Acasa MagazinEzoterism Chupacabra. Monstrul din Minnesotta (VIDEO)

Chupacabra. Monstrul din Minnesotta (VIDEO)

scris de Șt. C
5 afisari

Trupul unui animal ciudat a fost găsit mort pe o şosea din SUA, după ce vietatea a fost călcată de o masina. Nimeni nu ştie exact ce este acest monstru, dar speculaţiile nu au întârziat să apară, reporterii grăbindu-se să se întrebe daca este posibil să fie vorba despre vestitul „Chupacabra”. 

Chupacabra. Monstrul din Minnesotta

În urmă cu câteva săptămâni, Lacey Ilse a găsit un animal straniu pe o stradă din Minnesotta, şi l-a descris ca fiind “alb ca o fantomă, fără păr şi cu gâtul gros, disproporţionat în raport cu restul corpului moale” părând totuşi “pe jumatate uman”. 

Fotografiile animalului au fost postate şi pe Facebook, iar publicul s-a aratat interesat în a-şi spune teoria, numindu-l pe rând câine, raton, lup ,bursuc. Unii au sugerat că ar fi chupacabra, celebra fiară-vampir. Biologii au făcut o analiză atentă a fotografiilor animalului, care a părut să fie, după lungime şi mărime, un bursuc: “are cinci gheare lungi la ambele picioare din faţa, lucru caracteristic bursucilor”, a declarat expertul Kevin Kotts.

Analiza s-a facut doar pe baza probelor foto şi video, întrucât biologii nu au vazut încă animalul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult