Acasa MagazinEzoterism Când începe ANUL NOU CHINEZESC. Ce zodie va avea buzunare pline!

Când începe ANUL NOU CHINEZESC. Ce zodie va avea buzunare pline!

scris de L.M.
99 afisari

Anul Nou chinezesc începe pe 16 februarie și, din punct de vedere astrologic, aduce numeroase schimbări pentru multe dintre zodii.

În astrologia chinezească, 2018 este anul Câinelui de Pământ , un an ce este asociat cu suişuri şi coborâşuri în orice aspect al vieţii tale. Nu este, totuşi, nevoie să fii prea îngrijorat, întrucât posezi capacitatea să-ţi preschimbi ghinioanele în noroc, scrie diane.ro.

Potrivit sursei citate, anul 2018, cel al Câinelui de Pământ, îţi indică, totodată, să nu-ţi neglijezi instinctele, intuiţia, ba chiar să te ghidezi mai mult după ele decât ce-ţi transmit raţiunea, logica.

Trei dintre zodiile horoscopului chinezesc vor avea parte de schimbări majore în viața lor:

În noul an, Şobolanul trebuie să se ferească să muşte din branza pusă la vedere, astfel încât să nu pice într-o capcană. Nu i se recomandă să se avânte într-o afacere ori într-o poveste de dragoste fără să analizeze toate riscurile ţinând de aceasta.

Bivolului i se impune să se desprindă de comoditate, să se angajeze mai frecvent în activităţi fizice, să îşi iniţieze o nouă dietă. Creativitatea, ingeniozitatea îl ajută în muncă şi demersurile financiare. El este cel care are șansă să-și rotinjească serios veniturile anul acesta. Iar dacă este singur, are ocazia să întâlnescă o persoană specială, în stare să îl conducă către o frumoasă relaţie în doi pe termen lung.

Tigrul trebuie să-şi menţină seninătatea în pofida unor necazuri, mai ales de mică importanţă. Are parte de nişte împrejurări incitante în dragoste, dar depinde numai de el dacă îl vor îndrepta într-o direcţie serioasă ori nu.

 Anul care tocmai a început stă sub semnul Câinelui de Pământ, așa că există niște talismane norocoase pentru fiecare zodie.

Șobolan 

2018 nu pare cel mai norocos pentru Șobolan. Nativii acestei zodii simț nevoia să se lupte cu tot ce întâlnesc în cale. Pentru a depăși obstacolele, lor li se recomanda Pagodă celor 5 elemente și amuletă Lung Ta.

Bivol 

Semne bune anul 2018 are pentru Bivol. Se întrevăd multiple oportunități în afaceri. Dar n-ar strică, însă, să ai și amulenta Tăi Kai și Mingea de Foc.

Tigru 

În 2018, zodia Tigrului stă sub semnul energiei debordante, a vitalității și a crestivitatii. Pentru și mai mult noroc, acestei zodii îi sunt recomandate amuletă Lung Ta și Mingea de Foc. Tigrul pare să fie cel mai norocos nativ în anul care tocmai a început.

 

Iepure 

Semne bune anul 2018 are și pentru Iepure. În ciudă situațiilor dificile cu care se va confruntă, Iepurele va reuși să răzbească. Pentru a reduce stresul, nativii zodiei au nevoie de amuletă Hum și Anti-Furt.

Șarpe 

În 2018, Șarpele are la îndemână toate mecanismele spre succes, se bucură de multă energie, vigoare și prosperitate. Pentru a spori și mai mult norocul, este recomandat să aibă amuletă Sigiliul Ceresc și Lung Ta.

Dragon

În 2018, Dragonul este în conflict direct cu Câinele, de aceea este bine că nativii acestei zodii să se pună la adăpost. Succesul nu va veni ușor, dar, cu grijă, muncă îi va fi răsplătită. Amuletele norocoase sunt Regele Gesar și Tăi Kai.

Cal 

Deși pot apărea câteva obstacole, în 2018 Calul se bucură de succes. Nu trebuie decât să se concentreze pe ceea ce dorește să obțină. Amuletele recomandate pentru nativii acestei zodii sunt: Tridentul de aur și Cufărul Abundenței.

Capră 

Un an 2018 plin de surprize plăcute pentru nativii zodiei Capră. Energia este pozitivă, iar norocul surâde la orice pas. Totuși, pentru un plus de noroc sunt recomandate amuletele Hum și Sigiului Ceresc.

Maimuța 

Un an 2018 foarte ambițios pentru Maimuța, în care va cunoaște oameni noi, alături de care va porni proiecte îndrăznețe. Că să se bucure de succes, amuletele necesare sunt Gui Ren și Zeul Bunăstării.

Cocoș 

Un an 2018 cu noroc pentru zodia Cocoșului. Te bucuri de vitalitate și vigurozitate. Pentru un plus de noroc ai nevoie de Calul de Vânt și Cufărul Abundenței.

Câine 

Te bucuri de energie și noroc, de putere și forță interioară. Pentru a manifestă și mai multă prosperitate, în 2018, nativii zodiei au nevoie de amuletele Tăi Sui și Tăi Kai.

Mistreț 

În 2018, Mistrețul are parte și de zile bune, și de zile mai puțin bune. Va trebui, însă să se concentreze mai mult pe pozitivitate. Îl pot ajută în acest sens amuletele Regele Gesar și Forță Vieții.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult