Acasa MagazinEzoterism Cât estimează Ministerul Sănătăţii că e penisul românului

Cât estimează Ministerul Sănătăţii că e penisul românului

scris de Ziua Veche
3 afisari

Ministerul Sănătătţii va achiziţiona, prin licitaţie publică, 3,6 milioane de prezervative, dar şi sute de mii de cutii de anticoncepţionale, în cadrul programulului naţional de prevenire a sarcinilor şi a bolilor cu transmitere sexuală.

Prezervative pentru tot romanul de la Ministerul SanatatiiPentru această achiziţie, ministerul alocă sume cuprinse între 181.450 de lei şi 725.810 de lei, fără TVA, potrivit site-ului e-licitaţii.ro. Mai mult, instituţia cumpără şi anticoncepţionale – între 350.000 şi 1.300.000 de cutii de contraceptive -, pentru care alocă între 2.798.170 de lei şi 10.392.660 de lei, fără TVA.

În caietul de sarcini, citat de ziarul Gândul, apar şi specificaţiile viitoarelor prezervative. Ele trebuie să aibă o lungime minimă de 16 centimetri şi medie de 19 centimetri. Potrivit unui studiu de specialitate realizat de site-ul targetmap.com, lungimea medie a unui penis în România este de 12,73 centimetri, ceea ce ne plasează pe locul 99 în lume.

Studiul indicat arată că dimensiunile penisului aflat în erecţie variază în funcţie de naţionalitate. Astfel, în Europa cel mai bine stau francezii – cu 16 cm, urmaţi de ruşi şi italieni, la egalitate, cu 15 cm, arată o cercetare realizată de o companie de tratamente urologice. Poziţiile următoare sunt ocupate de germani cu 14,4 cm şi de spanioli, cu 13,6 cm. Depăşind graniţele continentului, japonezii măsoară 13 cm, iar americani – 12,9 cm. Pe ultimele trei locuri în lume stau arabii – cu lungimi ale organelor sexuale de 12,4 cm, indienii – 10 cm şi coreenii – 9,6 cm. Africanii înregistrează o medie cu 1,5 cm mai mare decât dimensiunile unui european.

Şeful biroului de presă al Ministerului Sănătăţii, Oana Grigore, a declarat, pentru Gândul, că instituţia va folosi prezervativele şi anticoncepţionalele orale pentru a le distribui gratuit.

4 comentarii

tanase marian 05-05-2011 - 12:51

idioti cu studii superioare de di lei eu am o grava disfunctie neurologica imbecililor am gasit an spitalul m. i. trei medici si colonei beti apoi la clinica fundeni un medic derbedeu m a dat afara an strada desi nu puteam merge,huoooooooooooooooooooo,, gunoie nenorocite apareti cu subiecte de can,can bolnave ca si voi nenorocitilor unde ati afundat tara asta nenorocita ,.mi se fura permanent din pensia militara,,la pucarie cu voi,,…………….nihil sine deo,,……..

tanase marian 05-05-2011 - 12:55

si totusi latram an gol,popor nefericit eu latru de sase ani nenorocirea mea nu am furat ca sa pot accesac o terapie an vest ..huoooooooooooooooooooo,, nemernice creaturi bolnave nu pot sa merg javrelor de ce nu sunt ajutat,, nici nu mi cunosc medicul de familie,,huoooooooooooooooooooooooooooo,,

tanase marian 05-05-2011 - 13:13

si totusi sunt un militar an rezerva bolnav si parasit de demnitari, asa veti pati si voi eroi din teatrele de operatiuni saca nuveti fura din timp,……….

Cetateanul turmentat 08-05-2011 - 16:26

Pe vremea lui Bula circula un banc. Interesati de cresterea nivelului de trai al populatiei, tovarasii de la judet au mers pe la sate sa se documenteze. Il intreaba pe mos Ion daca are ce-i trebuie: vaca, porc, aragaz, televizor, iar la raspunsurile negative seful spunea subalternilor sa-l treaca pe lista ca sa primeasca. In final il intreaba daca-i mai functioneaza organul care are legatura cu prezervativul. La raspunsul negativ da ordinul sa-l taie de pe listele anterioare si sa-i de o … Asa “ca tara arde si ministerul sanatatii, pardon, baba si-o piaptana”.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult