Acasa Magazin Cum se înțeleg Antonia și Alex Velea după ce s-au mutat împreună

Cum se înțeleg Antonia și Alex Velea după ce s-au mutat împreună

scris de C.S.
3 afisari

Antonia şi Velea s-au mutat de câteva luni împreună, într-un apartament de pe şoseaua Nordului, lângă Herăstrău. Cei doi se poartă deja ca un cuplu căsătorit, chiar dacă aceasta se află în proces de divorţ cu Vincenzo Castellano, cu care are o fetiţă.

Cum se mai înțeleg Antonia și Alex Velea?

Dacă până mai ieri nu sufla o vorbă despre relaţia sa, cântăreţul nu se mai fereşte să-şi ascundă sentimentele în faţa prietenilor.

Un astfel de moment de sinceritate a avut şi în pauza filmărilor unei emisiuni a Antenei 1, atunci când artistul a povestit, într-un cerc restrâns, că o iubeşte foarte mult pe Antonia. Însă s-a plâns de faptul că partenera sa este foarte geloasă, chiar dacă el nu-i dă nici un motiv să se îndoiască de sentimentele lui şi să creadă că ar putea-o înşela.

Mai mult, atunci când nu sunt împreună, iar el este plecat din Capitală, la vreun concert, Antonia îl sună foarte des, pentru a se convinge dacă acesta îi este fidel sau nu.

Antonia a intentat divorţ, la tribunal, la sfârşitul lunii decembrie. Până la încheierea procesului, Antonia va purta numele de Castellano.

În ceea ce-l priveşte pe Velea, pentru acesta a fost mult mai simplu să se despartă de soţia sa, Ana, la notar, întrucât cei doi nu aveau copii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult