Acasa Magazin Ea este câștigătoarea “MasterChef”. Cum i-a convins pe jurați (video)

Ea este câștigătoarea “MasterChef”. Cum i-a convins pe jurați (video)

scris de C.S.
5 afisari

Georgeta Zamfir este mare castigatoare a celui de-al patrulea sezon MASTERCHEF. A venit la „MasterChef” pentru ca se considera inventiva in bucatarie si isi doreste sa invete mai mult. Pe parcursul competitiei, Jesica sau Jesi, daca ar fi sa ne luam dupa felul in care o alinta colegii, s-a dovedit a fi una dintre cele mai emotive si mai sensibile concurente.

Ea este câștigătoarea "MasterChef".

Cu greu s-a abtinut pe parcursul competitiei sa nu planga in momentul in care juratii ii criticau preparatele, dar inventivitatea si originalitatea au fost doua dintre caracteristicile care au salvat-o de fiecare data.

Daca abia dupa a doua proba a competitiei a fost si prima eliminare, iar juratii au reusit sa o ambitioneze si mai mult pe frumoasa bruneta, a doua zi Jesica a facut trei feluri care i-au dat pe spate pe cei din juriu.

Cu un sufleu din taietei de casa cu sos de bolognese, cotlet cu crema de linte rosie si sofran, dar si para fiarta in vanilie cu briosa de ciocolata, Georgeta Zamfir este castigatorea celui de-al patrulea sezon de „MasterChef”, iar premiul de 50.000 de euro o sa fie impartit intre cele mai apropiate persoanedin viata sa.

VEZI VIDEO AICI.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult