Acasa MagazinEzoterism 21 Decembrie 2012: Apocalipsa blochează accesul pe vârful Bugarach

21 Decembrie 2012: Apocalipsa blochează accesul pe vârful Bugarach

scris de L.M.
15 afisari

Teama că sfârşitul calendarului maya prezice sfârşitul lumii pe data de 21 decembrie 2012 a căpătat amploare în ultimii ani. Mai puţin cunoscut este faptul că în Franţa există un munte, despre care se crede că este singurul loc din lume care va supravieţui Apocalipsei. Este vorba despre vârful Bugarach, aflat în sudul Franţei.

Bugarach

Bugarach

Potrivit speculaţiilor ce circulă pe Internet, în interiorul muntelui există un loc ce este folosit drept hangar pentru un OZN. Adepţii Noii Ere sunt convinşi că în ziua respectivă OZN-ul va decola într-o lume nouă, luând cu sine pe oricine se va afla pe munte. Alţii spun că în decembrie 2012 poarta spre Lumea de Dincolo se va deschide, scrie Daily Mail.

Pentru a putea preveni o eventuală isterie, autorităţile franceze au luat decizia de a interzice accesul pe munte. În plus, o sută de poliţişti şi pompieri au fost mobilizaţi pentru a asigura paza micului sat aflat la poalele muntelui, în care locuiesc 200 de persoane. Ei vor interzice accesul în sat, dacă numărul vizitatorilor va fi prea mare.

2 comentarii

digital 21-11-2012 - 22:41

ui mă camelutzo,după 9 dec îl iei pe dedeu de mânuță și mergeți pe vârvul ăsta și vă relaxați,poate vă ia dreq ozeneu ăla și vă duce unde au înțărcat mayașii iapa!

urbos 21-11-2012 - 22:56

Ce mana, impreuna cu restul partidului o sa impinga Rolls-u Stirbului pana in varf.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult