Acasa MagazinEzoterism Horoscop pentru saptamana 12 – 18 aprilie 2021

Horoscop pentru saptamana 12 – 18 aprilie 2021

scris de L.M.
232 Afisari

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 12-18 aprilie 2021, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop Berbec săptămâna 12-18 aprilie 2021

Dragoste– Evenimentul astrologic care se formează în prima zi a săptămânii este Luna Nouă din zodia Berbec, care anunță deschiderea unei noi etape în viața ta personală. Ești invitată să-ți setezi obiective pentru următorul an.

Muncă – Activitatea la locul de muncă este dinamizată în ultimele trei zile din săptămâna de lucru, cu multe dezbateri, ședințe, întâlniri și negocieri. Atenție la ziua de sâmbătă, când va trebui să faci niște deplasări în scop administrativ al casei, vizite la părinți, pentru că este posibil să apară momente de tensiune din cauza unor neînțelegeri.

Horoscop Taur săptămâna 12-18 aprilie 2021

Dragoste– Luni se formează Luna Nouă din zodia Berbec, care-ți deschide o nouă etapă privind o vindecare sentimentală, deoarece aspectul astral se formează pe sectorul universului interior, al trecutului și vindecării. Ai posibilitatea să te reechilibrezi și să-ți redirecționezi energia spre interior, pentru a putea trece la următoarea etapă. Al doilea eveniment al săptămânii este intrarea lui Venus, guvernatorul tău, în14 aprilie, în zodia ta, semn că urmează o perioadă favorabilă din toate punctele de vedere. Te poți îndrăgosti, flirtezi, faci cuceriri și vrei să iubești și să fii iubită.

Bani – Chestiunile financiare intervin în partea a doua a săptămânii, când ești determinată să închei un contract sau să obții niște beneficii financiare de pe urma unei munci prestate.

Muncă– La serviciu pot să apară unele schimbări și răsturnări de situație în regimul activităților, programului de lucru sau în echipa în care lucrezi.

Horoscop Gemeni săptămâna 12-18 aprilie 2021

Dragoste– Primul eveniment astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Berbec, care se formează pe 12 aprilie, în sectorul asociat prietenilor și grupurilor pe care le frecventezi. Posibil să se deschidă o nouă etapă, să-ți lărgești cercul de cunoștințe și să cunoști o persoană, care-ți poate deveni partener. Al doilea eveniment astral este intrarea lui Venus, planeta iubirii, în zodia Taur, în 14 aprilie, în sectorul asociat subconștientului, izolării, secretelor, trecutului. Așadar, poți începe o relație ascunsă, departe de ochii lumii, poți să reiei legătura cu cineva din trecut sau în urma meditației și introspecției să ai o revelație și să realizezi unde anume greșești în relații.

Bani – De abia duminică poți să primești o sumă de bani pe care o recuperezi de la cineva din familie. În restul săptămânii trebuie să te descurci cu un buget restrâns.

Muncă– Luna Nouă din zodia Berbec din 12 aprilie îți poate deschide o nouă etapă și la locul de muncă, privind un proiect la care poți participa. Cele mai active zile din săptămână vor fi joi și vineri și dacă nu termini toate sarcinile, poți continua si sâmbătă. Depinde de tine cum reușești să te organizezi și să eficientizezi timpul și activitățile.

Horoscop Rac săptămâna 12-18 aprilie 2021

Dragoste– Odată cu intrarea lui Venus, planeta iubirii, în zodia Taur, în 14 aprilie, în sectorul asociat prietenilor și grupurilor pe care le frecventezi, ai toate șansele să te îndrăgostești de cineva din grupul tău. Dacă ești singură, posibil unul dintre prietenii tăi să-ți prezinte pe cineva.

Bani – În partea a doua a săptămânii este posibil să afli niște vești legate de salarizare sau de unele beneficii pe care ar trebui să le primești începând de luna viitoare.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din 12 aprilie, din zodia Berbec, care se formează în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, semn că se deschide o nouă etapă în viața ta profesională. Vei înregistra succese și ți se recunosc meritele de către superiori. Următoarele două săptămâni sunt importante să-ți setezi obiective și planuri pe termen lung, mai ales că Venus, micul benefic, ajunge în 14 aprilie, în zodia Taur, în sectorul asociat proiectelor.

Horoscop Leu săptămâna 12-18 aprilie 2021

Dragoste– Odată cu intrarea lui Venus, micul benefic și planeta iubirii, în 14 aprilie, în zodia Taur, este posibil să relaționezi mai mult cu șefii, să flirtezi și într-un final să începi să ai sentimente profunde. Posibil atracția să fie din ambele părți, să se întâmple neașteptat și să te ia prin surpridere.

Bani – Posibil, în prima parte a săptămânii, să primești o sumă de bani sau un cadou de la partener sau o surpriză: un minisejur în afara orașului.

Muncă – Sectorul muncii și al perfecționării profesionale este dinamizat în această săptămână de două aspecte astrale. Așadar, primul este Luna Nouă din zodia Berbec, din casa studiilor și a cursurilor de dezvoltare profesională, care îți deschide o nouă etapă, iar al doilea eset intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Taur, în 14 aprilie, în sectorul asociat carierei și ambițiilor profesionale. Urmează o perioadă benefică din punct de vedere profesional, cu susținere de la șefi sau de la persoane cu putere de decizie. Atenție, spre finalul săptămânii, pentru că pot să apară unele conflicte din cauza mentalităților diferite pe care le poți avea cu unii colegi!

Horoscop Fecioara săptămâna 12-18 aprilie 2021

Dragoste– Unul dintre evenimentele astrale importante al săptămânii este Luna Nouă din zodia Berbec, care se formează, luni, în sectorul intimității și al transformărilor profunde. Așadar, ești invitată să-ți concentrezi atenția pe relația cu partenerul de cuplu, să aduci niște schimbări, astfel încât să vi se îmbunătățească relația. Dacă ești singură, Venus, micul benefic, odată întrat în zodia Taur, în 14 aprilie, în sectorul studiilor și călătoriilor, ar putea să-ți aducă în cale persoane cu care să ai pasiuni comune, pe care să le cunoști în mediul academic sau într-o deplasare/călătorie.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Berbec, din 12 aprilie, care se formează în sectorul asociat avantajelor materiale, a resurselor comune cu partenerul sau alte persoane, a taxelor, impozitelor, moștenirilor. Așadar, ți se dă ocazia să deschizi o nouă etapă, să faci ordine în situația financiară sau să faci rost de surse noi de venit. Al doilea eveniment astral este intrarea lui Venus, micul benefic și guvernatorul casei banilor, în zodia Taur, în 14 aprilie, în sectorul social, al studiilor, proiectelor personale, călătoriilor și filosofiei de viață. Posibil, un proiect să-ți aducă o sursă nouă de bani, să primești o bursă sau o colaborare pe termen scurt.

Muncă – Posibil, marți, să apară niște surprize la locul de muncă sau în sarcinile  curente. În partea a doua a săptămânii se activează sectorul carierei și al relației cu sefii, care poate deveni conflictual. Atenție cum pui problemele, pentru că riști să strici o relație profesională!

Horoscop Balanță săptămâna 12-18 aprilie 2021

Dragoste– Primul eveniment astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Berbec, care se formează în 12 aprilie în sectorul relațiilor și mariajului. Așadar, se deschide o nouă etapă, în care ești invitată să-ți concentrezi atenția pe relația cu partenerul de cuplu. Dacă ești singură, ai toate șansele să intri într-o relație.

Bani – Al doilea eveniment astral al săptămânii este intrarea lui Venus, guvernatorul tău, în zodia Taur, în 14 aprilie, în sectorul asociat avatajelor materiale, a moștenirilor, datoriilor și a resurselor pe care le deții împreună cu partenerul. Prin urmare, este posibil ca partenerul să susțină cheltuielile în perioada următoare sau găsești surse noi de venituri, astfel încât îți poți achita niște datorii sau taxe/impozite.

Muncă– Luna Nouă din zodia Berbec, care se formează pe 12 aprilie, îți deschide o nouă etapă în parteneriatele profesionale și următoarele două săptămâni ar trebui să-ți concentrezi atenția pe a negocia și încheia un contract.

Horoscop Scorpion săptămâna 12-18 aprilie 2021

Dragoste– Marți și miercuri s-ar putea să ai parte de evenimente și situații, în relații, care să te ia prin surprindere. Din 14 aprilie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Taur, în sectorul relațiilor. Astfel, dacă ai avut parte de neînțelegeri, acum este momentul împăcării, iar dacă ești singură, vei avea șanse să întâlnești persoane cu care să începi o relație.

Bani- Joi, vineri și sâmbătă se activează sectorul resurselor în comun cu partenerul, avantajele materiale și datoriile. Este un moment bun să faci ordine în situația financiară, însă nu lua decizii majore, pentru că există riscul să te răzgândești sau să ai niște pierderi!

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Berbec, din 12 aprilie, care se formează pe casa muncii și a activităților curente. Așadar, se deschide o nouă etapă la locul de muncă, apar oportunități de schimbare a jobului și ți se dă ocazia să-ți îmbunătățești relațiile cu colegii.

Horoscop Săgetător săptămâna 12-18 aprilie 2021

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Berbec, de luni, care se formează în sectorul sentimental și-îi deschide o nouă etapă. Așadar, ești invitată să-ți relansezi relația de cuplu, să-ți clarifici sentimentele, dacă ceva nu mai merge, sau să fii deschisă unei noi povești de iubire, pentru că oportunitățile nu vor înceta să apară.

Bani – Nu se întrevede nicio activitate în conturile tale în ce privesc încasările. Ai grijă, însă, la cheltuieli și nu depăși bugetul!

Muncă– Sectorul muncii și al activităților profesionale va avea parte de surprize, răsturnări de situație și evenimente neașteptate marți și miercuri, așa că ar fi bine să ai și un plan de rezervă, în caz că planurile tale sunt date peste cap. Din 14 aprilie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Taur, în sectorul muncii și vei observa o îmbunătățire a relației cu colegii, a sarcinilor de lucru și a activității curente în general.

Horoscop Capricorn săptămâna 12-18 aprilie 2021

Dragoste– Primul eveniment astral important al săptămânii este  Luna Nouă din zodia Berbec, de luni, care te invită la o nouă etapă în viața de familie. Al doilea eveniment este intrarea lui Venus, micul benefic, în 14 aprilie, în sectorul sentimental, semn că urmează o perioadă pasională în planul amoros.

Bani –Marți sau miercuri este posibil să primești o sumă de bani de la cineva din familie, pe care o investești în casă.

Muncă– Activitatea la locul de muncă ar putea să se aglomereze din partea a doua a săptămânii, când este posibil să trebuiască să dai dovadă de multă diplomație și calm, atunci când intervin  tensiuni între tine și unii colegi, cu care ai dese conflicte în ultimul timp.

Horoscop Vărsător săptămâna 12-18 aprilie 2021

Dragoste– Relațiile sentimentale și de cuplu te vor preocupa din a doua parte a săptămânii, când îți vei împărtăși sentimentele, nemulțumirile și frustrările. Ziua de sâmbătă ar putea să-ți aducă o soluție la o problemă de natură sentimentală. Dacă ești părinte, chestiunile care implică creșterea și educarea copiilor, ar putea să te facă să reacționezi mai agresiv, atunci când vrei să-ți impui punctele de vedere în fața partenerului.

Bani – Venus, micul benefic, ajunge în 14 aprilie în zodia Taur, în sectorul vieții de familie și a părinților, așa că s-ar putea să vină unele venituri suplimentare de la familie sau părinți.

Muncă – Sectorul comunicării se activează, luni, odată cu Luna Nouă din semnul Berbec. Ești invitată să-ți schimbi modul de comunicare și de interacționare cu ceilalți, să înveți să accepți și părerea celorlalți. Dacă ai tendința să intri în conflicte, încearcă pe cât posibil să redirecționezi această energie spre o activitate constructivă: să înveți ceva nou, să te informezi într-un domeniu care te pasionează.

Horoscop Pești săptămâna 12-18 aprilie 2021

Dragoste– Sectorul vieții de familie se dinamizează în partea a doua a săptămânii. Ai planuri să faci schimbări, îți vin idei și vrei să le pui în practică, însă vei întâmpina niște blocaje din partea partenerului, care nu este de acord cu unele decizii ale tale. Așa că, recomandarea astrelor este să nu intri în conflicte și să-ți revizuiești planul initial!

Bani – Unul dintre evenimentele importante al săptămânii este Luna Nouă din zodia Berbec, care se perfectează luni, în sectorul financiar. Așadar, ți se deschide o nouă etapă în planul financiar, în care ești invitată să echilibrezi sumele pe care le câștigi cu cheltuielile. Totodată, îți poți deschide un cont de economii sau poți negocia un contract în favoarea ta.

Muncă – Sectorul comunicării, al dezbaterilor, informațiilor, acumulării de cunoștințe și al interacțiunii cu ceilalți se activează începând din 14 aprilie, când Venus, micul benefic, ajunge în zodia Taur. Așadar, vei avea noroc la informații utile, la examene, interviuri sau susținere de proiecte. Totodată, pot să apară oportunități în negocieri și în deplasări în scop financiar, administrativ sau juridic.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult