Acasa MagazinEzoterism Astrolog: Prăpădul din Japonia este doar începutul

Astrolog: Prăpădul din Japonia este doar începutul

scris de D.P.
2 afisari

Un ciorchine de planete, pe care apropierea Pământului de Lună, cu climax în 19 martie, le joacă ca pe bilele de biliard, se face vinovat de cutremurul din Japonia. Nu este însă primul, startul dezastrelor a fost dat de cel din Noua Zeelandă, şi nu este nici ultimul din seria dezlănţuită sub înaltul patronaj al zodiei Peşti.

dezastruCe ar trebui cu adevărat să ne îngrijoreze se va petrece în jur de 9 aprilie, a susţinut astrologul Mariana Cojocaru pentru realitatea.net.

Malefic pe malefic. Aşa sunt aranjate planetele în „stellium”, cum îi spun astrologii, adică aşezate „ciorchine”. Apropierea Pământului la cea mai mică distanţă de Lună, aşa cum n-a mai fost de 22 de ani, şi care a predispus de fiecare dată la dezastre naturale, nu este decât tacul care loveşte ca la biliard plantele din „stellium”. Fără ea, nu ar fi avut cum să rezoneze, spune Mariana Cojocaru:

„Avem Soarele în Peşti, Mercur în conjuncţie cu Luna Neagră, plus Uranus şi Marte, dar şi Chiron în Peşti. Chiron este lecţia de viaţă. Cutremurele acestea, din Japonia, care n-a fost primul determinat, ci şi cel din Noua Zeelandă, sunt un semnal de alarmă pentru toată omenirea.

Trebuie să ne schimbăm ca mentalitate, sunt un avertisment de ordin spiritual, e o lecţie de viaţă la nivel de masă, care ne pregăteşte pentru schimbarea de conştiinţă. Punem la asta şi exploziile solare care potenţează tot ce se întâmplă acum”.

Planetele vor sta în „stellium” în Peşti, până pe 20-21 martie, când se vor muta în Berbec, ce are ca patron zeul războiului, şi abia atunci vor apărea adevăratele probleme.

„În aprilie va fi maximumul, când vom avea o aliniere de planete ce va tranşa lucrurile, se va rupe pisica, e posibil să declanşeze un adevărat război”, crede Mariana Cojocaru, avându-l în minte pe cel de-al treilea mondial, de care se teme toată lumea.

„Chestia asta cu cutremurele, care s-au produs în zone unde exista vulnerabilitate pentru asta, precum Noua Zeelandă sau Japonia, poate să prevestească ceva mult mai rău, dacă nu luăm măsuri şi nu ne aşezăm la masa tratativelor să rezolvăm problema. Catastrofele duc la distrugere şi pierdere de vieţi, dar gândiţi-vă câtă durere provoacă un război”, spune ea.

Iar cele mai mari şanse să-l declanşeze, adaugă ea, precizând că a spus-o de anul trecut când Coreile s-au aşezat pe picior de război, le are lumea arabă: „Cu Iranul începe povestea. Critice vor fi zilele de 9 aprilie, 10, 11 şi 12 care au alinieri de planete în Berbec”.

Astrologul american Richard Nolle îşi exprimă şi el, pentru dailymail.co.uk, convingerea că atât cutremurul din Japonia, cât şi cel din Noua Zeelandă au fost cauzate de „superlună”, adică de apropierea în 19 martie a lunii de cel mai apropiat punct de Pământ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult