Acasa MagazinEzoterism Ateliere de sculptat dovleci la Antipa

Ateliere de sculptat dovleci la Antipa

scris de D.P.
779 Afisari

Două ateliere de sculptat dovleci dedicate copiilor vor fi organizate de Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, vineri și sâmbătă, de la ora 17,30.

atelier sculptat dovleci antipa„Îi așteptăm pe copiii cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani să-și folosească iscusința, fantezia și inventivitatea, petrecând într-un mod plăcut și instructiv ziua de Halloween, la Muzeul ‘Antipa‘.

Toate materialele folosite în cadrul atelierului sunt puse la dispoziție de către muzeu. În plus, micuții decoratori vor pleca acasă cu kitul de sculptat, dovleacul modelat și diploma de participare! La finalul atelierelor, toți copiii vor fi recompensați cu ședințe gratuite de face painting (pictură pe față)”, precizează reprezentanții muzeului într-un comunicat .

Costurile participării la ineditele cursuri sunt de 70 lei/ persoană, iar înscrierile se pot face în limita a 15 locuri, la telefon 021.305.60.31 sau pe e-mail: info@antipa.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS