Acasa MagazinEzoterism Horoscop pentru saptamana 13 iulie – 19 iulie

Horoscop pentru saptamana 13 iulie – 19 iulie

scris de L.M.
399 Afisari

Saptamana 13 – 19 iulie 2015 este cea a valorilor, se pot obtine noi colaborari in aceasta perioada sau se pot face schimbari semnificative. Acest interval are o foarte mare importanta, cu o greutate foarte mare asupra dimensiunii individuale.

horoscop saptamanalUnele zile vor fi extrem de dificile, in timp ce altele vor fi pline de oportunitati. Uranus isi va face simtita prezenta inca din prima zi, iar foarte importante vor fi cele doua careuri pe care le va forma cu Soarele si cu Mercur.

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul saptamanii 13 – 18 iulie 2015:
BERBEC 21.03-20.04: Aveti de pus la punct, in aceste zile, o strategie de organizare cu fratii si câteva rude mai apropiate. Este atât de usor de stabilit ordinea mai ales daca nu va veti complica facând tot felul de comentarii pe marginea lucrurilor lasate neterminate. Gânditi-va ca acestea formeaza nucleul existentei dumneavoastra.

TAUR 21.04-21.05: Incepeti saptamâna gândindu-va din ce in ce mai intens la finantele dumneavoastra. Puteti incepe sa va imbunatatiti modul in care va ocupati de bani, inclusiv de felul in care ii cheltuiti. Intre timp, va faceti planuri sa va distrati alaturi de familie, acasa, si se pare ca aveti mare succes.

GEMENI 22.05-21.06: A sosit vremea sa va uitati atent in oglinda si sa va intrebati ce trebuie sa faceti pentru a va imbunatati imaginea. Poate ar fi cazul sa va schimbati lookul, poate garderoba ar trebui modernizata sau chiar sa va schimbati nuanta parului? Totul este sa va placa rezultatul!

RAC 22.06-21.07: O mâna de planete se aglomereaza in zodia dumneavoastra si acest lucru inseamna ca se vor intâmpla multe in spatele scenei. Fie veti convietui intr-o liniste bine meritata, fie va schimbati planurile si va orientati spre un alt hobby, nimic nu e sigur cu dumneavoastra. In weekend aveti câteva oportunitati financiare pe care nu ar trebui sa le ocoliti.

LEU 22.07-22.08: Sunteti din ce in ce mai populari. Va stau alaturi prieteni tineri si mai in vârsta, care se simt bine in compania dumneavoastra. Stiti cum se spune? Prietenii sunt reflectarea caracterului dumneavoastra. Daca nu sunteti multumiti, aveti grija cu cine va intovarasiti.

FECIOARA 23.08-22.09: Acum se pare ca este perioada potrivita sa va gânditi in ce directie credeti ca este mai bine sa o ia viata dumneavoastra. Chiar daca preocuparea principala este cu totul alta, nu ar fi rau sa meditati si asupra propriilor nevoi si sa va stabiliti clar ordinea in care trebuie sa actionati pentru a va imbunatati traiul.

BALANTA 23.09-22.10: Aveti o dorinta arzatoare sa va traiti viata la cotele cele mai inalte. Vi se intâmpla destul de rar asta, asa ca profitati de cheful teribil de distractii. Practic, vreti sa luati totul asa cum vine si sa va bucurati de clipe de fericire. Vreti aventura, distractii, o sansa sa invatati ceva nou, orice va schimba putin.

SCORPION 23.10-21.11: Urmeaza o saptamâna traita intens, cu tot felul de probleme ce nu mai trebuiesc amânate. Daca aveti dificultati si poate nu intelegeti toti termenii legali trebuie sa consultati pe cineva priceput in domeniu. Nu actionati singuri si in niciun caz nu luati decizii in pripa.

SAGETATOR 22.11-21.12: Toata energia de care debordati va poate face sa deveniti prea nerabdatori cu cei din jur. Lasati lucrurile sa urmeze cursul firesc, fara a va mai grabi inutil. Vineri si sâmbata sunt zile perfecte pentru calatorie sau pentru a va extinde orizonturile.

CAPRICORN 22.12-19.01: Harnicia se pare ca va insoteste in acest interval si sunteti gata ca in fiecare zi sa ii organizati pe toti. Aveti câteva idei inteligente de a aborda haosul ce va inconjoara. Totul e sa le notati si sa le puneti, macar virtual, in practica. Nu fortati insa nota, mai ales ca stiti foarte bine sa va impuneti punctul de vedere!

VARSATOR 20.01-18.02: Mintea a ramas undeva departe, in vacanta si la distractii. Nu aveti inca chef de munca si nici sa vi se impuna un anumit program. Bine ar fi sa va schimbati atitudinea. Nu puteti ramâne in starea asta mult timp. Trebuie sa mai si munciti, nu?!

PESTI 19.02-20.03: Concentrarea este canalizata asupra familiei, a casei si a vietii dumneavoastra private. Parca se intâmpla cam mult in ultima perioada, prea multe discutii in contradictoriu, prea multa rautate. Nu mai puneti chiar totul la suflet. Planetele va pregatesc in curând si perioade mai bune.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS