din cauza unei supradoze de heroină, a lăsat cea mai mare parte a averii sale fostei lui partenere de viaţă, creatoarea de costume Marianne O’Donnell, conform unui testament depus miercuri la o instanţă din New York.

Cui i-a lăsat averea regretatul actor Philip Seymour Hoffman.

Marianne O’Donnell, cunoscută ca Mimi, a avut o relaţie cu Philip Seymour Hoffman din 1999, în urma căreia au rezultat trei copii: Cooper, în vârstă de 10 ani, Tallulah, în vârstă de 7 ani, şi Willa, în vârstă de 5 ani.

Fosta parteneră de viaţă a actorului a fost desemnată executorul testamentar al averii sale, a cărei valoare exactă nu este cunoscută.

În testamentul formulat de Hoffman în octombrie 2004, acesta a stabilit un fond fiduciar pentru Cooper, pe atunci singurul său fiu, şi a solicitat ca acesta să fie crescut în New York, Chicago sau San Francisco. În cazul în care acest lucru nu ar fi fost posibil, actorul a prevăzut în testament ca fiul său să viziteze aceste oraşe de cel puţin două ori pe an.

„Scopul acestei solicitări este acela ca fiul meu să ia contact cu cultura, arta şi arhitectura pe care le oferă aceste oraşe”, se spune în testament.

Philip Seymour Hoffman, unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hollywood, a fost descoperit decedat în baia apartamentului său newyorkez, pe 2 februarie, cu un ac de seringă înfipt în braţul stâng. Aproximativ 50 de pacheţele cu heroină – peste 70, potrivit altor surse -, seringi şi medicamente au fost descoperite în apartamentul său din Greenwich Village.

Totodată, autopsia actorului american, nu a oferit rezultate concludente, determinându-i pe medicii legişti din New York să anunţe că vor fi necesare teste suplimentare.

Un serviciu de comemorare a regretatului actor este prevăzut să aibă loc la sfârşitul acestei luni.

Actorul american are o filmografie bogată – a jucat deja în peste 50 de pelicule -, remarcându-se cu multe roluri dificile, precum cele din „Marele Lebowski”, „Talentatul domn Ripley”, „Doi oameni perfecţi”, „Dragonul Roşu”, „Cold Mountain”, „Misiune: Imposibilă III”, „Synecdoche, New York”, „Ziua trădătorilor/ The Ides of March” şi „Moneyball: Arta de a învinge”.

1 comentariu

digital 20-02-2014 - 21:10

mai bine zis…heroinatul actor!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult