Acasa MagazinEzoterism Ce zice Cabala despre 2012

Ce zice Cabala despre 2012

scris de Z.V.
17 afisari

Cabala, printre adepţii căreia se numără şi Madonna, Demi Moore sau creatoarea de modă Donna Karan, susţine că în 2012 vor avea loc schimbări ‘nemaiîntâlnite’ în anii anteriori, şi oferă totodată mijloacele necesare pentru a primi aceste schimbări ‘cu bucurie’, transmite ACAN-EFE, preluat de Agerpres.

Ce zice Cabala de 2012‘Vom fi îndemnaţi să facem aceste schimbări, iar îndemnul îşi are rădăcinile chiar în perioada actuală. Este vorba de prăbuşirea economică, de criza mondială sau de dezastre naturale. Putem ajunge să facem schimbările din viaţa noastră fie apelând la lumină şi la fericire, fie într-un mod dificil. Ceea ce este însă sigur este că o să realizăm modificările amintite’, a declarat liderul internaţional al Cabala, Karen Berg.

Berg, o americancă în vârstă de 69 de ani, conduce împreună cu soţul său, rabinul Philip Berg, Centrul Internaţional Cabala. Centrul are peste o sută de sedii în toată lumea.

4 comentarii

urbos 06-05-2011 - 21:18

Kabala e satanica. Pentru cine e in tema.

jan dinu 06-05-2011 - 22:09

Cabalisti nu’s sinistri
La fel ka Comunisti …
Ei sunt doar cercetatori …
Cum s-ajunga la comori …
Prin numereologie …
Far-a folosi tamiie
Shi-au dastui creduli
Printre goyimi prosti dar buni !!..-:)))
JD-USA

digital 06-05-2011 - 23:05

pentru ciuhu! tema de studiu!!-sa ne spui si noua cum sta treaba!!sa nu te apuci sa injuri!(preventiv)!

http://www.vopus.org/ro/gnoza-gnosticism/cabala/secretele-alfabetului-ebraic.html

Viorica Ianc 07-05-2011 - 07:21

S-a zvonit ca MADONA ar fi iesit din CABALA pentru ca vreo 15 milioane de dolari au facut aripi dintr-un fond pentru o scoala de prin Africa ! ????
Banul – ochiul dracului face stricaciuni si pe la casele mai mari !
Nu stiu daca se face diferenta intre goimi si gom.
Acum cativa zeci de ani citisem ca sfantul drac are trei arme sa te convinga : shoapta, mantia si trambitza. Te convinge ce sa faci asigurandu-te ca nu va si nimeni fiind acoperit cu mantie si apoi…tot el bate din trambita !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult