Acasa MagazinEzoterism Horoscop pentru saptamana 15 – 21 martie 2021

Horoscop pentru saptamana 15 – 21 martie 2021

scris de L.M.
255 afisari

Ziua Veche îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 15 – 21 martie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 15 – 21 martie 2021 se numără și cea a Capricornilor care își pot deschide sufletul mai ușor și pot fi foarte comunicativi.

Horoscopul săptămânii 10 - 16 martie

Horoscopul săptămânal

Berbec

La începutul săptămânii eşti plin de energie, iar dorinţa de a te implica în tot şi toate este la cote mari. Bine ar fi să-ţi canalizezi eforturile doar către treburile tale, pentru că ceilalţi s-ar putea să fie deranjaţi de elanul tău. Sunt momente bune pentru vizite la saloanele de întreţinere corporală sau pentru înoirea garderobei. Pe 17 şi pe 18 Martie sunt momente bune pentru cumpărăturile zilnice. S-ar putea să primeşti cadouri, recompense sau veşti legate de modificarea condiţiilor de la locul de muncă. Weekend-ul propune dialoguri și plimbări lungi, alături de persoanele din anturajul apropiat. Comunicare este deficitară, astfel că foarte ușor se poate ajunge la contradicții și conflicte pe termen îndelungat.

Taur

În primele zile ale săptămânii eşti destul de retras. Dorinţa de interiorizare va fi la cote înalte şi bine ar fi să-i dai curs. Sunt posibile insomnii, senzaţii neliniştitoare, dar şi aflarea unor lucruri importante legate de oamenii şi evenimentele din viaţa ta. În zilele de 17 şi de 18 Martie te vei simţi mai bine, iar pofta de viaţă îi va molipsi şi pe cei din jurul tău. Totuşi, fii prudent, deoarece tendinţa de a fi prea combativ sau de a-ţi exagera talentele îţi poate crea neplăceri. La finalul săptămânii se întrezăresc chestiuni băneşti. Poţi primi cadouri, recompense sau veşti legate de condiţiile de muncă de la un serviciu. Multe cheltuieli. Fii prudent în tot ce ține de bani și bunuri persoanale, deoarece există riscul să rămâi fără ele.

Gemeni

Prietenii îţi deschid săptămâna. Întâlnirile şi dialogurile cu aceştia sunt minunate, deosebite, aducându-ţi noutăţi legate de propria ta dezvoltare personală. Ia aminte la ce ţi se spune, chiar dacă uneori nu îţi place ce auzi. Controversele vor fi la ordinea zilei, dar tocmai acestea vor constitui farmecul perioadei. Zilele de 17 şi de 18 Martie îţi vor aduce dorinţă de introspecţie şi retragere în mijlocul naturii. Sufletul tău are nevoie de linişte şi de o reevaluare a drumului vieţii. Sunt posibile insomnii, vise şi viziuni premonitorii, dar şi revelaţii de excepţie. În weekend te vei simţi excelent. Însă, vei deveni prea combative, astfel că dapid poți intra în conflicte cu ceilalți. Dozează-ți eforturile și controlează-ți comunicarea!

Rac

În prima parte a săptămânii eşti preocupat de cariera ta profesională şi de imaginea ta în ochii celorlalţi. Relaţiile cu şefii şi autorităţile sunt conflictuale, deocamdată. Fii prudent, deoarece undeva în fundal există nemulţumiri majore legate de domeniul profesional. Gândirea şi comunicarea sunt destul de umbrite, astfel încât încearcă să vorbeşti cât mai puţin şi strict la obiect. Zilele de 17 şi de 18 Martie accentuează relaţiile cu prietenii şi protectorii. Sunt posibile dialoguri aprinse, situaţii controversate pe care le vei putea depăşi cu atenţie şi discernământ. În weekend, detaşează-te de şi toate şi priveşte partea frumoasă a vieții. Pe căi mai puțin obișnuite poți afla informații necesare în mediul profesional în care lcurezi. Sănătatea este vulnerabilă.

Leu

Dorinţa de rafinare sufletească îţi deschide săptămâna. Sunt momente potrivite pentru vizitarea galeriilor de artă, vizionarea unor filme deosebite sau pentru participarea la seminarii pe teme spirituale. Relaţiile cu străinătatea cunosc răsturnări de situaţie, dar sunt în favoarea ta, chiar dacă, pe moment, aceste lucruri te pot necăji. Pe 17 şi pe 18 Martie, şefii te pot chema la raport. Discordia sălăşluieşte în acest segment de viaţă şi activitate, fapt pentru care încearcă să fii la curent cu tot ce se petrece sau se întrezăreşte în domeniul profesional. Finalul săptămânii este potrivit dialogurilor și întâlnirilor cu prietenii. Sunt probabile discuții contradictorii, mai ales cu protectorii de la locul de muncă. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor.

Fecioara

Chestiunile financiare sunt subiectul principal al debutului săptămânii. Sunt momente bune pentru achitarea facturilor, taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Beneficiezi de susținere astrală, pentru a rezolva orice chestiune bănească care se ivește. Este bine să-ți controlezi gândurile și comunicarea, deoarece există un risc major de erori. Zilele de 17 şi de 18 Martie îţi aduc veşti legate de străinătate. Unele relaţii cu persoane aflate dincolo de graniţele ţării se pot rupe definitiv. Pentru sfârșitul săptămânii se întrezăreşte forfotă în domeniul socio-profesional. Este o perioadă în care îți este greu să suporți ordinele, regulile și ideile unui șef sau unei autorități, astfel că te poți răzvrăti în chip nebănuit.

Balanta

Relaţiile parteneriale şi colaborările te vor preocupa încă de la începutul săptămânii. Sunt zile bune pentru discuţii şi reconfigurări de poziţie în cadrul activităţilor comune cu ceilalţi. Se pot ivi neînţelegeri sau dialoguri contradictorii, astfel că prudenţa şi discernământul sunt binevenite. Pe de altă parte, fii atent la partenerul de viaţă, care îţi poate reproşa faptul că îţi petreci timpul mai mult cu activitățile profesionale și colegii de serviciu. Conflictele de idei sunt accentuate, existând riscul să te desprinzi dintr-o colaborare sau chiar dintr-o relație matrimonială, pe considerente diferite legate de viață, profesie, activitatea comună cu ceilalți. La sfârşitul săptămânii se întrezăresc aspecte legate de sudiile pe termen lung şi de relaţii cu străinătatea.

Scorpion

Activitățile profesionale sau cele de rutină gospodărești îţi vor ocupa primele zile ale săptămânii. Există nemulţumiri în acest sens, pentru că ești nevoit să faci totul de unul singur, dar priveşte partea frumoasă a lucrurilor. Sănătatea este vulnerabilă. Dozează-ți eforturile și, la nevoie, apelează, cu încredere, la ajutor de specialiate. Recomandabil este să eviţi, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirugicale în intervalul 15 – 17 Martie, fiind posibile erori. Relațiile parteneriale sunt foarte dinamice și neprevăzute. Surprize de proporții, atât în relațiile profesionle, cât și în relația matrimonială. Spre finalul săptămânii poţi primi cadouri deosebite, vești despre moşteniri sau bani de la autori necunoscuţi.

Sagetator

Veselia şi cheful de distracţii de care dai dovadă te va face remarcat în anturaj încă din primele zile ale săptămânii. Creativitatea este la cote înalte şi bine ar fi să-i laşi şi pe ceilalţi să se bucure de creaţiile sau de ideile tale. Relaţiile sentimentale sunt umbrite şi foarte uşor se pot isca neînţelegeri. Încearcă să asculţi doleanţele celor dragi şi fii mai deschis la nevoile lor. Pe 17 şi pe 18 Martie se întrezăresc multe treburi la servciu, dar și acasă în mediul familial. Agitaţia şi nemulţumirea te poate obosi destul de mult. Sunt probabile surprize de proporții la locul de muncă, dar și în planul sănătății. Selectează prioritățile, dozează-ți eforturile și fii foarte prudent în privința sănătății. La sfârşitul săptămânii, se răscolesc relațiile parteneriale. Este rost de conflict în relația cu partenerul de viață, dar și în relațiile cu colaboratorii.

Capricorn

Activităţile gospodăreşti sunt avantajate în primele zile ale săptămânii. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar se pot depăşi neplăcerile cu prudenţă şi discernământ. Se conturează o etapă domestică nouă și de bun augur pe termen lung. Pe 17 şi pe 18 Martie eşti vesel, pus pe şotii, dorindu-ţi aventuri şi distracţii. Atenţie la relaţiile sentimentale şi la cele cu copiii! Surprizele pot fi total imprevizibile și nu tocmai plăcute. Unele relaţii se pot rupe definitiv. Încearcă să-ți temperezi extravaganţele în materie de amor şi petreceri. Bine ar fi să-ţi orientezi energia şi eforturile către prieteni şi protectori. Aceştia există în jurul tău, vor să te ajute cu sfaturi şi soluţii de viaţă extraordinare, însă tu te faci că nu îi observi.

Varsator

La începutul săptămânii se pare că vei fi mai mult pe drumuri. Întâlnirile şi dialogurile cu neamurile, cu prietenii apropiaţi vor fi frecvente şi de folos. S-ar putea ivi neînţelegeri în discuţii, dar se vor aplana, cu puțin efort li bunăvoină, pentru toată lumea. Pe de altă parte, va fi nevoie să-ți îndrepți atenția și spre treburile gospodărești pe 17 și pe 18 Martie. Sunt probabile discuții aprinse cu membrii familiei și tot felul de surpze în ceea ce privește spațiul locativ și relațiile cu neamurile. Membrii familiei te pot provoca la discuții pe seama veniturilor tale și a implicării tale financiare în susținerea familiei și a casei. Sfârșitul săptămânii aduce distracții și aventuri alături de cei dragi. Combativitatea, graba și superficialitatea își vor spune cuvântul în plan amoros.

Pesti

Chestiunile financiare îţi deschid săptămâna. S-ar putea să primeşti cadouri, recompense mărunte, dar suficiente cât să te bucure. Energia vitală va fi la cote scăzute, aşa încât dozează-ţi eforturile şi odihneşte-te mai mult. Se conturează debutul unei etape de câștig din munca desfășurată la locul de muncă. Zilele de 17 şi de 18 Martie te-ar putea pune pe drumuri. Este vorba de mici călătorii sau excursii. Întâlnirile şi dialogurile cu neamurile şi cu prietenii apropiaţi pot fi frecvente. Există nemulţumiri în acest segment de viaţă, iar discordia pândeşte din umbră totul. sunt posibil eurprize din pareta celor apropiați. La finalul săptămânii, fii alături de familie şi de problemele ei. vei fi neovit să te implici mai mult în soluționarea treburilor gospodărești.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult