Acasa Magazin Cum se va împărți averea de 4 milioane de euro a lui Adrian Păunescu

Cum se va împărți averea de 4 milioane de euro a lui Adrian Păunescu

scris de C.S.
18 afisari

A început lupta pe averea regretatului Adrian Păunescu. Miza este uriasa. Se vorbeste despre o avere de aproape 4 milioane de euro, suma pe care fiul poetului o considera insa exagerata.

Averea lui Păunescu, motiv de ceartă.

Averea lui Păunescu, motiv de ceartă.

Averea, miza bataliei care a inceput intre Andreea Paunescu si familia poetului – fiul din prima casatorie, fiica cea mica si ultima sotie, va fi impartita in instanta. Andreea, pana nu demult fiica nelegitima a scriitorului, si-a cerut partea ei de mostenire la judecatoria sectorului 1 din Bucuresti.

Poetul avea, cand s-a stins, mai multe terenuri, bijuterii, obiecte de valoare, dar si 6 imobile.

Casa este una dintre proprietetile cele mai valoroase pe care Adrian Paunescu le-a lasat in urma sa si este estimata intre 800 de mii si 1 milion de euro. Se afla intr-o zona centrala a Capitalei, in apropiere de Piata Lahovari, iar aici casele se vand cu aproximativ 2 mii de euro pe metru patrat.

Casa de la Breaza, e si ea o cladirea impunatoare si se afla in aceeasi curte cu o biserica. La un moment dat, a fost transformata in pensiune. Pe linga acestea, poetul mai avea o casa in Rosia Montana si una la Vatra Dornei.

Masa sucesorala mai contine bani din drepturile de autor, pentru cartile poetului, dar si pentru aparitiile televizate si dvd-uri. Procesul ar putea dura cativa ani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult