Acasa Magazin De ce sa investesti intr-un curs de vanzari? Descopera beneficiile!

De ce sa investesti intr-un curs de vanzari? Descopera beneficiile!

scris de Misu Andrei
106 Afisari

Este bine cunoscut faptul ca evenimentele recente care s-au petrecut la nivel global, precum provocarile economice, medicale si sociale, au influentat comportamentul si nevoile clientilor sau potentialilor clienti. Astfel ca si strategiile dupa care domeniul vanzarilor se ghideaza s-au modificat. Asadar, un curs de vanzari este solutia optima pentru a invata tehnici practice, adaptate prezentului, dar care te pregatesc si pentru viitor.

Nu lucrezi inca in domeniu si nu stii spre ce cursuri sa te orientezi?

Daca vrei sa evoluezi si sa iti dezvolti strategiile de sales, participarea la un curs vanzari este ceea ce ai nevoie. Este posibil sa nu stii exact spre ce fel de cursuri sa te indrepti sau ce ramura este potrivita pentru tine. Nu trebuie sa te sperie gandul ca nu detii destule informatii incat sa stii exact pe ce drum sa o apuci.

Cei care sunt cu adevarat experti in vanzari stiu ca acest domeniu este unul vast si vor pregati cursuri diversificate si bine segmentate, pentru ca tie sa iti fie usor sa te orientezi si sa ai rezultate eficiente. Modulele la care vei putea sa iei parte sunt de Telesales&Customer Care, Tehnici de vanzare B2B/B2C, Tehnici de vanzare consultativa, Customer Care si Negociere si persuasiune. Asadar, ai destule variante din care poti alege, astfel incat sa participi la un curs adaptat nevoilor si dorintelor tale.

Iata ce abilitati vei dobandi in urma participarii la un curs de vanzari!

Cursul de Telesales&Customer Service, adresat celor care interactioneaza cu clientii telefonic sau prin e-mail, te invata pasii unui apel inbound/outbound, tehnici de comunicare la telefon, intelegerea comportamentelor clientilor etc.

De asemenea, vei invata aici si despre limbajul verbal, paraverbal si nonverbal, astfel incat sa ai un mesaj telefonic natural si placut, care sa genereze un raspuns pozitiv din partea clientilor. Cu ajutorul cursurilor de vanzari, vei reusi sa iti gestionezi emotiile, sa cunosti factorii declansatori ai stresului si sa transformi reclamatiile primate in oportunitati de fidelizare a clientului.

Daca vrei sa gasesti metode pentru a deveni un top performer in vanzari, cursul de vanzari B2B / B2C este cea mai buna optiune. Aici vei incepe sa te familiarizezi cu strategii de prospectare, cu tehnici de negociere si vei afla metode pentru a descoperi motivatiile de cumparare.

In urma participarii la orele de tehnici de vanzare consultative, vei invata care sunt pasii de vanzare in acest domeniu, vei dobandi tehnici de comunicare si iti vei construi experienta in domeniu. Adaptabilitatea este o abilitate esentiala in sales, iar acest curs de vanzari iti va arata cum sa te adaptezi la diferitele tipologii de clienti.

Prin modulul Customer Care vei afla cum sa ai o abordare asertiva, tehnici de fidelizare si de motivare, astfel incat sa ii determini pe clienti sa aleaga compania din care faci parte.

Expertii din cadrul Trainingului de Negociere si Persuasiune te vor ajuta sa deprinzi tehnici de pregatire a negocierii, dar si stiluri de negociere, metode de persuasiune si de aplicabilitate practica si multe altele.

Toate aceste module vor fi tinute de traineri specializati, cu o experienta relevanta si indelungata in domeniu.

Convinge-te si tu de avantajele trainingurilor si acorda-ti sansa de a deveni un expert in vanzari!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS