Acasa MagazinEzoterism De ce nu mă tem eu de Sfârşitul Lumii. 21.05.2011

De ce nu mă tem eu de Sfârşitul Lumii. 21.05.2011

scris de Marin Neacșu
142 afisari

Citesc prin presa naţională şi străină că prin unele zone din ţară şi în special din SUA, lumea a intrat în fibrilaţie, au apărut profeţi şi profeţii care spun că sfârşitul lumii nu mai e în 2012, cum spunea calendarul Mayaş, ci ar începe în 21.05.2011 şi ar dura câteva luni, cam până prin octombrie 2011.

Vine Sfarsitul Lumii pe 21.05.2011 ?

Vine Sfarsitul Lumii pe 21.05.2011 ?

Şi imediat s-au găsit destui care să se înspăimânte suficient încât să dorească să  îşi pună capăt zilelor. Asta nu înţeleg. Îmi scapă această logică. Dacă eşti aşa sigur că mori, de ce nu aştepţi, măcar din curiozitate, să vezi ce se întâmplă? Care e logica? Nu am să înţeleg aceste decizii. Sunt gata să îi înţeleg pe cei care îşi cheltuiesc ultimele resurse pe distracţii sau sisteme de securitate sau alimente sau adăposturi antinucleare sau mai ştiu eu ce forme de protecţie într-un gest disperat de a supravieţui fie şi măcar 5 minute celorlalţi.

De  fapt zvonul are o singură sursă, Harold Camping, un pastor american care are ceva firme si prin ţara noastră şi cine mai ştie pe unde şi care îşi permite să cheltuiască bani pe panouri publicitare pentru a-şi propaga previziunile. De fapt nu e la prima tentativă, a mai avut o prezicere prin 1994, dar nu a căzut la pace cu divinitatea. Ce spun ai lui despre el, puteţi vedea aici.

Harold Camping

Astfel de profeţi au existat şi vor exista, se poate câştiga un ban cinstit şi de pe urma credulilor. Este însă ciudat cât de mare e Grădina Domnului. Unii încercând să fie mai catolici decât Papa, plusează la teoria Fundamentalistului Creştin şi aduc alte ”argumente”. Se aduc în discuţie păsările moarte prin SUA acum câteva luni, ca semne prevestitoare sau unele evenimente mai noi, aparent fără explicaţie, care au avut loc, printre care schimbarea culorii râului Victoria din Canada în verde pentru câteva ore. E adevărat, pus în faţa unor astfel de evenimente ieşite din comun  îţi vine mult mai uşor să crezi că e un semn divin decât să găseşti explicaţii logice sau ştiinţifice. Şi astfel, asistăm la o întoarcere cu faţa către divinitate a tot mai mulţi oameni. Numai că întoarcerea către Dumnezeu nu se face pe drumul normal, al credinţei, ci pe cel fals, al disperării şi ignoranţei. Subiectul acesta ar merita atâta atenţie, pentru că este atât de interesant şi de complex încât mă tem că ne apucă sfârşitul lumii şi nu îl epuizăm.

Râul Victoria din Canada

Curios să văd care e situaţia râului verde, am intrat pe site-uri americane  şi am aflat că într-adevăr fenomenul a avut loc, dar în urma analizei apei a rezultat că motivul colorării apei o constituie o substanţă, fluoresceină (FLUORESCEÍNĂ s. f. materie colorantă galbenă, care la fluorescenţă devine verde, extrasă din rezorcină, folosită în hidrografie şi în farmacie. (< fr. Fluores céine). Şi uite aşa a dispărut misterul. Acum este la fel de adevărat că în articolul cu pricina nu se spune cum a ajuns substanţa respectivă în râu sau fântână, nici ce cantitate era necesară pentru a colora timp de atâtea ore râul, şi nici dacă rezorcina  se poate găsi în stare naturală. Am încercat să mă documentez şi să aflu de la Google ceva despre rezorcină şi am aflat doar că are doi izomeri, Pirocatechina şi Hidrochinona. Cum deja mă apropiam de domeniul academicienei de renume mondial, cu  formule complicate gen codoi, am renunţat şi m-am oprit la termenii aceştia. Deci, până la further investigation să ne mulţumim cu ce avem. Cine doreşte să exploreze partea mistică e liber să o facă, mie mi-a trecut.

După aceste cercetări sumare m-am liniştit şi recomand acelaşi lucru tuturor, din următoarele calcule simple:

Panou publicitar care anunta Sfarsitul Lumii pe 21.05.2011

Panou publicitar care anunta Sfarsitul Lumii pe 21.05.2011

1.      Celor  care doresc să se pocăiască în ultimele luni, zile, ore,momente, le amintesc că dacă vecinii sau cunoştinţele le pot păcăli că s-au făcut băieţi de treabă, pe Doamne Doamne  nu au cum, aşa că să se lase de sporturi extreme. Şi aşa până la Doamne Doamne îi papă sfinţişorii.

2.      Celor care se sperie că e sfârşitul Lumii şi vor muri, le amintesc că dacă e sfârşitul lumii, înseamnă că e sfârşitul lumii, nu al străzii sau al oraşului sau al naţiunii, aşa că oriunde s-ar ascunde, tot acolo ajung. Să stea frumos la rând, fără panică, fără ţipete, fără îmbrânceli, e loc pentru toţi.

3.      Celor care cred că vor fi câţiva aleşi care vor scăpa şi vor repopula Pământul, ca la Potop, le amintesc cu supuşenie că selecţia se face sus de tot şi nu îi va întreba nimeni, aşa că să nu-şi facă iluzii că prin mită vor lua locul altora. Cel născut fără de păcat, nu va păcătui mânjindu-se cu câţiva arginţi.

4.      Celor care cred că  e mai bine să trăiască decât să moară, le readuc aminte că dacă despre ce va fi după moarte s-a mai scris câte ceva prin anumite cărţi mai mult sau mai puţin sfinte sau unii mai norocoşi care s-au uitat după colţ chiar au relatat anumite secvenţe, dar  despre ce va fi pe pământ după sfârşitul lumii, nu se ştie nici o iotă şi nu ar fi deloc exclus să fie chiar mai nasol decât in viaţa de dincolo. Sunt ei oare dispuşi să  intre în beznă totală şi să se înhame la o muncă silnică pe viaţă, reconstruind nu un oraş, nu o ţară, ci o întreagă omenire şi civilizaţie? Sunt ei gata să stea precum cârtiţele , sub pământ, fără soare, fără televiziune, fără internet, fără prieteni, fără sex, fără distracţie? Sincer, mă îndoiesc. Şi apoi asta e treabă de japonez,de neamţ, nu de român. Ce o să facă săracul, că nu va fi nimic de furat, nimic de păcălit, lume puţină, Doamne Doamne va fi cu ochii pe ei, pe toţi cei rămaşi, să nu greşească proiectul şi vai de cine trage chiulul sau cade în păcat. Aşa că nu vă înghesuiţi la selecţie că nu ştiţi unde vă duce şi ce vă pune să faceţi.

În concluzie stimaţi concetăţeni, colegi  întru păcate, hai să aşteptăm decizia Domnului, atunci când se va milostivi să ne-o aducă la cunoştinţă, cu demnitate, calm şi bun simţ. Măcar acum, la sfârşit (dacă e să fie ) să arătăm puţină decenţă şi să ieşim din cursă cu capul sus. Dacă americanii, pastori sau păstori vor să se prostească, să îi lăsăm să se facă de râs singuri. Noi ne-am făcut destul luându-ne după ei sau alţii.

Uite de ce  nu mi-e mie teamă de sfârşitul lumii.

58 comentarii

Rodu Aurelian 19-05-2011 - 14:28

„Doamne doamne si iar doamne
Dumnezeu pare ca doarme
Cu capul pe-o manastire
Si de noi nu are stire”.
De la radio Erevan stire:
Daca vine sfarsitul lumii,v-a disparea cu certitudine diferenta dintre sate si orase.

spartacus 19-05-2011 - 15:16

Ce se intampla, nu se posteaza comentariile.

spartacus 19-05-2011 - 15:18

Poate ar fi bine sa fie lasati sa isi vada de treaba cei care pun botul la astfel de alarme. Daca le place sa plece mai devreme, sa seduca . Asa se mai pune in alicarea si selectia naturala.

Ciu Huhu 19-05-2011 - 18:46

Indivizi vicleni, fara scrupule ca acest diabolic pastor au mai fost si vor mai fi, acesti monstrii cu chip uman, lupi cu blani de oaie sint foarte periculosi pentru omenire pentru ca provoaca panica, dezordine, disperare oamenilor.
Acesti ticalosi asemenea acestui diabolic pastor trebuie arestati, judecati si inchisi pe viata sau impuscati, dupa caz!

radulescu 19-05-2011 - 17:20

eu nu sunt sceptic,acest eveniment va fi o realitate si e foarte aproape,elemente ce genereaza o astfel de situatie sunt multe.
Omenirea se apropie de apogeu……..
Factori climatici,religie-islam/crestinism,poliyice,si tembelismul societatii….

urbos 19-05-2011 - 18:25

Ai uitat de ji danism?

radulescu 19-05-2011 - 18:39

D-le urbos,evreii sunt ca o unitate din legatura istorica judeo-crestinesca,evreii au fost victimele noastre,o greseala istorica a lumii civilizate.
Azi in numele lui Dumnezei(allah)se distrug biserici,se ucid crestini,vezi Flipine,Africa,Egipt si numai departe tara vecina Bosnia fosta Jugoslavie,se sinucid si se ucid intre ei Islamisti din Orientul Apropiat,tendinta de redominare Islamica,,,nu uita imperiul otoman,
Povestea e lunga……..antisimetismul contemporan poate duce la un bumerang si sa fie o particica din viitorul cataclism.
Jidanii de de data asta ,la ananghie o sa scoata PIETRELE din Magazia dela Dimona…….

urbos 20-05-2011 - 10:55

Tovarasu, nu exista ceva „iudeo-crestinesc”, e ca si cum ai vorbi despre „comunisto-capitalist” sau ” primitivo-evoluat”. Evreii nu au fost victimele nimanui. Din cand in cand, societatile pe care le parazitau nu mai suportau si se revoltau, cam cum au facut acum cativa ani satenii unor localitati, cu tiganii care le furau avutul incontinuu, dandu-le foc la case. Fenomenul e regretabil pentru ca se ajunge in asemenea situatie in loc sa se ia masurile de aparare din timp, ca sa nu se ajunga la exploziile de ura si violenta extrema. Antisemitism nu exista, e o inventie a evreilor, pentru a se da mereu victime si a pretinde apoi privilegii si bunuri materiale. Exista rasism, exista xenofobie dar nu antisemtism asa cum nu exista antimongolism. Las la o parte ca evreii sint, daca nu primii, macar printre cei mai rasisti si xenofobi de pe planeta. In rest, despre crime si atrocitati, uite-te tot la evrei, ucigasi de copii, sarlatani, hoti si mincinosi, care si-au facut un stat prin rapt si crima, in baza celor spuse mai sus, condus de asasini. Deci mai incet cu pianu pe scari. Mataluta puti a ustoroi, deci nu cred o iota ca ai avea vreo legatura cu crestinismul asa cum vrei sa sugerezi. Tipic.

digital 20-05-2011 - 11:29

radulescule,cine stabileste adevaru si cine impune dreptate?!un grup de indivizi,o organizatie,o tara sau o coalitie bazata pe interese economice si militare?!
nici macar istoria nu te poate pune in postura de judecator,si mai mult de a decide ce a fost bine sau rau,ca pe urma sa arogi unui popor sau mai multe,virtuti si beneficii in detrimentul altora!

istoria este asa cum s-a intamplat si poate ca cel mai bun lucru este ca n-o putem relua,sa o schimbam dupa cum vor unii si altii.
dar sa incepi sa judeci natii si etnii unilateral si aruncand cu adevaruri,uneori fabricate,ca sa-ti atingi scopurile personale ca natiune mi se pare fortat si incorect!

radulescu 19-05-2011 - 17:22

corectare:
Factori climatici,religie-islam/crestinism,politice,si tembelismul societatii….

neacsum 19-05-2011 - 18:17

Domnule Radulescu, nimeni nu poate nega faptul ca lumea m,erge spre autodistrugere. Eu ma refeream aici strct la stirea privind data de 21.05.2011.In rest, orice ipoteza se poate confirma in timp, cataclisme naturale, razboaie religioase sau ne , prostie, neglijenta, interventie extraterestra, asteroizi.etc.

Europeanuul 20-05-2011 - 15:38

Daca privim evolutia demografica a tarilor civilizate putem trage concluzia ca cresterea razanta a populatiei (la nivel global) va incetini… in paralel cu cresterea nivelului de educatie in Africa, SE Asiei, si America latina.

Omul este o fiinta adaptabila, inteligenta, optimista, creativa, etc, etc, Daca privim in urma (secole, milenii) putem trage o singura concluzie: viitorul omenirii este stralucitor.

Europeanuul 20-05-2011 - 15:43

Printre multe altele omul este inzestrat cu capacitatea de agandi coerent, de a abstractiza,de a rezolva si de a iesi cu succes din orice situatie, fie ea de nedepasit… adica de a rezolva probleme dintre cele mai diverse.

The Empires of the Future are the Empires of Dreams! Viitorul este „smart” si straluctior! Vizionare placuta.

digital 20-05-2011 - 16:14

d–le Doru Dragomir,cum e cu deontologia,mie imi spuneai deunazi ca linkurile sunt inregistrate ca spam de server?!

Doru Dragomir 20-05-2011 - 16:36

Da, aveti dreptate, sunt inregistrate ca spam de server si acesta a fost aprobat de moderator din greseala, dar s-a rezolvat

digital 20-05-2011 - 16:39

in principiu nu am nimic impotriva sa fie regula pentru toti griveii care posteaza,inclusiv subsemnatu,ori suntem,…ori nu mai suntem….!

stima si scuze!

Doru Dragomir 20-05-2011 - 16:45

In principiu puteti sa faceti trimiteri cu un link daca e necesar pentru sustinerea unei discutii, dar fara abuzuri

digital 19-05-2011 - 17:46

ei cred ca selectia pentru cine ramane sau pleaca e ca-n pdlleu,adica marci banu uite postu(era sa zic prostu)!

oricum,au si astia o problema,ai fute grija de cum o sa moara si ce-o sa se intample ,,,cu banii si averile lor intre timp!!

nulla, ma,zero,atat valoreaza toate bogatiile de care nu mai puteti!
in fata celui de sus suntem egali!

stef 19-05-2011 - 18:47

Cat de idiot poate fi pastorul ala american si toti cei ce pun botul la aberatiile lui .Oare ce o sa mai indruge a doua zi cand va vedea ca totul este neschimbat? Nu stiu ce carte sfanta a citit tipul dar sigur n-a citit Biblia cu toate ca o avea in mana .Sfarsitul este aproape de asta trebuie sa fim siguri insa ziua si ceasul nu ne este dat noua sa-l stim.

neacsum 19-05-2011 - 19:16

Nu isai face probleme, are experienta, a mai prezis odata in 94 sfarsitul lumii, apoi a dat vina pe calcule.. Cine e prost, crede orice i-ai spune oricat de aberant ar fi.Ce in Romania nu sunt destui creduli care cred ca Basescu lupta impotriva coruptiei si vrea sa traim bine ?Desi vad, simt ca o duc din ce in ce mai rau, ei inca cred in balivernele lui. Pe langa el, pastorul e copil de țâță.Au vazut cu ochii lor cum a lovit un copil, iar ei spun ca nu e adevarat. Iar numarul credulilor in cazul lui este infinit mai mare, consecintele le suporta si cei ce nu cred.Aici e durerea.

Ciu Huhu 19-05-2011 - 19:32

Trist dar adevarat!

Pribeagul 19-05-2011 - 21:05

Basescu a lovit un copil. Regretabil. Sa lovesti un copil?!

Am vazut cu totii scena… tensionata, pot spune;
– Basescu in actiune pentru a convinge poporul ca este… cel asteptat;
– o femeie necajita cauta sa nu scape momentul, sa fie cit mai convingatoare, crezind ca-si va rezolve problema/problemele;
– un copil, se vedea cam tembel, se afla si el in treaba incurcind lumea, cauta si el sa spuna ceva foarte important atit pentru el cit si pentru omenire;
– ce era sa fac Candidatul? Printr-un dos de palma, a scapat de o musca ca sa se poata concentra pe problemele importante ale universului. Neobservat, rapid, eficient… situatia a ajuns in atentia publicului dupa… mult timp. Si putea sa nu ajunga in atentia lumii, ca multe alte probleme fara importanta.

Daca Presedintele rezolva problema femeii si problemele romanilor, faptul ar fi trecut cu totul neobservat. Dar Presedintele a dat gres, in loc sa se lupte cu mogulii, prin aceasta inteleg jefuitorii Romaniei, a ales sa se lupte cu poporul.

Gestul in sine, rezolvarea proplemei, a fost o mostra de abilitate, abilitate dovedita de atitea ori de Presedinte. Din pacate, abilitate pusa din inconstienta, nepricepere, lipsa de educatie, in slujba raului.

neacsum 19-05-2011 - 20:15

Durerea e ca in tara asta , toti cred si toti asteapta .Toti cred ca trebuie sa vina altcineva sa le apere drepturile si tara .ori UE, ori NATO, ori rusii, ori armata , ori extraterestrii,toti asteapta sa le apere altii drepturile, ori sindicatele , ori ONG-urile, ori presa, ori CEDO, sindicatele asteapta ca alte sindicate sa lupte pentru ei si nimeni nu misca nimic.
Romania este o tara locuita de un numar de 6 personaje :TOTI, NICIUNUL,CINEVA, ORICARE, FIECARE,ALTCEINEVA.
Cand este ceva de facut, TOȚI se uita in stanga sau in drapta asteptand ca CINEVA sa se inhame la treaba .Este o treaba pe care ar putea-o face ORICARE, dar nu o face NICIUNUL pentru ca FIECARE asteapta ALTCINEVA sa o faca .

digital 19-05-2011 - 20:52

imi venea sa zic un banc dar nu-l mai zic vazand patetismul ccare te-a cuprins! ti-l spun altadata!

urbos 19-05-2011 - 22:05

Romania n-are lideri. Gloata nu se ridica de la sine. Sa astepti sa se ridice poporul de la sine e o prostie. Asta asteapta poporul: LIDERUL. Cacatii astia din Opozitie ar trebui sa pregateasca ori complotul impotriva satrapului, ori sa conduca revolta, ori sa se duca dracului. Atata vreme cat stau in bancile Parlamentului in conditii de dictatura, inseamna ca fac parte din Sistem si trebuie maturati odata cu Puterea. Locul celor care se opun dementei lui Basescu si oricarui dictator, daca fac parte din clasa politica, este ori pe baricada ori la puscaria politica.
Cine sa se ridice, nea Vasile, ca sa faca ce? Nea Vasile iese in strada daca e chemat de unul care ii da speranta ca lupta lui are cel putin un rost daca nu si sanse de succes.

Pribeagul 19-05-2011 - 22:25

Rationament corect.

Noul look te prinde. Este o placere sa ai ce sa citesti.

dany 20-05-2011 - 08:32

Dap… asta e realitatea, recunosc ca eu sunt NICIUNUL, desi in general sunt CINEVA. Cred totusi ca TOTI s-ar putea uni pentru a face ceva pentru FIECARE si sa nu lase pe ALTCINEVA sa-i conduca, astfel ORICARE va fi fericit.
Tu in ce categorie intri?

neacsum 20-05-2011 - 10:52

Eu sunt ATLCINEVA , probabil cel pe care FIECARE ar vrea sa il vada facand ceea ce ORICARE poate, dar nu vrea. Daca insa NICIUNUL nu face altceva decat sa citeasca si sa puna intrebari, CINEVA nu spun cine, persoana importanta va continua sa profite de TOTI.

urbos 20-05-2011 - 11:07

Cel care TREBUIE sa faca CEVA trebuie sa se afle in sferele puterii, adica sa fie implicat in politica de varf, ca d-aia a ajuns acolo, nu nea Vasile de pe strada. Toate revolutiile au fost facute de complotisti cu relatii si functii, nu de prostime. Rar se intampla sa rasara un lider ad-hoc din gloata care sa proneasca o razmerita, si de regula nu are sanse de reusita, doar ” zdruncina” sistemul asa cum se spunea prin cartile de istorie.
Nu zic ca nu e bine sa ne intaratam si noi, unii pe altii, poate iese ceva pana la urma…

neacsum 20-05-2011 - 13:36

Ai dreptate, dar daca asteptam merteu sa vina cineva pe un cal alb, trimis sau sustinut de vre-o putere binevoitoare, atunci schimbarile nu vor avea loc asa cum vrem noi ci asa cum vor ei.Varianta ta a tot fost aplicata si cu fanariotii, si cu carol, si cu comunistii si cu noua democratie. Cat sa ii mai lasam pe altii sa stabileasca ce ne trebuie noua?Nici Tudor nu a fost suta la suta autohton ca formare, si el s-a bazat pe Eterie si uite unde a ajuns .. Nici macar capul nu-i e unde-i sunt picioarele.

neacsum 19-05-2011 - 22:27

Nu exista opozitie Urbos. Exista numai partide la putere si in afata puterii. Diferenta intre ei este doar denumirea, in rest, intentiile, metodele, obiceiurile sunt aceleasi. Fiecare cum ajunge pe scaun, trece peste tot ce spunea in opozitie.
Politicienii sunt ca porumbeii. Cat sunt jos, iti ciugulesc din palma . Cand ajung sus , se slobozesc in capul tau. Orice denumire ar avea .
Asta este politica partidelor. Asteptati sa vedeti si culmea ironiei. Dupa 6 luni de la alegeri, toata lumea o sa injure guvernul si partidele aflate la putere , in timp ce PDL, aflat in opozitie, va fi speranta romanilor. Cu noua Uniune impotriva anusului, imi e teama ca va fi mult mai greu . Vor fi 4 partide de impacat, mii de sustinator si cotizanti i de recompensat, ambitii de satisfacut , se vor bate pe comisii, comitete, directiuni, functii, vor invernta mii de functii, ca sa aibe fiecare pe cate cineva implicat in toate domeniile . Tineti aproape.

urbos 19-05-2011 - 22:41

Nu sint de acord cu totul. Nici CDR cand a fost la putere si nici liberalii nu au facut ce-au facut astia. NU SE COMPARA! Asa ca punerea in aceeasi oala nu avantajeaza decat gunoaiele actuale, iar in conditiile unei asemenea gandiri chiar ca orice lamentari sint de prisos.

Revenind la concret, PDL nu va pleca de la putere in conditii democratice. Dupa inlaturarea prin oricare alte mijloace a PDL-ului in frunte cu Basescu, faptul ca „ceilalti se vor bate”, e un lucru bun!! Bun caci se vor bate intre ei! Pericolul pentru Romania, pericolul dictaturii, a fost mereu asta: sa nu ramana doar unii la Putere. Cata vreme se vor manca intre ei, cat timp se vor urmari unii pe altii e bine.
Si mult mai greu decat cand? N-ajunge?

neacsum 19-05-2011 - 23:27

Urbos, e adevarat nu am trecut nici pe timpul lui Ceausescu printr-o asemenea dictatura, dar sa nu uiti:coruptie, interesele de grup, incalcarea legalitatii si interpretarea legii spre binele unor clientele , este un sport national care nu tine cont de culoarea politica. Ai fi mirat sa afli cati politicieni au firme si afaceri comune desi sunt in partide diferite, Aceasta politica personala le asigura insa sprijin si imunitate judiciara indiferent de partidul care ar veni la putere. In Craiova cunosc doi aomeni bine cunoscuti, cumnati, unul la PSD altul la PDL. Indiferent cine a condus destinele tarii sau ale judetului, afacerile le-au mers struna , contractele contracte, deschideri bancare, scutiri, si tot tacamul.Crezi ca cei doi au inventat apa calda ?Nuuuuuuuuuuuu, au deschis doar robinetul. Sistemul e inventat de mult si e universal.

dany 20-05-2011 - 08:19

Cata dreptate ai! Vorba aia „te faci frate si cu dracu pana treci puntea” , cei doi cumnati fac bani, nu ii intereseaza sorta nimanui decat a lor… si nu sunt singurii care fac asta.

digital 20-05-2011 - 11:08

politica asa cum si religia dusa la extrem este cel mai pervers instrument de indobitocire si de spalare a creierelor.
pe urma te joci cu fraierii,ba expunandu-le catastrofe economice si financiare,ca mai apoi sa le dai*solutia* minune atunci cand ti se apropie scadenta!

si uite-asa cercul vicios nu se va inchide niciodata,iar fraierii(din care cu umilinta am ajuns sa fac parte,recunosc),vor ramane asa,iar gasculitele politice vor prolifera incontinuare,adunand profit si influenta!

urbose,sa stii ca lideri de care doresti tu si poate si io n-o sa vezi prea curand,doar,rapandule ordinare gata sa mai vanda ceva in folosul propriu,orice!

urbos 20-05-2011 - 12:58

Nu e vorba ca doresc eu lideri. Ma calca pe nervi ideea pe care o vehiculeaza mai nou astia din presa „anti” sa-i zicem asa, cum ca nu se ridica oamenii, in loc sa traga cu tunul in aia din Opozitie care stau ca javrele si doar dau din gura, iar ei, la randul lor, sa fac ce au datoria sa faca. Adica ziaristii care ar trebui sa fie vectori de opinie si in final de actiune, o freaca la fel ca si aia din Opozitie. Daca presa e putere in stat, cainele de paza al democratiei, atunci sa fie, nu sa se vaicareasca ca niste mu…eri asteptand la fel ca si japitele din Opozitie sa se ridice lumea.
Cati ziaristi spun ca Basescu trebuie dat jos cu forta, dupa ce tot ei se lamenteaza ca e dictatura? Cati indeamna la revolta deschis? O freaca cu „hai la proteste democratice, fara violenta” Pai daca nu esti in stare sa spui lucrurilor pe nume, tu, care asta trebuie sa faci, daca esti ziarist, riscandu-ti libertatea pentru meseria ta, pentru ce crezi, pentru ce pretinzi ca aperi, cum poti sa ceri omului de pe strada sa se ridice si sa filozofezi in gol ca un las, la fel ca politicienii care mimeza opozitia?

urbos 20-05-2011 - 12:59

Hahaha, mesaju nu aparea din cauza cuvantului „mu ieri”.

digital 20-05-2011 - 13:36

nu cred ca e nimic rau in a-ti dori lideri!

tanase marian 20-05-2011 - 11:33

excelentele voastre sa ancercam sa antelegem ca anul 2012,,.21 decembrie ,,.anseamna un fenomen rar antalnit odata la 26. 000 de ani si nimic altceva date himerice an context de desfasurare calendaristica,,. sa ancercam doar sa fim mai buni an cuget si simtire,,.nihil sine deo,,………..

urboss 20-05-2011 - 12:27

Nu e vorba ca doresc eu lideri. Ma calca pe nervi ideea pe care o vehiculeaza mai nou astia din presa „anti” sa-i zicem asa, cum ca nu se ridica oamenii, in loc sa traga cu tunul in aia din Opozitie care stau ca javrele si doar dau din gura, iar ei, la randul lor, sa fac ce au datoria sa faca. Adica ziaristii care ar trebui sa fie vectori de opinie si in final de actiune, o freaca la fel ca si aia din Opozitie. Daca presa e putere in stat, cainele de paza al democratiei, atunci sa fie, nu sa se vaicareasca ca niste muieri asteptand la fel ca si japitele din Opozitie sa se ridice lumea.
Cati ziaristi „anti” spun ca Basescu trebuie dat jos cu forta, dupa ce tot ei se lamenteaza ca e dictatura? Cati indeamna la revolta deschis? O freaca cu „hai la proteste democratice, fara violenta” Pai daca nu esti in stare sa spui lucrurilor pe nume, tu, care asta trebuie sa faci, daca esti ziarist, riscandu-ti libertatea pentru meseria ta, pentru ce crezi, pentru ce pretinzi ca aperi, cum poti sa ceri omului de pe strada sa se ridice si sa filozofezi in gol ca un las, la fel ca politicienii care mimeza opozitia?

digital 20-05-2011 - 13:33

pai atunci cam are dreptate neacsum cand zice ca toti asteptam!
ce dreaq asteptam,sa cada frunza?!
tare ciufuti mai suntem toti!

hai sa-ti mai spun ceva,de unde crezi ca exista atata pasivitate fata de evidente?!toti se uita ca la film,mananca(baga,mai bine zis)floricele in ei si comenteaza ca la targ!
toti(majoritatea) plang dar toti sunt partial multumiti!
asa par si asa si sunt din moment ce nu ai ce pune pe masa dar te multumesti si rontai satisfacut floricele!iar peste zece secunde se termina filmul si constati ca n-ai dupa ce bea apa!

nu cumva suntem redusi la purceii lui neacsum?!

urbos 20-05-2011 - 21:45

Cei care trebuie sa actioneze sint cei care, in ordine, au mijloacele s-o faca. Politicienii, organe de stat, presa, societate civila. Omul de pe strada e ultimul!
Nu poti ca politician sa ceri maselor sa se ridice fara ca tu sa fii primul care sa-si riste libertatea si chiar viata. Nu poti sa te vaicaresti ca ziarist ca nu se ridica lumea, pana cand tu nu ai scris un articol care sa-ti puna liberatrea in pericol in fata regimului ticalos.
Vorba aia, castiga simpatie unu ca Becali sau Dan Diaconescu atunci cand sint plimbati in catuse, daramite daca ai fi Antonescu sau altul, sau vreun ziarist mai mult sau mai putin cunoscut, inchis pentru condamnarea regimului. Asta ar fi un semnal adevarat si pentru omul de pe strada.
Cine nu e in stare sa-si faca treaba, sa se lase de meserie.

Aldin 21-05-2011 - 07:59

na .. mai vine sfârșitul? suntem în data de 21.05.2011

victoria 21-05-2011 - 18:20

Bai oameni buni…mai lasatine in pace cu superstitiile acestea cu sf lumii…Nu sunteti dumnezeu ca sa stiti ce-o sa se intimple…daca vati saturat de viata…asta e problema voastra dar lasatine pe noi sa traim si nu speriati copii…chia si daca o sa fie…asa ne este dat nu rezolvam nimik….ce atita panica….kiar de-o fi adevarat …lasatine sa traim in liniste ultimile clipe….

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult